I'm in totally in love with...HELP :)

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 12:21
Čao folk!
rabm nujno en nasvet!
ok vem d boste rekla: o bed ta je čist nora,dokončno se ji je utrgla in nwm kaj še use ampak je res...
in sicer: zaljubljena sm v učitleja glasbe že 4 leta! zdaj sm pa kočala osnovno šolo..in pa ni vče moj učitl..je pa na fb-ju in bi ga mogoče dodala..dons ma pa b-day an..in sm misnla d bi ga dons..??
in vem d to ni sam simpatija ampak je veliiiik več..
in zato res rabm nasvet nujno!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
se zanašam na vs Laughing Laughing Laughing
tenk juuu* rvm* Razz
KaTTiexD • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 46
Re: I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 12:53
natariana pravi:
Čao folk!
rabm nujno en nasvet!
ok vem d boste rekla: o bed ta je čist nora,dokončno se ji je utrgla in nwm kaj še use ampak je res...
in sicer: zaljubljena sm v učitleja glasbe že 4 leta! zdaj sm pa kočala osnovno šolo..in pa ni vče moj učitl..je pa na fb-ju in bi ga mogoče dodala..dons ma pa b-day an..in sm misnla d bi ga dons..??
in vem d to ni sam simpatija ampak je veliiiik več..
in zato res rabm nasvet nujno!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
se zanašam na vs Laughing Laughing Laughing
tenk juuu* rvm* Razz

am.
pumoje da tolee nau šlo.
k učitlji nesmejo met pač z učenci..
sam zj če si kunčala osnovno..
nevem ress Surprised
mislm da bi blo bol da kšnga druzga najdeš Smile)
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 14:00
predlagam ti, da si najdeš fanta svoje starosti Cool
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 14:12
am..sj kul da si zalublena pa tu..
sm nebi blo bulš da si najdš fanta prbližnu tvoje starosti ?
nevem,mau še razmisl kaj res čutš do njega..
Pa sta sploh kdaj kej mela ? mislm tku da bi se tud osebnu poznala ?
kr pr men je tku da človeka nepoznam tud u notranjost pač nemorm bit kr zalublena..
HF ;*
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 14:42
huala usm k ste udgovoril..
ja sej to jer problem..letos zdej med počitncam sm spoznala enga tipa ampak mi je biu sam simpatija pa tko..in.. do učitla čutm še zmer veliiik več..
SPELAH: ja tko smo se full štekal in pogovarjall..in tko npr. smo govorl od moje birme pa k je biu on boter..pa tko o svojih družinah smo se pogovarjal..pa nwm..mel take in drgačne fore in ne vem res smo se pogovarjal o vsem mogočem..
pa tut..ne vem mogoče is samo domišljam ampak mislm d je mogoče tut on do mene kej čutu..ker drgač npr. enkrat me je uprašu kje žvim, pa če bi prnesla slike pokazat od birme..in pol je on od birme k je biu botr prnesu pokazat, amm..pol..tut frendice so rekle d me dostkrat pogleda..pa na hodniku k sva se srečala se mi je po navad zmer nasmehnu..in tko..tko d nwm..pa on vod pevske zbore in je reku men pa še ene parim frendicam d nas bo povabu na koncert..uprašana glasbe pr njemu nism bla nikol razn 1x k sm popravlala 3-ojko od testa glasbe..in ja.. Confused Smile
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: I'm in totally in love with...HELP :) 10.8.2010 14:46
natariana pravi:
huala usm k ste udgovoril..
ja sej to jer problem..letos zdej med počitncam sm spoznala enga tipa ampak mi je biu sam simpatija pa tko..in.. do učitla čutm še zmer veliiik več..
SPELAH: ja tko smo se full štekal in pogovarjall..in tko npr. smo govorl od moje birme pa k je biu on boter..pa tko o svojih družinah smo se pogovarjal..pa nwm..mel take in drgačne fore in ne vem res smo se pogovarjal o vsem mogočem..
pa tut..ne vem mogoče is samo domišljam ampak mislm d je mogoče tut on do mene kej čutu..ker drgač npr. enkrat me je uprašu kje žvim, pa če bi prnesla slike pokazat od birme..in pol je on od birme k je biu botr prnesu pokazat, amm..pol..tut frendice so rekle d me dostkrat pogleda..pa na hodniku k sva se srečala se mi je po navad zmer nasmehnu..in tko..tko d nwm..pa on vod pevske zbore in je reku men pa še ene parim frendicam d nas bo povabu na koncert..uprašana glasbe pr njemu nism bla nikol razn 1x k sm popravlala 3-ojko od testa glasbe..in ja.. Confused Smile

ja pol je možnu d tud on do tebe kej čut..
sm kuk je pa str ?
nevem no. men se ne zdi glih prou ampk tu je čiz voja odločitu.
vrjamm d če si zalublena, ga boš tud težku pozabila pa tu.
sm je tud dost drugih fantou, pa zdj k greš u sredno se bo sigurn kašn najdu in se ti bo ful dogajalu ;D
good luck Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.