Nohti

mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Nohti 18.8.2010 9:22
HeeeeJ.

Jz mam na palec,sredinec najlepši noht,na ostale pa ****..In me zanima kero kremo za obnohtno kožico pripročate,pa ali si obnohtno kožico potisnete nazaj? s kero stvarim?..Palčica za obnohtne kožice al kak?..

Druga stvar pa je :

Mene se nohti fuuul lomijo in sploh ne zrastejo ful hitr..Jz sm za en noht čakala 9mesecou da je zrasel večji (al kak se tega imenujem) potem po 2tednih je že lomil..Zaradi vode,ker sm bla ure in ure v vodi ali pač?..Obstaja lak za hitrejše rast noht? Če ja..proosm povejte kero mi priporičate.

Hvaala in uživite še preostale počitnice.
Rosieweasley • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 71
Re: Nohti 18.8.2010 17:11
za ob nohtno kožico jz uporabljam izdelek od afrodite. tak gel je in zraven je palčka in ta gel si naneseš na obnohtno kožico in ko jo stopi jo še s palčko potisneš nazaj...učinkovito. seveda to delaš po tem ko se stuširaš al pa po kopeli za noge kj takega...

za lomljive nohte pa je priporočljivo da si jih strižeš na kratko. tko boš pousem preprečla da se ti bi nohti lomili. lohk si pa tut nohte vedno lakiraš, da pridobiš na trdoti nohta, se težje zlomi ali poškoduje.

lak za hitrejšo rast nohtou...tega pa nebi vedla če obstaja ali ne... ampak zakaj bi rada imela dolge nohte?? veliko lažje je negovat kratke in še vedno imaš urejene brez težav. bolj higijensko se mi zdi...tebi ne??
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Nohti 18.8.2010 19:11
Rosieweasley pravi:
za ob nohtno kožico jz uporabljam izdelek od afrodite. tak gel je in zraven je palčka in ta gel si naneseš na obnohtno kožico in ko jo stopi jo še s palčko potisneš nazaj...učinkovito. seveda to delaš po tem ko se stuširaš al pa po kopeli za noge kj takega...

za lomljive nohte pa je priporočljivo da si jih strižeš na kratko. tko boš pousem preprečla da se ti bi nohti lomili. lohk si pa tut nohte vedno lakiraš, da pridobiš na trdoti nohta, se težje zlomi ali poškoduje.

lak za hitrejšo rast nohtou...tega pa nebi vedla če obstaja ali ne... ampak zakaj bi rada imela dolge nohte?? veliko lažje je negovat kratke in še vedno imaš urejene brez težav. bolj higijensko se mi zdi...tebi ne??

Emm..Bi lahko pokazala sliko kakšen je ta gel za obnohtno kožico?Lepo prosim? Smile .. Saj imam kratke nohte sam jz mam preveč ta kratke..Raje bi vidla da so malo dolgi..Ne ono dooolge..Mislila sm ono malo dolgi..(sej vem da ne zastopš ampk ni važn)...Sliko bi prosila za obnohtno kožico pa kje se to kup v Dm ali muller in kolk stane...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.