Naveličala sem se nositi čop!

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Naveličala sem se nositi čop! 9.8.2010 12:34
Hejla Very Happy Zdej stanje je tako, mam lase že kr dolge, kr dost že čez ramena Smile In kadar mam lase spuščene mi sploh ne paše, zato skoz nosim un visok čop. in tega sem se zdele že ful navelčala, zato me zanima če ma kdo tak problem, al pa ve kšno frizuro si naj nardim, da mi bo bolj odprla obraz?
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: Frizura 9.8.2010 13:05
pojdi k frizerki pa ji razloži, kaj bi rada
verjetno ti bo znala svetovati glede na obliko obraza
DeZelod • Od: 10.4.2009 • Prispevkov: 67
Re: Frizura 9.8.2010 15:04
Ti si verjetno na gobico,Gobica ? Very Happy

Šala brko ! Cool
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: Frizura 9.8.2010 17:35
GoBiCa pravi:
pojdi k frizerki pa ji razloži, kaj bi rada
verjetno ti bo znala svetovati glede na obliko obraza

mhm..se strinjam s tabo..frizerke naibolš svetujejo.k je fulll pomembna oblika obraza xD
KaTTiexD • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 46
Re: Frizura 9.8.2010 19:25
Abby pravi:
Hejla Very Happy Zdej stanje je tako, mam lase že kr dolge, kr dost že čez ramena Smile In kadar mam lase spuščene mi sploh ne paše, zato skoz nosim un visok čop. in tega sem se zdele že ful navelčala, zato me zanima če ma kdo tak problem, al pa ve kšno frizuro si naj nardim, da mi bo bolj odprla obraz?

men pa un ta visok čop nepaše sploh hh.
punavad mam pač samo te ta spredne lase z španguce nazaj spete, k mi je ful uredu frizura.
ampak ja, najbolš da geš k frizerki, ona ti bo najbol vedla svetvt Smile
GoBiCa • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 141
Re: Frizura 10.8.2010 13:56
DeZelod pravi:

Šala brko ! Cool

ne hh
mam dalše lase od ramen pa frufru postrani
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Frizura 10.8.2010 14:15
GoBiCa pravi:
DeZelod pravi:

Šala brko ! Cool

ne hh
mam dalše lase od ramen pa frufru postrani

Pol maš tako frizuro ku jz Wink
nevem,tku ku so drugi rekl...najbul da greš do frizerke in ti bo sama povedala kaj ti najbol paše Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.