Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje?

Bežigrad?
Da
56%
 56%  [ 14 ]
Ne
40%
 40%  [ 10 ]
Nisem dovolj uspešen v šoli
4%
 4%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 25

SpeeDsterZ • Od: 6.4.2009 • Prispevkov: 76
Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 7.4.2009 21:48
Ali gre mogoče kdo od vas na Gimnazijo Bežigrad? A mate kšne pozitivne al pa negativne informacije o tej šoli?

Če ste kj slišal, potem povejte, da si lahko izmenjamo informacije... Js sm slišu, da je samo GOR težko pridt, narediš jo pa čizt u Izi xD

Lets Comment!
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 8.4.2009 17:56
2 moji sošolki gresta. 1 na klasično druga na športno (baje bo edina punca u klasu Very Happy)
sm pa isto slišala da je tško pridt nardiš pa uizi. sam pomojm je tko k kerakol gimnazija.
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 22.6.2009 21:54
js sm isto slišala kukr vidva pravta in učitlce so isto govorile 2 mesca pred koncom šole . en tedn pred upisom so pa sprašvale kam se bomo upisal, so pa rekl da je ful težko in da je ful visok nivo ipd....anpak sej bo..upam
drgač grem pa na matematičen oddelk XD
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 23.6.2009 22:13
rsyka pravi:
js sm isto slišala kukr vidva pravta in učitlce so isto govorile 2 mesca pred koncom šole . en tedn pred upisom so pa sprašvale kam se bomo upisal, so pa rekl da je ful težko in da je ful visok nivo ipd....anpak sej bo..upam
drgač grem pa na matematičen oddelk XD

Js sm sprejet! hehe Smile a gre še kdo na bežija? dj nj piše pol zasebno sPoročilO Smile
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 23.6.2009 22:14
Juliet013 pravi:
2 moji sošolki gresta. 1 na klasično druga na športno (baje bo edina punca u klasu Very Happy)
sm pa isto slišala da je tško pridt nardiš pa uizi. sam pomojm je tko k kerakol gimnazija.

Iz kje pa si ti?
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 25.6.2009 11:21
SpeeDsterZ pravi:
Juliet013 pravi:

Iz kje pa si ti?

iz grosupla. Smile
rumenAcbElica • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 2
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 19.7.2009 13:53
ojla!

jst grem tut na bežigrad.prjaula sm se na evropski oddelek za rezervo pa nadaljevalna francoščina( čeprou mam rajš naravoslovje Very Happy ). a gre še kdo isto? mene je kr strah, če se bodo usi poznal in bom jst tm čist sama...a kej veste kakšn je tm folk?

hvala za odgovore Embarassed Smile
Zigmaster • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 36
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 27.7.2009 17:56
Js grem za Bežigrad,u internat,drugač pa na sredno šolo za pošto ekonomijo in telekomunikacije- smer telekomunikacije Very Happy
PeterHak • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 27.7.2009 23:06
Js grem tut za bežigrad Razz u internat pol pa mam sql 10m stran xD
Geodetska šola... K maš not še gradbeno pa pohn crapa xD tok da
če gre še ker/kera^^ ke nej pove kej an Wink
Ohiamhigh • Od: 6.8.2009 • Prispevkov: 1
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 6.8.2009 8:36
tud jz grem na bežigrad, europski oddelk. poznam par ljudi k so že gor, baje da se prfoksi ful trudjo da obdržijo status 'elitne' šole tko da baje lepe ocene lahko dobiš u izi. moja prjatlca je prav dobra, ampak pravi, da če bi se ji dal učit bi bla takoj odlična. (:
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 6.8.2009 8:53
No ja, js bi pa mogla it u matematičn razred sam je premal upisanih tko da grem na splošnga začetna nemščina drgač gre pa en moj sošolc na evropski oddelk sam je mal čudn XD. Drgač me je pa že kr mal strah kok bo, pa k usi govorijo kok se bo treba učit pa to.. Confused
hysterical • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 5
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 18.8.2009 16:20
heeej. js grem tut na bežigrad. grem pa na začetno francoščino... a gre še kdo? ful me je strah, da bojo same ženske na frenči... :S
pa mal mi je bed k ne poznam skor nobenga folka, k je/gre na bežigrad... ampak po drugi starni mi je pa tut kul, k spoznaš ful novih ljudi Very Happy

btw, a kdo ve kdaj nej bi zvedl u kerem klasu (pač črka) bomo pa razrednike pa to...?
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 18.8.2009 16:28
Te stvari nej bi kao ble obešene na vratih 2 dni pred začetkom šole. pa mene je mal strah in najraj nebi šla tja.. pa upam da gre še kdo od vs na začetno nemščino zdej k ni matematke
rumenAcbElica • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 2
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 24.8.2009 21:33
hvala za tole kdaj bo obešen un list. ne bi rada 3krat hodila tja:D
a ste večina iz lj? glede zvezkou smo pa mi na snovni dubil list zdej pa nč. a to kupš kar se ti zdi da boš rabu ?
black_buble • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 9
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 24.8.2009 21:52
PeterHak pravi:
Js grem tut za bežigrad Razz u internat pol pa mam sql 10m stran xD
Geodetska šola... K maš not še gradbeno pa pohn crapa xD tok da
če gre še ker/kera^^ ke nej pove kej an Wink

ija jst grem se vidma v pondelk ob treh v internatu ^^
Re: Gimnazija Bežigrad - vaše izkušnje? 25.8.2009 12:23
rumenAcbElica pravi:
hvala za tole kdaj bo obešen un list. ne bi rada 3krat hodila tja:D
a ste večina iz lj? glede zvezkou smo pa mi na snovni dubil list zdej pa nč. a to kupš kar se ti zdi da boš rabu ?

Ja, js pa še ena moja frendica k greva na gimb sva iz lj. Drgač kar se pa zvezkov tiče jih pa nabavš tok kukr mislš da boš pisala XD. No, za zvezke nvm sam pomoje nm bojo to ta pru dan povedal. Sej nm morjo...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.