punce, prosim :)

norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
punce, prosim :) 25.2.2012 20:04
heej!
js bi samo prosila, da mi svetujete glede labello-tov into.. mam zlo suhe unstnce, in bi rada enga k pomaga proti temu, pa nevem kega nej kupm.. ma kera kšn nasvet? pa tko da se ga da kupt u dm-u Smile
hvala vam :*
CookieChoice • Od: 7.1.2011 • Prispevkov: 27
Re: punce, prosim :) 25.2.2012 20:20
Noja js sm tud mela zloo razpokane pa sm v dm-u kupla nek Medirepair al nek tazgai n mi je s časoma zlo pomagalo Smile nwm trajalo je prbližno par dni odvisno kok so razpokane drgač pa ta mi je tko najbolš še bla Very Happy
justfly • Od: 17.7.2011 • Prispevkov: 250
Re: punce, prosim :) 25.2.2012 21:23
js sm mela eno in mi je ful pomagala Smile od nivee : creme + stick in je labela in še krema za sončenje. k je narjena za smučarje, ma je fajn k je ful mastna in hitro pozdravi
Very Happy
levinja1996 • Od: 16.10.2011 • Prispevkov: 48
Re: punce, prosim :) 25.2.2012 21:42
kamilične labele baje de ful pomagajo,kupijo se že v lekarni
in v dm-ju.. malo dražje so..ampak pomagajo,pa tut zlo hitr.. Smile
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: punce, prosim :) 25.2.2012 23:23
Dva do tri litre vode na dan Smile
norisknofun • Od: 25.2.2012 • Prispevkov: 36
Re: punce, prosim :) 26.2.2012 21:18
hvala usm :*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.