prebolevanje fanta

marjanaslamjak • Od: 4.5.2010 • Prispevkov: 5
prebolevanje fanta 18.8.2010 11:08
mam en velk problem!!!!!!!!!
z fantom sma skup že 2leti pa pol...vedno sma se mela fuulll rada pa vse...
še pred enim mescom sma šla vkup v mursko in mi je takrat reko ka me še nikoli ni vido tak lepe pa ka me ma feist rad.
naslednji teden sma se hudo skregala in od takrat je vse narobe. ne piše mi več rtm-jev, pa mwa-ev z miljon a-ji...vsačsih sploh ne odpiše. ko ga vprašam če me ma še rad mi napiše naj hejam al pa ignorira...ko pride k meni ponavadi vdno neke v posteli delama, in ko to mine me začne provocirati....govori če sem vsega tega vredna, pa da neve kaj bi rad, pa da neve zake je takšen, pa ka bi rad več svobode (ki sem mu jo že dala)...
res nwm kaj naj...jas ga mam resnično fejst rada pa ljubim ga...vedno ko se spomnim na jega mi gre na jok. rada bi samo da je vse spet normalno...pomagajte mi...kako naj ga osvojim nazei?in kako ga naj prebolim če me pusti?
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 11:28
Namesto da nas prosiš za pomoč ga raje vprašaj kaj je narobe in zakaj te ne piše več tako kot včasih .. Pogovor najbolj reši problem .. Verjetno ti bo povedal kaj ga moti ali pa bo reku..nč ni narobe ..Okej ali se vidva ful dobivata a? Če se nekaj časa mu reci da nimaš časa pa take..Če te bo tok pisal in te govoril da te pogreša..Pol pač še vedno nekaj čuti do tebe in tisto je bilo neko obdobje ali pač...

Če te pusti .. ni recept za probolevanje .. Manj misli na njega,hodi veliko ven Smile .Čeprav bo dolgoooo trajalo ga boš enkrat prebolela (vedno je tako Smile )
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 11:35
jas bi ti tak svetvala, no mogoč bo slišat bedno ampak ok : pač da greta vidva za neki časa narazen. mu ti pač lepo rečeš da bi blo dobro da si vzameta mal "oddiha" drug od drugega. glede na to da sta se skregala, bota mela zaj čas da o tem razmislta. in ko ne bota skupi boš lahka poli vidla, kolk te ma res rad. če bo hotu bit nazaj s tabo in bi use naredu za to, pol te ma rad, če mu bo pa usejen poli te pa nima rad in te ni vreden. in zdej če boš tko nardila in bota šla zaneki časa narazen, se med tem ne smeta videvat.ok, na kakih partyih al pa tko se pač srečata...ne pa de greta vn pa to.to pa ne. pač odloči se sama...pa veliko sreče!

no zdej pa če bota šla pa narazn za zmerej, kako ga prebolet... hmmm...ja no, tkole sm jes naredla: zbrisala sm negove slikce na fonu pa compu, zbrisala negove sms-e,negove komente na fb-ju...use kar mi je dau (medvedka,verižco,zapestnco,rožco...) use to sm zaprla u eno škatlo in udnesla na podstrešje. u šol sm ga ignorirala (ko je pršu mim sm se naredla kot da ga ni in tko). pa spemenila sm si frizuro.tist dan ko sva šla narazn (pač sm svoje douge laske na kratk postrigla...ne čist no, ampak 20 cm sam...ja, kr douge sm mela prej Smile )...
no in tko sm ga pa res dokončn prebolela (po 1 letu...kr doug je trajal in š kr ma u mojm srčku nek pusebn prostor.sei do nega nčvč ne čutim sam pozabit ga pa tut nmorm čist ane...)

no pa velik sreče... =)
LP, thedevil Smile
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 11:37
mjaw pravi:
Namesto da nas prosiš za pomoč ga raje vprašaj kaj je narobe in zakaj te ne piše več tako kot včasih .. Pogovor najbolj reši problem .. Verjetno ti bo povedal kaj ga moti ali pa bo reku..nč ni narobe ..Okej ali se vidva ful dobivata a? Če se nekaj časa mu reci da nimaš časa pa take..Če te bo tok pisal in te govoril da te pogreša..Pol pač še vedno nekaj čuti do tebe in tisto je bilo neko obdobje ali pač...

Če te pusti .. ni recept za probolevanje .. Manj misli na njega,hodi veliko ven Smile .Čeprav bo dolgoooo trajalo ga boš enkrat prebolela (vedno je tako Smile )

če ga vprašam kaj je narobe mi reče naj hejam s tem...pa nikoli ne pove.
ponavadi sma se vidla 3x na teden...zadje čase pa samo 1x al pa še to ne...zei se že en teden nisma vidla...pred enim tednom sma se samo za eno uro, pred tem pa step en teden ne...
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 11:47
thedevil pravi:
jas bi ti tak svetvala, no mogoč bo slišat bedno ampak ok : pač da greta vidva za neki časa narazen. mu ti pač lepo rečeš da bi blo dobro da si vzameta mal "oddiha" drug od drugega. glede na to da sta se skregala, bota mela zaj čas da o tem razmislta. in ko ne bota skupi boš lahka poli vidla, kolk te ma res rad. če bo hotu bit nazaj s tabo in bi use naredu za to, pol te ma rad, če mu bo pa usejen poli te pa nima rad in te ni vreden. in zdej če boš tko nardila in bota šla zaneki časa narazen, se med tem ne smeta videvat.ok, na kakih partyih al pa tko se pač srečata...ne pa de greta vn pa to.to pa ne. pač odloči se sama...pa veliko sreče!

no zdej pa če bota šla pa narazn za zmerej, kako ga prebolet... hmmm...ja no, tkole sm jes naredla: zbrisala sm negove slikce na fonu pa compu, zbrisala negove sms-e,negove komente na fb-ju...use kar mi je dau (medvedka,verižco,zapestnco,rožco...) use to sm zaprla u eno škatlo in udnesla na podstrešje. u šol sm ga ignorirala (ko je pršu mim sm se naredla kot da ga ni in tko). pa spemenila sm si frizuro.tist dan ko sva šla narazn (pač sm svoje douge laske na kratk postrigla...ne čist no, ampak 20 cm sam...ja, kr douge sm mela prej Smile )...
no in tko sm ga pa res dokončn prebolela (po 1 letu...kr doug je trajal in š kr ma u mojm srčku nek pusebn prostor.sei do nega nčvč ne čutim sam pozabit ga pa tut nmorm čist ane...)

no pa velik sreče... =)
LP, thedevil Smile

verjetno bi blo to najboljše ja...samo jas ga nemorem pustit ker ne morem živet brez njega!!!! ko sva začela hodit še jas nisem bla v jega in takrat sem ga pustla in ga je zeloo bolelo...po enem mescu sem ugotovla da sem v bistvu v jega in sma tak začela...če ga zei po dveh letih še enx pustim mislim da potem tudi če me ma še kei rad ne bo nič reko...če ga pustim zaj te ga za vedno zgubim pa tidi če me ma še rad....
glede vseh slik pa stvari ki sem jih dobla od njega...pa sem jih že pospravla v škatlo...ker me je vedno ko sem ji pogledala preveč zabolelo...nwm zakei je takšen...vedno je bil nežen do mene pa me mel rad pa vse...pa me v smeh spravlal...sei me še zei...ampak ko ga pa vprašam kei je narobe, pa zakei je takšen pa se začne dret naj hejam s tem...
LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 20:56
marjanaslamjak pravi:
thedevil pravi:

no pa velik sreče... =)
LP, thedevil Smile

verjetno bi blo to najboljše ja...samo jas ga nemorem pustit ker ne morem živet brez njega!!!! ko sva začela hodit še jas nisem bla v jega in takrat sem ga pustla in ga je zeloo bolelo...po enem mescu sem ugotovla da sem v bistvu v jega in sma tak začela...če ga zei po dveh letih še enx pustim mislim da potem tudi če me ma še kei rad ne bo nič reko...če ga pustim zaj te ga za vedno zgubim pa tidi če me ma še rad....
glede vseh slik pa stvari ki sem jih dobla od njega...pa sem jih že pospravla v škatlo...ker me je vedno ko sem ji pogledala preveč zabolelo...nwm zakei je takšen...vedno je bil nežen do mene pa me mel rad pa vse...pa me v smeh spravlal...sei me še zei...ampak ko ga pa vprašam kei je narobe, pa zakei je takšen pa se začne dret naj hejam s tem...

sam neki:
naj HEJAŠ s tem? ka to pomeni? xD
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: prebolevanje fanta 18.8.2010 23:59
predwidewi mal.. wrjetn pomen nehi ne..
Re: prebolevanje fanta 19.8.2010 13:37
dobr sej pol sm pa prou predvidevala:D
sam tko me je zanima k še nism te besede slišala
se opravičujem Very Happy
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: prebolevanje fanta 20.8.2010 1:00
joj no ne uzam zj tko.. sj ql ne.. sj jz tut nism wedu do nedawnega.. hah
Re: prebolevanje fanta 20.8.2010 12:09
No zdei pa se ti naredi nedostopno. To užge sam morš se pač fuul družit z frendi/cami in to. Da mu bo pol žou da te ni meu tok rad. Sam če pa res negre pa mu dej konc pa si dobi nouga - res kr tko nemorš delat no :/

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.