Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram?

ninaa • Od: 23.10.2008 • Prispevkov: 50
Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 29.10.2008 20:07
Žiujo.. no spet en problem.. sori k skos odpiram nove teme, ampk mislm da se na vas loh obrnem Embarassed .. am.. mal nenavadn ampk ok: mislm da sm obsedena z enmu k ga lowam že 5 mescov.. sej ne skačem za njim pa to.. ampk tko sama pr seb.. če ga en dan ne vidm sm učash kr žalostna pa kr na jok mi gre..? kko nej se znebim tega? hočm da če bova kdaj kej mela, da ustvarva dobre odnose..
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 29.10.2008 20:18
jah..te čist razumem se mi je že zgodilo..
če ga čš pozabt provi tku da se čim manj vidsta, da ga počasi pozabš
pa provi se sz čim zamott mord najdeš kšn svoj skrit talent Very Happy
pa pod kdr ga boš vidla mord ti bo tku mal še hudu sam sz cajtm boš vidla k ga boš prebolela da bo sta lhku sam frenda..

oki vem moje nakladanje sam upm da sm ti kej pomagala Embarassed
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 29.10.2008 21:48
k sta vidva mogoč tko frenda?
ce sta, pol pač ostan pr tem sam tko d ga cim manj videvas pač če ga hočš pozabt pa povej mu kak se počuts... ce pa nista frenda pol se ga pa na delč in siroko izogibi al pa peidi do njega, ga pozdravi, se mau z njim men, bod njegova frendica.. po pa pač cez neki casa ko se bosta dobr stekala mu povej kak se počuts.. ti si premal podatkou navedla kaksn odnos ze mata pa kak se razumete pa tko... lazje bi blo ce bi kj vec povedala:D sam ni pene xD se znajdemo pa pisemo vsake prilke mauu Very HappyVery Happy ajse čaw lepo se meitee
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 29.10.2008 22:01
no sej lahko tut več povem: po msnju sva se že dalj časa menla da bi mal "srala" pa to.. ampk da pač hodt ne morva k je razlika v letih prevelika.. js 14 on 19.. no uglavnm.. in je že prespav pr men Very Happy .. par mescov nazaj.. bla je najlepša noč mojga življenja. nekatere prjatlce/prjatli mi pravjo da mal kaže znake da sm mu všeč pa to.. drgač je res zlo sramežliv.. ampak jes ga nočm pozabt! Embarassed .. no razpišite se Very Happy .. vesela sm vsakega nasveta Laughing
ezer • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 11
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 29.10.2008 22:12
aaa, to je pa spet cist druga zgodba.. in ka se je zgudil ko je prespau pr teb? kaj pa če bi deklca men dala msn pa bi ti tam svetvala bi mi blo lazje? ... ja no.. če noces lahka tud tuki men ni blemi sam lazje bi blo tam...
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 30.10.2008 14:20
oi. ja msn sm ti poslala kot zasebno sporočilo. bo kul? no folk, drgač pa lohk še kamot kej napišete Laughing
alenkaplos
Re: Sem obsedena z enim tipom. Kako naj se skuliram? 16.8.2010 20:21
On je pa obseden s tabo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.