hip hopppp....help me :)• lolipop12345
• Od: 25.3.2009
hip hopppp....help me :)
31.7.2010 12:43
jas sem stara skori 16 in pač bi rada šla v eno plesno šolo se učit hip hop...in me zanima katero šolo priporočate za hip hop in tako pač da je za začetnike...pa vi mislite da je malo prepozno da začnem pri teh letih plest a je vredu?? Pač bi rada da ne bi bla edina tolk stara med začetniki pa tako....pa lahko napišete vse kar hočeste o hip hopu...kar razpište se • 005
• Od: 17.5.2009
Re: hip hopppp....help me :)
31.7.2010 18:49
Heej.^^ evo..jes treniram hip hop. ;PP stara sn 14 let..treniram že 4 lete ( to je sicer malo, sošolke pa pač frendice in ostali frendi, ki plešejo poleg mene trenirajo že po 8 in 9 nekateri tui 10 let). plešem v plesni šoli rolly. zej bomo šli najbrž tui tekmovat..državno pa tko. drugač pa, hip-hop je najboolša zvrst plesa. res. tu daš ven vso energijo, se sprostiš, in ko si konec s plesanjem si kot nov. lahek in neobremenjen. tak da jes velikrat priem na treninge zamorjena ( al je vzrok šola al kake love težave whatever.) vglavnem, pol ko grem domov sn res kot nova. nič več se ne obadam s stvarmi ki so me prej morile, ampak sn prepuščena sama sebi. v pesniškem jeziku.xD ----> kot svobodna ptica. ;PPP zaj 16 let, ne rečem da je glih preveč za začetek treniranja, ni pa glih fajna starost. bi blo pač bolše prej začet. ni pa nič narobe če začneš zdaj. sej v naši plesni šoli je blo al je še. nwm točno ..pač skupina..imenovana hip-hop babice in dedki. in so plesali. pa so stari okoli 6-80 al pa še več. hehe. (: glej. probat ni greh, zgubit ne morš nič. ;DDD
drugač pa..od kot si.? ( zaradi najbližje plesne šole) HF.^^ • lolipop12345
2.8.2010 11:04
ma sj js sem med tednom kadar je šola vedno v ljubljani. tako da bom v lj, če bom-..
kaj pa ostali mislte? če sem stara 16 let da je že dost prepozno? • 005
2.8.2010 14:36
ja no..pol pa itak ni blema. (:
v lublani je pa kr neki plesnih šol tak da. ;DDD AKCIJA.! jes bi na tvojem mesti to čimprej uredila, ker pač prej ko začneš bolše je. tak da zaj ti predlagam da se najprej pozanimaš o vseh plesnih šolah v lj, al pa pač ko bi ti ble fajn na razpolago, glede na tvoje ostale obveznosti (šola pa to.). pol pa pogledaš malo še cene in tko. pa greš jeseni na vpis. POMOJE TI BO USPELO.! ;PPP • lolipop12345
b
2.8.2010 16:24
potem mislš da ni še tolko prepozno da začnem..in da nisem edina ki začne pri teh letih....?
• 005
3.8.2010 0:21
sej sn rekla. res je da si malo pozna, da bi pač zaj neki fuuul trenirala. razn če maš talent. pa da boš takoj osvojila vse korake in muve.pol ni blema. drugač pa tui gre.sicer malo počasneje..da se pa VSEE. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.