sperma res pomaga pri mozoljih?1 | 2 | >>• NothingYours
• Od: 19.3.2010
sperma res pomaga pri mozoljih?
29.4.2010 16:59
Hey!
mene pa nekaj zanima.. jaz včasih pogoltnem spermo od tipa.. ni mi nekaj nagravžno al pa kaj.. me pa zanima, če lehko goltanje sperme čemu škoduje, al pa ima pozitivne učinke..heh.. nekje sem slišala, da sperma ful pomaga, če maš npr. mozolje po obrazu&si pol spermo razmažeš po obrazu&maš pol gladko kožo..itd. tak da, če kdo ve, če pa ma GOLTANJE sperme kakšne pozitivne/negativne učinke.. hvala za odgovore. • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: sperma res pomaga pri mozoljih?
29.4.2010 23:39
hahahaha. ja pa bolj bele zobe dobiš če jo požiraš.xDxD
• natalija123
• Od: 30.4.2010
30.4.2010 0:51
Insane pravi:hahahaha. ja pa bolj bele zobe dobiš če jo požiraš.xDxD
kolk si pa star ? da si pršu z takšno idejo • Eay
• Od: 25.4.2010
30.4.2010 8:50
• Lepi
• Od: 28.4.2010
hmm...
30.4.2010 10:26
Ja sicer ma sperma kar precej dobrih vsebnosti, da lahko spermiji prezivjo...
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah • natalija123
• Od: 30.4.2010
Re: hmm...
30.4.2010 10:41
Lepi pravi:Ja sicer ma sperma kar precej dobrih vsebnosti, da lahko spermiji prezivjo...
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah aha je teorija, samo glede belih zob pa je malo smešno da je to napisal! • NothingYours
30.4.2010 12:22
Eay pravi:meni se je to na začetku tudi zdelo grozno..da bi šla pogoltnila sperma.. sam si je moj tip ful to želel..pa mene je tudi ful zanimalo kak to je..in se probala.. in niti ni tak grozno..prvič sploh nisem pogoltnila, sam v usta mu je pač prišlo..pa sem pol ven pljunila..naslednič pa sem potem pogoltnila..nwm no..meni ni tak grozno.. • NothingYours
30.4.2010 12:23
Lepi pravi:Ja sicer ma sperma kar precej dobrih vsebnosti, da lahko spermiji prezivjo...
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah aha..tnx.. hja..sem pač probala k me je zanimalo.. • Insane
30.4.2010 14:38
hahaha.xD joj dajte no če sem se zezala.xD stara pa sem 15. pa to sploh nima veze ker je bil hec.(: ker je ena tema bla odprta že če je to res da dobiš bele zobe.xD
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
30.4.2010 14:44
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah kaj, bo bol zdrava kaj pa ko bo tebi to kera, pol pa jo boš zažvalo? the same shit • disketa
• Od: 26.7.2009
30.4.2010 15:41
miaTHEshoe pravi:
Lepi pravi:
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah kaj, bo bol zdrava kaj pa ko bo tebi to kera, pol pa jo boš zažvalo? the same shit zdej je sigurno ne bo xD • miaTHEshoe
30.4.2010 15:47
disketa pravi:
miaTHEshoe pravi:
Lepi pravi:
Tako vsebuje : kalcij, keratin, magnezij, fosfor, vitamini B12 in C, fruktoza in cink. - snov je sestavljena iz 95% blejakovin in je lahko prebavljiva - En izliv sperme vsebuje 15 kaloriij Dobro to je teorija, ampak ja, vsaka ti cast da to delas hah - da sn jaz baba .. njah kaj, bo bol zdrava kaj pa ko bo tebi to kera, pol pa jo boš zažvalo? the same shit zdej je sigurno ne bo xD bo • horny
• Od: 27.4.2010
30.4.2010 18:53
prvajo da je sperma dobra za hujšanje • NothingYours
30.4.2010 19:15
horny pravi:prvajo da je sperma dobra za hujšanje
ka resno? ki si to slišal? • Insane
30.4.2010 21:03
NothingYours pravi:
horny pravi:
prvajo da je sperma dobra za hujšanje
ka resno? ki si to slišal? joj ti pa tuji vse verjameš.xD • NothingYours
30.4.2010 21:05
Insane pravi:
NothingYours pravi:
horny pravi:
ka resno? ki si to slišal? joj ti pa tuji vse verjameš.xD haha..se zgodi.. eh saj ne.. sam ko slišm besedo hujšanje.. hočem vse vedet.. xD • Insane
30.4.2010 21:10
NothingYours pravi:
Insane pravi:
NothingYours pravi:
horny pravi:
ka resno? ki si to slišal? joj ti pa tuji vse verjameš.xD haha..se zgodi.. eh saj ne.. sam ko slišm besedo hujšanje.. hočem vse vedet.. xD aja.. no vglavnem sperma ne pomaga proti obenim mozoljem ne beli zob in ne pomaga pri hujšanju. to je pač izloček moškega telesa... noter maš neke nevem kaj vse. ampak to nima nobenega učinka nate če požiraš al pa ne.(: • shinyStar
• Od: 5.5.2010
5.5.2010 17:25
moj tip pa hoče pa bi mu spermo pogoltnla, pa me je ful strah ka neven kir okus ma to da nebi slučajno vn zbruhala vse to.
pa me zanima od izkušenih po čim ma to okus da se psihično pripravim na to. • Insane
5.5.2010 17:41
shinyStar pravi:moj tip pa hoče pa bi mu spermo pogoltnla, pa me je ful strah ka neven kir okus ma to da nebi slučajno vn zbruhala vse to.
pa me zanima od izkušenih po čim ma to okus da se psihično pripravim na to. čist odvisno kaj je tip prej jedel.xD pač če je sadje al pa kako čokolado ma bolj taki sladki okus.. če pa kako čebulo pa meso itd.. pa je taki grenki. včasih alhko tudi malo kisel.. ni nevarnosti da zbruhaš.. razen če ti je ogabna sperma že tak na pogled.xD • NothingYours
5.5.2010 21:51
Insane pravi:
shinyStar pravi:
moj tip pa hoče pa bi mu spermo pogoltnla, pa me je ful strah ka neven kir okus ma to da nebi slučajno vn zbruhala vse to.
pa me zanima od izkušenih po čim ma to okus da se psihično pripravim na to. čist odvisno kaj je tip prej jedel.xD pač če je sadje al pa kako čokolado ma bolj taki sladki okus.. če pa kako čebulo pa meso itd.. pa je taki grenki. včasih alhko tudi malo kisel.. ni nevarnosti da zbruhaš.. razen če ti je ogabna sperma že tak na pogled.xD to sem nekaj slišala, da je odvisno od hrane ja.. moj potem spada v 2.skupino, ker je bol grenka..sam ni prehudo..;D je za preživet.. • limonaa
• Od: 22.10.2009
5.5.2010 22:39
bleh men pa to ni dooobr enkrat sm mal ponesreč dobila v usta in res ni mi blo niti mal ušeč (:
mi je pa edn isto reku kao da to na en litr shujšaš eno kilo hahahah sam to je blo v takm momentu k sm govorila da morm shujšat in pač fnt izrab priložnost in se tega spomnu haha • anckka
• Od: 28.3.2010
6.5.2010 7:28
meni pa gre na živce.. ko si tega okusa nemorš kr tak spravit vn z ust.. pa mene je vedno strah pred tem pa ni mi najbol za to.. ker včasih mi je kr dobro, včasih nagnusno.. včasih kr neki :S ...
• helaukiti
• Od: 8.5.2010
8.5.2010 15:57
če ješ spermo dobiš ful hitr podkožne mozolje in masno kožo-preverjeno • helaukiti
• Od: 8.5.2010
8.5.2010 16:00
shinyStar pravi:moj tip pa hoče pa bi mu spermo pogoltnla, pa me je ful strah ka neven kir okus ma to da nebi slučajno vn zbruhala vse to.
pa me zanima od izkušenih po čim ma to okus da se psihično pripravim na to. shinystar tut mene je blo 1. fulll strah pol se pa navadiš in ti postane to čist neki normalnega • miaTHEshoe
8.5.2010 16:01
helaukiti pravi:če ješ spermo dobiš ful hitr podkožne mozolje in masno kožo-preverjeno
kak se to smešno čuje xD ješ xD |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.