pač eno vprašanje...• Rexona
• Od: 18.4.2010
pač eno vprašanje...
23.8.2010 8:27
neki me zanima, tisti k se bol na to spoznate. pač k sm se prijaula enkrat u fejsbuk sm dala pač DA, naj mi shrani geslo pa to,zdej pa na tistem kompu nočem več da je kr shranjeno in se lohk prijavim, no in me zanima kje naj stisnem oz.kaj naj nardim da geslo nau več shranjeno, če je možno? mau pomoči plis (:
tenks! • Batman1
• Od: 27.8.2009
• Kraj: gorenska
Re: pač eno vprašanje...
23.8.2010 8:34
Rexona pravi:neki me zanima, tisti k se bol na to spoznate. pač k sm se prijaula enkrat u fejsbuk sm dala pač DA, naj mi shrani geslo pa to,zdej pa na tistem kompu nočem več da je kr shranjeno in se lohk prijavim, no in me zanima kje naj stisnem oz.kaj naj nardim da geslo nau več shranjeno, če je možno? mau pomoči plis (:
tenks! na FBju maš tam ko maš vrstico za profil piše UPORABNIŠKI RAČUN pa klikneš tist pa se ti odprejo ostale nastavitve pa daš tam odjava in se boš odjavla.. če to mislš.. če ne pa še praši kej. • Rexona
23.8.2010 8:35
black0star0 pravi:
Rexona pravi:
neki me zanima, tisti k se bol na to spoznate. pač k sm se prijaula enkrat u fejsbuk sm dala pač DA, naj mi shrani geslo pa to,zdej pa na tistem kompu nočem več da je kr shranjeno in se lohk prijavim, no in me zanima kje naj stisnem oz.kaj naj nardim da geslo nau več shranjeno, če je možno? mau pomoči plis (:
tenks! na FBju maš tam ko maš vrstico za profil piše UPORABNIŠKI RAČUN pa klikneš tist pa se ti odprejo ostale nastavitve pa daš tam odjava in se boš odjavla.. če to mislš.. če ne pa še praši kej. pač ja,to se itak zmer tko odjavim,sam k pridem nazaj na fejsbuk sta mail pa geslo še zmer shranjena.. • Batman1
23.8.2010 8:44
Rexona pravi:
black0star0 pravi:
Rexona pravi:
tenks! na FBju maš tam ko maš vrstico za profil piše UPORABNIŠKI RAČUN pa klikneš tist pa se ti odprejo ostale nastavitve pa daš tam odjava in se boš odjavla.. če to mislš.. če ne pa še praši kej. pač ja,to se itak zmer tko odjavim,sam k pridem nazaj na fejsbuk sta mail pa geslo še zmer shranjena.. aja to moreš pa zbrisat piškotke na brskalniku.. kerga pa uporablaš? • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
23.8.2010 8:46
ko se izpises,tam mores zbrisat gesl in ime.
pol odklukas tist " naj ostanem prijavljen" pa nebos prjavlena. pol " ugasn" fejs,pa pejd se enkrat,da vidis ce bo delal. sj nevem ce bo...:'D • Batman1
23.8.2010 8:53
Rexona pravi:Google Chrome
? no uglavnem.. greš pod nastavitve (desno zgori je tak ključ pa ga klikn) pa izberi MOŽNOSTI pa ti odpre okno pa klikneš NASTAVITVE VSEBINE pa poj tm klikneš PRIKAZ PIŠKOTKOV IN DRUGIH PODATKOV MESTA.. in poj tm pod ISKANJE napiši pač Facebook da ti ga najde in ga pač označ in tm klikni spodi ODSTRANI. tojeto upam da ti bo pomagal.. • Rexona
24.8.2010 17:48
black0star0 pravi:
Rexona pravi:
Google Chrome
? no uglavnem.. greš pod nastavitve (desno zgori je tak ključ pa ga klikn) pa izberi MOŽNOSTI pa ti odpre okno pa klikneš NASTAVITVE VSEBINE pa poj tm klikneš PRIKAZ PIŠKOTKOV IN DRUGIH PODATKOV MESTA.. in poj tm pod ISKANJE napiši pač Facebook da ti ga najde in ga pač označ in tm klikni spodi ODSTRANI. tojeto upam da ti bo pomagal.. oo hvala ((((: **** delovalo |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.