Zavrniteu ..
• Theone1
• Od: 19.4.2010
Zavrniteu ..
29.10.2010 23:56
Zadnič sm pisla o tem .. O tem pač kko sm zaljublena u enga in d bi mu rada povedla ..
Hvala usem za nasvete pač prej Wink In .. Ja no usi ste svetoval d nj mu povem - in sm mu :/ že nazačetku sm mela ful dvomou u tu in ko sm mu enkrat napisla .. me je že strah mal blo kr ni odpisu tolko časa .. pol ko je končno odpisu .... napisu je sam nice (: -> pa smeškota dau zraun .. in pol sm mu rekla d se opravičujem d sm naraunost povedla pa je odgovoru s tem da noče me užali ampk on rabi premor 3 mesce .. pa pol je napisu d noče nubene kr je za mene pomenlo zavrniteu, kar je potrdiu Sad bojim se da zdej med nama nebo takega prijatelstva kot sva ga mela .. Prašam vas .. A je pametno da sploh še poskušam pri njemu kaj in če mam še kaj možnosti? • Pupika
• Od: 6.7.2009
Re: Zavrniteu ..
30.10.2010 12:34
reku je da rad 3 mesce odmora.. glej pač fredna ste lahk dalje pol bo pa tak vidla če se bo kej razvil
A guy and a girl can be just friends.....but at one point or another, they'll fall for each other......maybe temporarily, maybe at the wrong time, maybe too late, or maybe forever • pk4life
• Od: 20.7.2010
30.10.2010 15:03
ja lej.. počaki pa boš widla.. mgoče pa usen bo kej.. hehe drugač.. rekla si d si mu napisala?.. pol zkj nebiblo weč prjatelstwa?.. no sej zj je wrjetn že jasn.. sta še prjatla?.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • meow.
• Od: 26.9.2010
30.10.2010 15:03
Theone1 pravi:Zadnič sm pisla o tem .. O tem pač kko sm zaljublena u enga in d bi mu rada povedla ..
Hvala usem za nasvete pač prej Wink In .. Ja no usi ste svetoval d nj mu povem - in sm mu :/ že nazačetku sm mela ful dvomou u tu in ko sm mu enkrat napisla .. me je že strah mal blo kr ni odpisu tolko časa .. pol ko je končno odpisu .... napisu je sam nice (: -> pa smeškota dau zraun .. in pol sm mu rekla d se opravičujem d sm naraunost povedla pa je odgovoru s tem da noče me užali ampk on rabi premor 3 mesce .. pa pol je napisu d noče nubene kr je za mene pomenlo zavrniteu, kar je potrdiu Sad bojim se da zdej med nama nebo takega prijatelstva kot sva ga mela .. Prašam vas .. A je pametno da sploh še poskušam pri njemu kaj in če mam še kaj možnosti? kukr sm ti že povedala sm jz tiipu k mi je ušeč povedala pač da mi je ušeč ampak me je potlej zavrnu..men je ena frendica rekla nej ga pustim ker me je skenslu. sam js ga nebom pustila ker ga še zmer hočm met in verjamm da bova mogoč enkrat skp .. point tega kar ti čm povedat je to da ne posluši drugih če ti bojo kej govoril ampak posluši seebe in svoje srce ! še zmer lahko vztrajaš .. mogoče pa bosta mela kasnej kej več • pk4life
30.10.2010 15:04
hahaha tut ni slaba ideja ja.. ^^ posluš tut sebe kaj hočeš ne sam ns upoštewat.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
30.10.2010 17:26
Lej, naredi tko kot sama čutiš, nestoj sm gledat kai ti tle napišejo ... sm pač jst osebno sm to že doživela in sm nrdila tko, da sm ga pustla pri miru in sm si poiskala nekoga ki mi zdej vrača ljubezen ... in sm ful vesela in vrjemi da se bo tuii zate najdu kdo • Theone1
31.10.2010 14:56
pk4life pravi:ja lej.. počaki pa boš widla.. mgoče pa usen bo kej.. hehe drugač.. rekla si d si mu napisala?.. pol zkj nebiblo weč prjatelstwa?.. no sej zj je wrjetn že jasn.. sta še prjatla?..
zkaj .. ? zto k npr. bi mu blo čudno d je negova skor BF u njega .. ? mja sej, nekako se razumeva zj, samo noče lih kj preveč govorit z mano alneki • Theone1
31.10.2010 14:58
bleedingstar pravi:Lej, naredi tko kot sama čutiš, nestoj sm gledat kai ti tle napišejo ... sm pač jst osebno sm to že doživela in sm nrdila tko, da sm ga pustla pri miru in sm si poiskala nekoga ki mi zdej vrača ljubezen ... in sm ful vesela
in vrjemi da se bo tuii zate najdu kdo aa .. ja vem, sam problem je k ga NEMORM pozabit .. že 7 mescu, zdj bo 8 hmal .. tolk časa sm že u njega in ga kar pa kar nemorm pozabit • Theone1
31.10.2010 14:59
pk4life pravi:hahaha tut ni slaba ideja ja.. ^^ posluš tut sebe kaj hočeš ne sam ns upoštewat..
hja maš prou, sam mi je usen lažje men če dobim kake nasvete al karkol .. • pk4life
1.11.2010 1:20
Theone1 pravi:
pk4life pravi:
ja lej.. počaki pa boš widla.. mgoče pa usen bo kej.. hehe drugač.. rekla si d si mu napisala?.. pol zkj nebiblo weč prjatelstwa?.. no sej zj je wrjetn že jasn.. sta še prjatla?..
zkaj .. ? zto k npr. bi mu blo čudno d je negova skor BF u njega .. ? mja sej, nekako se razumeva zj, samo noče lih kj preveč govorit z mano alneki sej bo.. če sta res dobra prjatla se bo tut to uredil.. drugač mu pa mal zatež.. pč.. čas swa bla prjatla kaj je zj??.. sam u tem primeru ga morš p res prebolet.. ker to bo pol izpadl d tut ti hočš d sta sam nprej prjatla pol ga p čez une 3 mesce al kok že s5 prašaš.. mja.. lej čs nrdi welik.. počaki mal.. _________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • MissDanza7
• Od: 19.5.2010
1.11.2010 1:23
Prijatla sta, kar je fajn, iz prijatelstva pa se tut lahko razvije dosti kaj več. On je tebi reko, da rabi 3 mesce premora kar se meni zdi, da to ravno ni neka 100% zavrnitev. Kaj bi jaz naredla na tvojem mestu je to, da bi počakala oz. dala času čas. Počasi se daleč pride in verjemi, da je res tak • manca1996
• Od: 5.1.2010
1.11.2010 12:05
pomoje je pa 3 mesce dau sam za izgovor. ne preveč dobesedno jemat te tri mesce. ne mislt zdej tud da te bo po treh mescih pa uzeu. če bi mu bla res všeč ti neb reku za te tri mesce.sam to mogoče sama dobro veš da nesmeš bit nikol z najbolšm frendom, k bosta bla mal skp pol ko bo pa konc nbo pa nkol več tko kokr je blo.sam če si pa res zalublena pa ustrajej. • bleedingstar
• Od: 14.8.2009
2.11.2010 23:04
Theone1 pravi:
bleedingstar pravi:
Lej, naredi tko kot sama čutiš, nestoj sm gledat kai ti tle napišejo ... sm pač jst osebno sm to že doživela in sm nrdila tko, da sm ga pustla pri miru in sm si poiskala nekoga ki mi zdej vrača ljubezen ... in sm ful vesela
in vrjemi da se bo tuii zate najdu kdo aa .. ja vem, sam problem je k ga NEMORM pozabit .. že 7 mescu, zdj bo 8 hmal .. tolk časa sm že u njega in ga kar pa kar nemorm pozabit ma leeej, 3 mesci so mimo ... oz celo več ... očitno tip ni resen in pomojem ress, let him go .... tko ubistvu sm cajt zgubljaš, kr vidiš sm njega, a se ne ozreš okol sebe in spregledaš da je še ful uredu tipou okol tebe, ki so bolj pošteni kot on. sej nočem bit nesramna al kei takega, sm res ... brezveze se zaletavat z glavo u zid če ne gre ... najt si nekoga drugega, ki te bo vreden in te bo meu rad in boš vesela ... vrjemi • Theone1
2.11.2010 23:05
bleedingstar pravi:
Theone1 pravi:
bleedingstar pravi:
Lej, naredi tko kot sama čutiš, nestoj sm gledat kai ti tle napišejo ... sm pač jst osebno sm to že doživela in sm nrdila tko, da sm ga pustla pri miru in sm si poiskala nekoga ki mi zdej vrača ljubezen ... in sm ful vesela
in vrjemi da se bo tuii zate najdu kdo aa .. ja vem, sam problem je k ga NEMORM pozabit .. že 7 mescu, zdj bo 8 hmal .. tolk časa sm že u njega in ga kar pa kar nemorm pozabit ma leeej, 3 mesci so mimo ... oz celo več ... očitno tip ni resen in pomojem ress, let him go .... tko ubistvu sm cajt zgubljaš, kr vidiš sm njega, a se ne ozreš okol sebe in spregledaš da je še ful uredu tipou okol tebe, ki so bolj pošteni kot on. sej nočem bit nesramna al kei takega, sm res ... brezveze se zaletavat z glavo u zid če ne gre ... najt si nekoga drugega, ki te bo vreden in te bo meu rad in boš vesela ... vrjemi hvala ti i'll try .. • pika2
• Od: 3.11.2010
3.11.2010 16:17
Theone1 pravi:Zadnič sm pisla o tem .. O tem pač kko sm zaljublena u enga in d bi mu rada povedla ..
Hvala usem za nasvete pač prej Wink In .. Ja no usi ste svetoval d nj mu povem - in sm mu :/ že nazačetku sm mela ful dvomou u tu in ko sm mu enkrat napisla .. me je že strah mal blo kr ni odpisu tolko časa .. pol ko je končno odpisu .... napisu je sam nice (: -> pa smeškota dau zraun .. in pol sm mu rekla d se opravičujem d sm naraunost povedla pa je odgovoru s tem da noče me užali ampk on rabi premor 3 mesce .. pa pol je napisu d noče nubene kr je za mene pomenlo zavrniteu, kar je potrdiu Sad bojim se da zdej med nama nebo takega prijatelstva kot sva ga mela .. Prašam vas .. A je pametno da sploh še poskušam pri njemu kaj in če mam še kaj možnosti? lej glede teh premorou to so izgovori isto je blo pr men paa sm ga cekala pa nakoncu ni blo nc..zdj se pa sama odloc a bos nadaljevala al ne..sam v teh 3 mescih si ti loh druzga najds. • Theone1
3.11.2010 21:52
pika2 pravi:
Theone1 pravi:
Zadnič sm pisla o tem .. O tem pač kko sm zaljublena u enga in d bi mu rada povedla ..
Hvala usem za nasvete pač prej Wink In .. Ja no usi ste svetoval d nj mu povem - in sm mu :/ že nazačetku sm mela ful dvomou u tu in ko sm mu enkrat napisla .. me je že strah mal blo kr ni odpisu tolko časa .. pol ko je končno odpisu .... napisu je sam nice (: -> pa smeškota dau zraun .. in pol sm mu rekla d se opravičujem d sm naraunost povedla pa je odgovoru s tem da noče me užali ampk on rabi premor 3 mesce .. pa pol je napisu d noče nubene kr je za mene pomenlo zavrniteu, kar je potrdiu Sad bojim se da zdej med nama nebo takega prijatelstva kot sva ga mela .. Prašam vas .. A je pametno da sploh še poskušam pri njemu kaj in če mam še kaj možnosti? lej glede teh premorou to so izgovori isto je blo pr men paa sm ga cekala pa nakoncu ni blo nc..zdj se pa sama odloc a bos nadaljevala al ne..sam v teh 3 mescih si ti loh druzga najds. ja lej čist se strinjam s tabo sam mam ta FAKIN problem k ga NEMORM pozabit pa nej se še tko trudim • Jok3r
• Od: 22.7.2009
3.11.2010 22:33
Theone1 ne vem kdo si,kva si, s kje si, zakaj si.
vem pa da maš prekratko življenje da bi čakala 3 mesce na tipa, ki jih boš mela še veliko u življenju. in to da ga ne moreš pozabt, to je sama psihologija. u trenutku ga lahko pozabiš, bolj kot boš verjela temu da ostanjejo ne vem kakšne brazgotine v srcu, pa da verjameš v padle angle (fallen angels), pa strta srca pa ne vem kaj, res ne boš mogla pozabt nanj. če se boš 'prizemljila' ga boš pozabila v trenutku. seveda frenda pa lahko ostaneta. ampak vedi da v človeški naravi, nič bilo zgrajeno za večne čase.( nothing was built to last forever). in veš zakaj? ker tudi "kaplja kamen dolbe" ( to je pregovor- če ga ne boš razumela, napiši).. če res ne moreš nič narediti pa vseno lahko upaš. In zapomni si Theone1, upanje je dobra stvar, mogoče celo najboljša, in nobena dobra stvar ne umre zaman. In the paradise may angels lead you* • Theone1
4.11.2010 22:26
Jok3r pravi:Theone1 ne vem kdo si,kva si, s kje si, zakaj si.
vem pa da maš prekratko življenje da bi čakala 3 mesce na tipa, ki jih boš mela še veliko u življenju. in to da ga ne moreš pozabt, to je sama psihologija. u trenutku ga lahko pozabiš, bolj kot boš verjela temu da ostanjejo ne vem kakšne brazgotine v srcu, pa da verjameš v padle angle (fallen angels), pa strta srca pa ne vem kaj, res ne boš mogla pozabt nanj. če se boš 'prizemljila' ga boš pozabila v trenutku. seveda frenda pa lahko ostaneta. ampak vedi da v človeški naravi, nič bilo zgrajeno za večne čase.( nothing was built to last forever). in veš zakaj? ker tudi "kaplja kamen dolbe" ( to je pregovor- če ga ne boš razumela, napiši).. če res ne moreš nič narediti pa vseno lahko upaš. In zapomni si Theone1, upanje je dobra stvar, mogoče celo najboljša, in nobena dobra stvar ne umre zaman. In the paradise may angels lead you* ej hvala ti najbol res .! * zj sm dobila usaj nek uzpodbude da bom lahkol stopla korak naprej .! HVALA .!!! |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.