ŠIŠAAA• Luciiika
• Od: 5.4.2010
ŠIŠAAA
7.8.2010 23:36
no tle je pa tku..gremo se mal o šišah pogovarjat..ste že kdaj kadil šišo?..jo mate mogoč doma?..kaj praujo na tu starši če jo mate doma?..kje ste jo kupli?..ste kje vidli kkšno šišo u slo d bi bla pod 100€HF^^** • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: ŠIŠAAA
8.8.2010 1:56
jas sem bla v bosni enkrat. pa smo pri nekih kolegih to vlekli malo tak za foro. blo mi je zakon. in sem seveda hotla zvedet če kdo v slo tui prodaja.. našla nisem nič. nobenega.. vsi dilerji samo tote kemične stvari furajo. pa travo normalno..xD
no doli se jo dobi za 70-80€.. sam moreš poznat prave osebe. • ok.ok.ok (:
• Od: 27.6.2010
8.8.2010 9:42
prvič sm jo kadila v Ledini v Lj. s frendicam in je 100x bol kt čiki..sam še zmer kadim čike:D
em ja šišo mam doma..dobla sm jo iz Tonizije in je supr! Bla je 20eurou hm hm jap starci pa nevem...lej če mislš da ti bojo pustil jim povej drugač ne ker se jo da rastavt in jo komot skrijš Najbol bi bla čeb kšnu naročila nej ti iz Turčije,... al pa iz kerkol prnese ker so ful ful cnej. Drugač pa ja cene so kr ukol 100eurou, sam če pa hočš mejhno jo pa tut za mal mn dubiš • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
8.8.2010 12:40
Prijatl si jo je kupo v Tuniziji nekje in ja meni je blo to taaak svetovno, pa smo pol šli v Tunizojo še mi čez en cajt, pa sem si jo kupla Drugač pa niti neje vejo, ker je lepo skrita ;D • backspace
• Od: 3.4.2010
8.8.2010 14:12
Šiša je zakon Moja sestra jo ma. Tako mini, ampka uporabno. Mami nč ne reče k nesme hahahaha • Lokar
• Od: 19.4.2009
8.8.2010 15:02
Šiša se komot dobi za 20€ tudi v Sloveniji. Seveda govorim o ta mejhni šiši.
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.8.2010 16:15
moj brat jo ma, dobo jo je pa od strica ko je bil v egiptu ;D
meni je fajn no, najboljša mi je češnja od habibi (: edino pol mi ni fajn ko začne dim pečt, brat si da led noter samo nevem če je pametno.. xD _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
• Od: 23.11.2009
9.8.2010 3:33
mam šišo doma..za šišo, k je bla u kovčku, pa en paket ogla pa en tobak sm dau ene 40eur use skp..
mi je pa zakon, k si jo lepo pržgem pa čiliram ob dobri glasbi. • soonck
• Od: 16.2.2010
9.8.2010 9:00
js mam tut šišo dumaa, kupla sm jo u egiptu ((: ne uporablam je prou pogosto, ampak če jo že, jo s frendi. drgač mi je edin šiša uredu če že. lepo mi diši. jabuk & jagoda okus zmagata • jeeny
• Od: 13.12.2009
9.8.2010 14:22
Luciiika pravi:no tle je pa tku..gremo se mal o šišah pogovarjat..ste že kdaj kadil šišo?..jo mate mogoč doma?..kaj praujo na tu starši če jo mate doma?..kje ste jo kupli?..ste kje vidli kkšno šišo u slo d bi bla pod 100€
HF^^** js sm ž velikkrat,mam jo doma ubistvo 2. starši itq nič ne rečejo ke je sm aroma..prvič sn jo kadila pr 11. in nč posebnega..drgač sta pa obe iz tunizije.. filing je pa itq najjaći! <3 • DeViLgIrL
• Od: 27.10.2008
10.8.2010 3:19
haha šiša ga rula...cene so pa čist odvisne od velikosti drgač pa rula ga okus chocolate mint B) • Luciiika
• Od: 5.4.2010
11.8.2010 15:11
Insane pravi:jas sem bla v bosni enkrat. pa smo pri nekih kolegih to vlekli malo tak za foro. blo mi je zakon. in sem seveda hotla zvedet če kdo v slo tui prodaja.. našla nisem nič. nobenega.. vsi dilerji samo tote kemične stvari furajo. pa travo normalno..xD
no doli se jo dobi za 70-80€.. sam moreš poznat prave osebe. ma šiše ne morš pr dilerjih iskat.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.