novi msn - 2010 ( download )• 005
• Od: 17.5.2009
novi msn - 2010 ( download )
30.7.2010 15:31
Hej. jaa..spet je. xDD
amm.. mi lahko gdo pove kako stran kjer si lahko zdownloadam novi msn.?? prosiiim...bolj ko iščem majn najdem..tk da. -.-'' baje da je fuul fajn. nwm. aja..pa ka zaj si morm tot stari msn čisto ven zbrisat iz compa..pa pol naložit msn 2010. al lahko starega notre pustim pa je msn 2010 kao nadomestitev.??? pa tisti ko ga že mate..novi msn...malo povejte kak se vam zdi itd. pa stran kje ste ga zdownloadali povejte. link prosiim. HELP ME.!! tnx.^^ Nazadnje urejal/a 005 30.7.2010 16:55; skupaj popravljeno 1 krat • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: novi msn - 2010 ( download )
30.7.2010 15:44
ja mam tega tanouga, in ja, kr dobr je, lahko vključiš tud facebook notr da ti pokaže objave prjatlou direkt u msnju, uporabniški vmesnik je kr zanimiv pa dobr, nekej novih in tud uporabnih funkcij je tud dodanih.
ja, jst sm popounoma izbrisu tastar msn pa sm tega dau na nou gor, tko da sm sigurn d nebo nč mešalo se umes med seboj. drugač pa se še vid mau ''hroščatost'' tega ker je še beta, končna različica za javnost nej bi pršla zdej v kratkem ven, useen, ko bo pa bo, lahko pa uporablaš tud tega če hočeš =). še link za download: [povezava] • Xee
• Od: 22.7.2010
30.7.2010 15:55
a lahko prosim kdo napiše ko bo prišla do končna verzija vn (: ?
• Boris
• Od: 17.4.2010
30.7.2010 16:05
bom mau ahtou novice pa relise od microsofta pa napišem ko bo zunej če nebo kdo že prei napisu al pa če neboste že prej najdl • 005
30.7.2010 16:55
Boris hvala ti. bom jes zaj to probala..pa sporočim če mi uspe. hihi^^ i hope so. • 005
30.7.2010 17:56
005 pravi:Boris hvala ti.
bom jes zaj to probala..pa sporočim če mi uspe. hihi^^ i hope so. evo. s tega nič. inštalirala sn pa use, ampak je isti ko stari, samo da je v angleščini. -.-'' upm s tem novim msn-jem. grrrrrrr |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.