počutim se kt drek! dobesedno :( !

1 | 2 | >>
abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
počutim se kt drek! dobesedno :( ! 15.8.2011 20:36
hej ..
pač zanima me če se še kiri dogaja to kar se men .. pač je nek tip ne .. in je ful dobr in vse .. in valda me zanima in sm čist nora nanga in bi umrla sama da bi biu moj ne .. no in pol ga dobim pa me vse mine ! ;O ?! omb. to je najhujš filing ever ! in zdj sm spoznala najbl sweet tipčka ever in me me rad in js ne lutim isto do njega :/ kva nej nardim da ga noum prizadela ? Sad
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 0:51
scena... hah probi se postawt w negowo kožo..
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 9:28
nehaj komplicirat....mislim da ti spadaš med tiste,ko nočejo met resne zveze....mogoče si še pač premlada za resnega fanta....ampak to ni nič takega....sej te bo minlo in vse bo ok. povej mu pač da ti v njega nisi zaljubljena in da ti pr tem pač nič ne moreš...mogo bo razumet...prizadet bo pa itak v vsakem primeru..če mu poveš lepo, al pa na grd način...ampak povej mu ne lepga, seveda Smile
pa velik sreče! Very Happy
Applle • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 23
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 11:37
To se je men isto nardilo.
In pol sm fanta pustila, zj mi je pa žau zato, ker ga ne morm pozabit.
Tko, da razmisli mal zakaj misliš da te ne zanima več? maš mogoče kakšne druhe "strahove" glede biti z njim?....
Če pa res nisi zainteresirana več zanga je pa bolš, da ga čimprej pustiš, ker bo vse težje bl ko se bo navezu nate. Smile
littlepig • Od: 4.7.2011 • Prispevkov: 104
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 16:19
mnja.. meni se je tudi to zgodilo 2x .. bedna situacija res. bil mi je ful všeč, bla sma prijatla, družla sma se, pol sem se jaz njemu tui dopadla .. malo še pa bi me vprašo.. in ko sem to ugotovila sem se enostavno nehala družit z njim .. haha x) kar tak naenkrat ..ni rauno fajn ne . pa še rahlo otročje je (: ampak kaj moreš no. takrat mi je blo pol žal, zdaj mi pa ni več, ker se itak nebi obneslo (:
trenutno me noben ne zanima nekaj oz. se ne trudim da bi me sploh keri xD bomo vidli kaj bo čas prneso Very Happy
verjetno še takrat res nisem bla pripravljena na "zvezo" al watafak xD mogoče je pri tebi tudi to problem .
njegovamalapikica • Od: 22.3.2011 • Prispevkov: 35
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 20:01
Men se je tud tko nardil...
Bla sm z enmu tipom, k mi je biu res luštn pa vse. Sam pol se je pa bivši spet začev zame zanimat k ga mam res najrajš...
& sm pustila tistga tipa, zej pa nwm če sm prov nrdila??!!
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 16.8.2011 22:21
njegovamalapikica pravi:
Men se je tud tko nardil...
Bla sm z enmu tipom, k mi je biu res luštn pa vse. Sam pol se je pa bivši spet začev zame zanimat k ga mam res najrajš...
& sm pustila tistga tipa, zej pa nwm če sm prov nrdila??!!

biuši je z razlogom biuši..
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 18.8.2011 18:13
js sm bla pa z enmu in mi sploh ni blo do njega in sm ga pstila in sm začela hodt z enm bosancam sej k sma sama je fajn blu drgač je pa žiu hudič.. te pa sem totega busanca pstila in sm pogrešala onga pruga in sma hodla kr doug in pol sma se enkt spičila in sma nehala čez en mesc sm komi spoznala kak ga mam rada in sma že en let skp in ni mi žou.. fajn je k se nkol neč ne kregama ne neč, bedno pa je d naj bosanc če narazn spraut in mi je zadnč tut na fb udru in je napisu kao d je s tistm k sm impotentn pa d sm ga pstila kr se mu ne dvigne pa take.. pol je pa še kliku folk pa govoru d kao zdele z bosancam **** pa take fore no.. cela štala
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 19.8.2011 16:03
jbg kaj se pa s čefurji mešaš... vsem bejbam so všeč, pol pa jokajo okol kako so zlobni... mi umirjeni smo pa dolgočasni.
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 21.8.2011 13:17
sej tle ni point iz kej je al je slovenc al busanc.. važn je kua se je nardil pa sploh ni pomemben ka se je men nardil ampak ji sam povem d bo vedla d to ni neč čudnga pa d se da tut s tem žvet sam prou se morš odločt.. večina se narobe odloč
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 21.8.2011 13:32
ewo nas je že več..men se je isto nardil že.. mogoče je tut v tem problem, da si bla pač zalublena preveč u njegovo zunanjost, pol ti pa ni blo več zanimiv, k se ti ni blo treba več trudit zanga. al pa ti ni tak karakter kokr ga ti hočeš. šansa je pa tut, da si premlada..sam vse se popravi. tut starejši kdaj kej zaj.....sam taki smo pač ljudje. sam en nasvet za naslednjič...probi začet pri pogovoru, da ga tko spoznaš in vidiš potem, če ti je tko všeč in ti bo mogoče pol tut vizualno postal. tuki ko je videz na prvem mestu, se pa ponavadi ne konča dobro..
sarkizeME • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 110
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 21.8.2011 14:10
jah nwm no njegova zunanjost se mi ni tolk dopadla k notranjost zrd tega k navidez neb nkol reku d je bosanc ( blond, rjave očke, 187 cm) .. razmišlaje ma čist k Zlatko Čordič sam vseeno. full mi ni žou.. karakter mi pa full ni všeč sam kaj čmo nben ni popoln.. sej je blo vse ql sam tist lubusumje pa d sm sam njegova pa d bi mu mogla dat kr je bil pa fulll, horrny
abcdef. • Od: 4.3.2010 • Prispevkov: 44
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 21.8.2011 16:55
hvala usm . Smile) pač ja verjetn sm res premlada pa tut neresna on se mi pa ful neki zrel in resn zdi in ja .. ni to za mene .. mi je pa na bed kr je najbol vredu tip kar sm jih mela možnost spoznat .. ://
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 21.8.2011 17:59
ej, nas je še vredu samskih tipov, da veš Wink
barby999 • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 127 • Kraj: Novo mesto
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 22.8.2011 2:18
slovenc79 pravi:

ja sevejde : D
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 23.8.2011 0:09
barby999 pravi:
slovenc79 pravi:

je je;)

sam škoda da vse bolj palijo na "****" čefurčke. sŁatke maŁe... precej romantično in čustveno, prava ljubezen, ni kaj...
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 23.8.2011 23:50
slovenc79 pravi:
barby999 pravi:
slovenc79 pravi:

je je;)

sam škoda da vse bolj palijo na "****" čefurčke. sŁatke maŁe... precej romantično in čustveno, prava ljubezen, ni kaj...

nono ne posplošuj. ne vem kaj ti dojemaš kot prava ljubezen ampak ne verjamem v njo in verjetno nikoli ne bom. romantično mi ni preveč všeč čeprav je kdaj dobra popestritev, čustveno je pa tko... če je tip preveč čustven vrjemi da ni uredu. moraš gledat vsako punco kot posameznico, okusi so drugačni, lepota je pa relativen pojem čeprav brez vsaj mal tiste tipične ''luškane'' poteze na tipu nimaš kaj delat, tut če je zlobno povedano Smile smo pač vizualna bitja. in isto gre za nas nazaj. nekaterim so všeč čefurčki in nafurane frfice, me on the other hand i find it quite interesting if a guy has that bohemian/metal/rock/''i don't give a fu** look'' Wink
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 0:31
prava ljubezen je tista, ko si s partnerjem zato ker ga imaš rad, in ne zato ker "imaš dobrega, tačas pa iščeš še boljšega".

glede čefurjev tako pišem zato, ker na internetu 50% punc govori kako bi rade vse poštenega in ljubečega fanta, 95% od teh pa se zaljublja v barabe, tako kot prvih 50%... preostalih 5% se seveda zaljubi v tipa ki je 10 let starejši.

žalostno ampak resnično. Če bi bilo res toliko punc ki hočejo imeti tisto kar pravijo na internetu, bi bil že poročen. Tako pa pri 20ih še nisem imel punce. Pač, "bodi to kar si" pravijo. Evo me. Sem kar sem. Duh za ženske.
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 0:40
slovenc79 pravi:
prava ljubezen je tista, ko si s partnerjem zato ker ga imaš rad, in ne zato ker "imaš dobrega, tačas pa iščeš še boljšega".

glede čefurjev tako pišem zato, ker na internetu 50% punc govori kako bi rade vse poštenega in ljubečega fanta, 95% od teh pa se zaljublja v barabe, tako kot prvih 50%... preostalih 5% se seveda zaljubi v tipa ki je 10 let starejši.

žalostno ampak resnično. Če bi bilo res toliko punc ki hočejo imeti tisto kar pravijo na internetu, bi bil že poročen. Tako pa pri 20ih še nisem imel punce. Pač, "bodi to kar si" pravijo. Evo me. Sem kar sem. Duh za ženske.

internet internet... internet je kuga, ne verjemi kar se piše po internetu Wink drugač pa glej sm povedala 50% zihr igra videz, ni dvoma, ostalih 50% pa prvi vtis Wink mogoče se pa ti zanimaš za napačna dekleta
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 0:47
zanimam se za vsa dekleta Very Happy no, iščem eno ki ji bom všeč...
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 0:56
slovenc79 pravi:
zanimam se za vsa dekleta Very Happy no, iščem eno ki ji bom všeč...

haha. maš skype? da vidmo
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 1:17
nimam. nimam kamerce.

je pa drug razlog za kaj ne morem pod imenom slovenc79.
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 2:32
slovenc79 pravi:

duh za ženske.. dobra dobra.. pa se čiz strinjam da je u najweč scenah točntko.. modelka išče tipa.. najde čefurčka .. se ma fino en mesc.. pol gresta narazn in gre na fejsa pisat oookaj bi dala da bi bli usi tipi k bruno mars.. Rolling Eyes in pol se umiri pa najde nowga čefurčka .....
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 12:06
pk4life pravi:
slovenc79 pravi:

duh za ženske.. dobra dobra.. pa se čiz strinjam da je u najweč scenah točntko.. modelka išče tipa.. najde čefurčka .. se ma fino en mesc.. pol gresta narazn in gre na fejsa pisat oookaj bi dala da bi bli usi tipi k bruno mars.. Rolling Eyes in pol se umiri pa najde nowga čefurčka .....

deeej klemen ne bluzi zle gor še ti : D
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: počutim se kt drek! dobesedno :( ! 24.8.2011 23:23
js sm se pa u šank zalubu pa je mir

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.