takrat sm mu rekla da sem vanj, zdaj pa me je malo minilo

thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
takrat sm mu rekla da sem vanj, zdaj pa me je malo minilo 5.8.2010 20:07
moj problemček je pa takšn:
že 2(skoraj3) mesece se že videvam z nekim tipom in se res zelo supr zastopva. use si zaupava in to. in on se je u teh 3 mescih zalubu vame in mi to tut povedu.js sm mu takrt tut rekla de sm vanga (kr sm res bla). usak dan se pogovarjava na fbju in si pišema smse.zdej ko so pč počitnice se velikat tut vidma pa tak. ampak to š ni problem.problem je pa takšn:
js sm bla takrt,ku sm mu rekla da sm vanga zalublena,res vanga.zdej pa se mi zdi, de ne čutm vč isto kukr tkrt. na fbju se ga hočm kr mal izogibat,de nebi govorila z nim (ko se vpiše, se js izpišem pa tko...). ampak ku to nrdim mi j žou. on je res zloooooo zalublen vame,kr tut pokaže.usak dan mi to pove in j res zlo dobr pa prjazn z mano. vem d bi on zame naredu čist use.res! zlo je zalublen. no, jaz sem prepričana, da me bo kmal uprašu, če bi hodla z nim. js bi mu rekla ja, sam me skrbi, de ga nebi prizadela, če bi ga kmal po tem pstila (ne pravm da bi ga, sam nikol neveš ko se lhka nrdi,ane?). on nima velik frendou (tiste ki pa ma so pa njegovi bff-ji in se zlo dobr štkajo),je bol sramežliu pa tak. sam je pa res fula prjazn z mano in tko (kr je seveda najbul važn). kissnu me š ni, sam pomoje "zbira pogum" za to XD...zdej me pa zanima, če jaz prav delam, de mu dam priložnost, da je z mano in z mano preživi na nek način svoja najstniška leta. kr vem de je zlo zalublen in mu jih js tko hočm polepšat. a prou delam? mam ga rada, ampak res zlo rada...kot prjatla. sam on misl de ga mam kot moškega.nočm mu tega povedat ker bi ga prav res zlo prizadel...a prou delam, de mu tko govorim, da je njemu lepo in uživa v najstniških letih??kaj vi mislte??bi isto nrdil za nega ki vm res zlo pomen in vete, de bi blo zanj konc sveta če bi prekinl stike z nim??ko bi nrdil??...potrbujem vaša mnenja in pomoč!!! res! PROSIM! kaj naj nrdim?? (pa napište tist kr res mislte de j prou!)

HVALA VM USEM,KI BOTE ODGOVORIL NA TOLE! LP, thedevil =) <3 Smile <3 =)
ScotiaIris • Od: 3.8.2010 • Prispevkov: 18 • Kraj: Raka, Krško
Re: takrat sm mu rekla da sem vanj, zdaj pa me je malo minilo 5.8.2010 20:34
Pomoje da je najboljš, da mu ti poveš, da ga vidš kokr enga brata, ne pa kot fanta s katerim bi bla. Čimprej in čimbolj direktno. Že res da bi mu polepšala najstniška leta, sam ni treba pa zdej tvojih zapravt, samo zarad usmiljenja. On bo pa tud prej prebolu pa se streznu ane.
Če hočš bit z njim, pol bodta in vama želim vse lepo, sam da bosta skupi iz tapravih razlogov - da se mata rada.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.