zdej me niti ne klika veeč na fbju
• bad0girl
• Od: 17.8.2009
zdej me niti ne klika veeč na fbju
2.8.2010 22:39
no js mam en problem v zvezi z enim fantom. no bom začela lepo od začetka. no pač mi smo šli pred kšnim mescom na tetino 50 letnico in tm sm spoznala enga ful hudga pa prjaznga tipa in sm se takoj zaljubila vanga. no in pol k sm pršla dam me je takoj dodou na fbju pa kliknu pa to no in pol drug dan sva se pogovarjala poo fbju pa na kamrci sva bla pa mi je reku da sm ful lepa pa to no in pol mi je še začel zvečer pisat smse pa sva se tipkala do 4ih zjutri pa reku je da sm mu čedalje bl ušeeč no pol svaa se pa še neki menla da se bova mogla kej vidt šee te počitnce (k on je iz mb js pa iz lj) in sva se menila da bo pršou za moj rd k je zdej u sredo pa da greva v atlantis pa to pa pisou je kok bova uživalaa pa use..no in pol sm js šla z eno kolonijo na morje on pa tut nekam no in mi je reku naj mu vsak dan pišm smse da ve da je z mano vse vredu no in k sm pršlaa v kolonijo sm mu napisalaa sms pa mi je sam odgovoru da je on supr pa nč fsm al pa rtm al pa kej no in pol sm mu še en sms poslala pol sm mu pa nehala pošiljat da mu ne najedam pol mi pa tut on ni nč več pošilju sam še pol k sm pršla dam mi je neki poslou pol me je še enkrt kliknu na fbju pol pa spet nč in zdej me niti ne klika več na fbju pa še k je pogledu eno aplikacijo ali imaš srečo v ljubezni pa mu je pršlo ne je gor nepisu res je =// a mislte da je še kr vame?? js mislm da ni več in sm čis obupana =S fsm aja pa še pol mi ni nč več reku zaa atlantis =S
Nazadnje urejal/a bad0girl 3.8.2010 11:28; skupaj popravljeno 1 krat • Tassa22
• Od: 4.4.2010
Re: zdej me niti ne klika veeč na fbju
3.8.2010 0:33
zakaj ga pa ti 1x ne klikneš?
mogoče si misli da ti gre na živce pa te zato ne klika... • brego
• Od: 2.8.2010
3.8.2010 10:11
O fak no, dej nauč se pisat, ne rečm da pišeš lnjižno, ampak, da v vsaki besedi podvajaš črke, je pa že bolano. Tudi težko je brati takšen sestavek, zato mnenja ne bom podal.
Lp • bad0girl
3.8.2010 11:33
evo popravljen zadovoljen??
• slinafka
• Od: 16.1.2010
3.8.2010 12:02
Po moje un tut tko misli kot ti, samo verjetn noče biti preveč nadležen..nwm no
• bad0girl
3.8.2010 12:05
Tassa22 pravi:zakaj ga pa ti 1x ne klikneš?
mogoče si misli da ti gre na živce pa te zato ne klika... ja nwm js se pol počutm nadležno =// • keex
• Od: 30.1.2010
3.8.2010 12:11
Probej ga ti kliknit, ker on pomoje noče saj kot si napisala vedno onn klikne ti pa očitno nič al kako? pa vprašaj ga tisto o atlantisu če bi šou ! • bad0girl
3.8.2010 12:42
jaa nwm sej sm ga tut js gdaj kliknla noo bom ga dons zvečer upam da bom kej zvedla hehe • Lalala3
• Od: 21.7.2010
3.8.2010 14:05
No pa povei kai je blo pol Pa res -> upraš ga kko je zdei z atlantisom pa če se še kko drgač dobista. • pk4life
• Od: 20.7.2010
3.8.2010 19:11
jap pomoje je res tko.. heh model je pč mislu d ti gre n jetra.. in pol k je widu d ga ti bistwu nikol ne kliknš je nehu.. in pol k mu je še uno wn pršl n aplikaciji uni.. une neumne stwari n fejsu je pa napisu še res je (sj me ne mara če me še klikne ne..) no nwm no tko moje mnenje.. probi ga ti kdaj poklicat/kliknt_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Kaiqo
• Od: 28.10.2009
3.8.2010 20:17
ubistvu je možnih več stvari. lah da je to kar usi pravjo - misl da ti gre na živce in zato noče več težit. ampak čudn se mi zdi, da mu napišš sms, on pa na kratko odgovori in pol sploh več ne piše, prej je biu pa tok zagret? če bi mislu nate si neb mogu pomagat in bi ti že kej napisu,..tko pa obstaja tud možnost da je tm u koloniji spoznau kšno in je mal pozabu na vseskp.. vem da je mal grdo tole zdj:D sam možno je, tipi so taki:/
uglavnm, k bo možnost ga klikn al karkol in se probi pogovort z nemu. vpraš ga kaj je zdej z vsem tem kar sta se menla, pa zakaj več ne piše. povej kako čutš, pa te bo mogoče razumeu. če pa te ne bo, oz. nav hotu, pol pa vrjem da se ni vredn trudt, ker ti bo nakonc sam žou. je še ogromn drugih tipov;) • bad0girl
7.8.2010 16:22
Učeeri me jee celo kliknu hehe in sva se mal pogovarjala pač kako si pa to blablabla in pol me je prašou kako kej love pa sm rekla bl slabo pa pr tep? pa je reku 0 in pol sm rekla jbg eeni pač nimamo sreče pa je on reku pa jooj no stabo bii blo lahko taq fajn jooj te razdalje u ****..in to mi je blo ful čudn kaaj pa čee mii on ni več pisou ker je ugotoovu da sva preveč narazen in me je hotu pozabit?? haha mal bluzim ampak ok kaj čmo paač nikol nimaam srečee u love </3 paa hwalaa za nasvete |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.