Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč

minnieangel • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 14
Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 9.8.2010 20:07
Pač mam eno prijateljico k je ful OK pa se lohk pogovorim z njo pa use sam k pa pride do love,se pa začne tragedija...kr začne ona pecat tistega k je men ušeč Crying or Very sad
Ka nj nardim???????
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 9.8.2010 20:57
Zdej.. Lohka se probaš nekak pogovort z njo.. Ji povedat kak se počutiš in boš vidla kako bo ona reagirala. Verjetno bo use skp zanikale. Tle je lohka kriva kaka tekmovalnost, dokazovanje, foušija..
Sicer sem mela sama tut tak problem.. In mi je čez nekej časa prekipela in sem to ''prijatlco'' odpikala. Je pa res da so ble umes še druge stvari. Uso srečo in mal se zamisl, mogoče ta prijatlce ni tko dobra kt si mislš.
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 10.8.2010 9:28
Abby pravi:
Zdej.. Lohka se probaš nekak pogovort z njo.. Ji povedat kak se počutiš in boš vidla kako bo ona reagirala. Verjetno bo use skp zanikale. Tle je lohka kriva kaka tekmovalnost, dokazovanje, foušija..
Sicer sem mela sama tut tak problem.. In mi je čez nekej časa prekipela in sem to ''prijatlco'' odpikala. Je pa res da so ble umes še druge stvari. Uso srečo in mal se zamisl, mogoče ta prijatlce ni tko dobra kt si mislš.

Tnx za nasvet,se bom pogovorila z njo
sm pomisla tut na to,da ni tko dobra prijateljica kt se kaže da je Rolling Eyes
Fora pa je u tem da ona ne dela to sam men ampak je že drugim tut tko nardila Confused Confused
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 10.8.2010 12:03
ja pomoje ti je fouš...če si lepa, duhovita, pametna... ti je sigurno fouš. in ti speljuje fante :/ jaaa nevem no..
kukr je že Abby rekla..se pogovori z njo..pa boš pol vidla :S sam pravi prjatu, ti tega ne bi naredu :$ Embarassed
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 10.8.2010 14:02
minnieangel pravi:
Pač mam eno prijateljico k je ful OK pa se lohk pogovorim z njo pa use sam k pa pride do love,se pa začne tragedija...kr začne ona pecat tistega k je men ušeč Crying or Very sad
Ka nj nardim???????

ti pa začni osvajat njene fante Laughing
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 11.8.2010 10:07
GoBiCa pravi:
minnieangel pravi:
Ka nj nardim???????

ti pa začni osvajat njene fante Laughing

Mi je že 2 uspelo in pol jo je ful **** kr sta se velik z menoj menla z njo pa nč
je pršla ona blizu pa sta jo dala na ignore Wink
Mogoč mi pa hoče na tak način vrnet,newem...
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 11.8.2010 10:09
princessme pravi:
ja pomoje ti je fouš...če si lepa, duhovita, pametna... ti je sigurno fouš. in ti speljuje fante :/ jaaa nevem no..
kukr je že Abby rekla..se pogovori z njo..pa boš pol vidla :S sam pravi prjatu, ti tega ne bi naredu :$ Embarassed

O lepoti nebom komentirala kr je itak vsaka po svoje lepaa, u šoli mi gre boljš od nje,duhovitosti mi pa tut ne manjka

Pravi prijatelji so zadne čase ful redki Crying or Very sad Crying or Very sad Sad
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 11.8.2010 11:44
no, potem se ve zakaj je ljubosumna nate xD Razz

mhm. na žalost Sad
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 11.8.2010 14:07
minnieangel pravi:
Ka nj nardim???????

posl jo u k....!
to ze ni prijateljica!
Wink
icekiss • Od: 17.7.2010 • Prispevkov: 13
;* 11.8.2010 22:56
pri meni je enako moja frendica dobi vse fante ki so mi všeč pa ji nikoli še nisem povedala
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 11.8.2010 23:42
odje*bat pa pravo prjatlco poiskat. al pa ji ne povedat kdo ti je usec. pa ziher hodis u 5-8 razred....
Re: Prjatlca osvaja VSE fante k so men ušeč 12.8.2010 18:11
twix13 pravi:
odje*bat pa pravo prjatlco poiskat. al pa ji ne povedat kdo ti je usec. pa ziher hodis u 5-8 razred....

1letnik =))
Sj ne bo več zvedla

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.