Facebook lajki• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Facebook lajki
6.7.2011 22:54
Prej je bla že ena tema odprta o slovenskih fejmičih, ta pa bo govorila v lajkih.
Jih imate veliko,se sploh zmenite za njih? Ste nevoščljivi? Potem bi vas pa še prosil da si nujno pogledate tole povezavo: [link] Men so prijatelji razlagal da so dobil lajke še isti dan ko so dal denar, zelo lepo zrihta, zato tisti ki bi imeli lajki pa se vam ne da okoli gledat ter prosit bo to naredil on za vas zelo poceni: - [link] - [link] Drugače pa povejte koliko jih imat ev povprečju • littlepig
• Od: 4.7.2011
Re: Facebook lajki
6.7.2011 23:15
kolko lajkov mam? hmm ja včasih 3, včasih 15 včasih pa nobenega hahaha tak da se sploh ne zmenim za njih, ne nevoščljiva? xD tistim ko majo prek 100 lajkov ampak so zato 3 dni dobesedno prosjačle? am ne hvala • DarkerThanBlack
• Od: 19.12.2010
7.7.2011 10:24
hhh da bi kupu lajke? ne hvala...mislm da tisti ki majo 50+ lajkov sigurn
prosjačjo...mislm men gre to res na žiuce da pod status da link tiste slike pa napiše:dej bot piki(ca) pa lajki ...pa take fore mislm lej če bo folku ušeč slika jo bo lajku..ne se obremenjevat s tem...sicr vem da se boš...ker se najbrž usi mal..nwm npr pogledaš enga mudela 8.klas ma tm 80 lajkou pa nwm kok komentarjeu kok je najlepši etc a u resnici je grši k moja rit xd....to kr ti hočm povedat je da so slike včasih zavajajoče... js se ne obremenjujem kej preveč s temi stvari ker na kašni sliki mam 3 lajke pa še tist od kšnga dobrga frenda alpa kšne punce ki sem ji ušeč(predvidevam)....učasih mam tut 20 lajkou...in ja valda da se ti fajn zdi če kdo lajka alpa komentera da si hud(a)/lep(a) na sliki maš in maš pol tut večjo samopodobo čee maš več lajkou/komentarjeu ...najslabš je prosst za lajke to dela folk k išče pozornost in nč druzga..in pol se najdejo taki tko k si ti k misljo kok so grdi pa nwm kj še use...usak je lep pa nej še kdo reče da to ni res! • Jok3r
7.7.2011 11:39
DarkerThanBlack pravi:hhh da bi kupu lajke? ne hvala...mislm da tisti ki majo 50+ lajkov sigurn
prosjačjo...mislm men gre to res na žiuce da pod status da link tiste slike pa napiše:dej bot piki(ca) pa lajki ...pa take fore mislm lej če bo folku ušeč slika jo bo lajku..ne se obremenjevat s tem...sicr vem da se boš...ker se najbrž usi mal..nwm npr pogledaš enga mudela 8.klas ma tm 80 lajkou pa nwm kok komentarjeu kok je najlepši etc a u resnici je grši k moja rit xd....to kr ti hočm povedat je da so slike včasih zavajajoče... js se ne obremenjujem kej preveč s temi stvari ker na kašni sliki mam 3 lajke pa še tist od kšnga dobrga frenda alpa kšne punce ki sem ji ušeč(predvidevam)....učasih mam tut 20 lajkou...in ja valda da se ti fajn zdi če kdo lajka alpa komentera da si hud(a)/lep(a) na sliki maš in maš pol tut večjo samopodobo čee maš več lajkou/komentarjeu ...najslabš je prosst za lajke to dela folk k išče pozornost in nč druzga..in pol se najdejo taki tko k si ti k misljo kok so grdi pa nwm kj še use...usak je lep pa nej še kdo reče da to ni res! a si ti normalen? jz nikjer nisem reku da se zdim sam sebi grd, oz. da so mi lajki ušeč, oz. da se s tem obremenjujem. ;D • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
7.7.2011 11:57
oumajgaaad kok sm jst grd k mam san en lajk na eni sliki...hahahahh prosjaču nebom za lajke pa če se mi v rit ker zaleti.....fb mam za zabavo pa tko da si učasih s kero/kerim kaj pišem k je drgač ful dc.....da bi pa šou tekmovat? nou thanks.... XDDDDDDDDD ej dj bod piki pa lajki _________________ Peace!
• Jok3r
7.7.2011 12:32
Timi pravi:oumajgaaad kok sm jst grd k mam san en lajk na eni sliki...hahahahh prosjaču nebom za lajke pa če se mi v rit ker zaleti.....fb mam za zabavo pa tko da si učasih s kero/kerim kaj pišem k je drgač ful dc.....da bi pa šou tekmovat? nou thanks.... XDDDDDDDDD ej dj bod piki pa lajki
lajkam ;D • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
7.7.2011 12:57
Jok3r pravi:
Timi pravi:
oumajgaaad kok sm jst grd k mam san en lajk na eni sliki...hahahahh prosjaču nebom za lajke pa če se mi v rit ker zaleti.....fb mam za zabavo pa tko da si učasih s kero/kerim kaj pišem k je drgač ful dc.....da bi pa šou tekmovat? nou thanks.... XDDDDDDDDD ej dj bod piki pa lajki
lajkam ;D hvalaa ;D lajkam back ;D _________________ Peace!
• too.confused
• Od: 6.4.2010
7.7.2011 20:27
Hm kar se tiče facebook lajkov.. neki drži neki pa ne Ne, da se neki hvalim ma js mam pr eni sliki 77 lajkov, pa nism čist nobenga prosjačla, dejte mi lajkat pa tudi pod sliko-u opisu ni napisano ničtazga kar bi ''preganjalo'' ljudi da lajkajo. In to meni (77 lajkov sploh ni dost) .. ma folk po 500 lajkov.. :O No.. Tolko lajkov bodo seveda dobili tisti, kr majo usaj 1000 frendov, so usaj entolko popularni in jih folk dobro pozna .. Tisti kr si bodo slike stauli pod povezave na zid, da bi čimveč ljudi opazlo sliko, pa konec koncev more bit slika kokrtolk lušna. Pa zdi se mi tudi, da če se na sliki smeješ al pa kažeš več gole kože dobiš več lajkov. Ta druga možnost je malo bedna.. ma tko je ;S Kar pa me najbolj jezi je to, da greš recimo na profil ene zlo popularne šjore in ima na eni čist navadni, nič kaj preveč lepi sliki čez 150 lajkov. In greš na drug profil druge šjore, lepše za moje pojme, z lepšimi slikami, bolj realnimi in simpatičnimi, pa nobena ne presega 20 lajkov ;S In enako je pri tipih :/ • Applle
• Od: 23.10.2010
7.7.2011 22:41
Js mam tko na stanju ene 15-20 lajkou povprečno, odvisno od statusa...kdaj tut čez 30 (redko) in kdaj tut pod 10.(redko)
Na enih 3 slikah mam okol 30 lajkou na enih 3 pa 40-50. Na fbju sm drgač bl mal nwm kr minil me je, zbrisala sm tut več kot pou frendou tko da mam fb sam še za tiste k drgač ne mormo govort. • Jok3r
9.7.2011 15:02
Applle pravi:Js mam tko na stanju ene 15-20 lajkou povprečno, odvisno od statusa...kdaj tut čez 30 (redko) in kdaj tut pod 10.(redko)
Na enih 3 slikah mam okol 30 lajkou na enih 3 pa 40-50. Na fbju sm drgač bl mal nwm kr minil me je, zbrisala sm tut več kot pou frendou tko da mam fb sam še za tiste k drgač ne mormo govort. ma ja no sej, msn je v pozabo padel, fb več uporabljajo čeprav mi ti no kej preveč všeč.. • anncx3
• Od: 22.1.2011
1.8.2011 23:28
DarkerThanBlack pravi:hhh da bi kupu lajke? ne hvala...mislm da tisti ki majo 50+ lajkov sigurn
prosjačjo...mislm men gre to res na žiuce da pod status da link tiste slike pa napiše:dej bot piki(ca) pa lajki ...pa take fore mislm lej če bo folku ušeč slika jo bo lajku..ne se obremenjevat s tem...sicr vem da se boš...ker se najbrž usi mal..nwm npr pogledaš enga mudela 8.klas ma tm 80 lajkou pa nwm kok komentarjeu kok je najlepši etc a u resnici je grši k moja rit xd....to kr ti hočm povedat je da so slike včasih zavajajoče... js se ne obremenjujem kej preveč s temi stvari ker na kašni sliki mam 3 lajke pa še tist od kšnga dobrga frenda alpa kšne punce ki sem ji ušeč(predvidevam)....učasih mam tut 20 lajkou...in ja valda da se ti fajn zdi če kdo lajka alpa komentera da si hud(a)/lep(a) na sliki maš in maš pol tut večjo samopodobo čee maš več lajkou/komentarjeu ...najslabš je prosst za lajke to dela folk k išče pozornost in nč druzga..in pol se najdejo taki tko k si ti k misljo kok so grdi pa nwm kj še use...usak je lep pa nej še kdo reče da to ni res! se čist strinjam...tut men gre to full na žiuce ko mi vsak dan po 2-3x pošiljajo sporočila s tisto povezavo da naj lajkam...pa pod slike si pišejo lajk/koment pa vrnem pa nwm kaj še vse...**** bodi tak ko si sej pa te to ne pomeni da si najlepđi če ti lajkajo dobesedno pod prisilo oz da jim morš vsaj ene parkrat rečt al pa prosjačit okol...ki ti je tu logika :S • Unkn0vvn
• Od: 20.7.2011
3.8.2011 11:39
Da kupš lajke? To je totalno bv. :'D
Am js mam na slikah ukol 25-30 lajkov, na objavah pa ukol 15-25, drgač se pa niti ne obremenjujem z njimi. Drgač mene je dodou en k ma na sliki neki čez 1000 lajkov na sliki, pa čez 5000 frendov... in pol usi misljo pa zakaj ga folk tok dodaja sej ni nč posebnga.. ja fora je u tem da on use doda da bi zgledal da je ful popularn.. in pol objau eno sliko, dobi ukol 50 lajkov.. pol pa usak dan objaula to povezavo od slike da usak dan vidjo to sliko in pol pač usi vidjo to sliko in lajkajo in pol dobiš velik lajkov. Men osebno je to krneki, pač objavš sliko ti jo mau polajkajo in to je to, ne pa da pol usak dan od slike povezavo dajejo kar je res bedno. In sej taki ljudje so po 24 ur za compom, ker majo vso pozornost na facebooku, in so tm najlepši in najbolj popularni in k stopjo v realn svet jih nuben niti ne pogleda ne. Pa itak majo slike tok photoshopa da zgleda da so perfektni in v živo se jih učasih clo prepoznt nemore. Js res nimam nč proti njimi sam se mi zdi brezveze. Js mam ukol 400 frendov.. pa od kle nepoznam ush sam une k nepoznam ne dodajam, sam če oni mene jih sprejmm. Drgač se pa ne obremenjujm kok mam prjatlov in lajkov, važn je da vem kok mam prjatlov v realnem svetu.. moje mnenje. ____________________________________________________________________________ I stay high, cauze' the world is so low. • nikkka
• Od: 8.4.2010
3.8.2011 17:27
omg jaz pa nimam nič lajkov,
aja, sem pozabla da tud fb-ja nimam (hvala bogu, kaj so že vsi • youknowmebitch
• Od: 24.10.2010
4.8.2011 13:36
hj. ugl. jst mam na slikci največ 95 laikov pa sm povezavo nekejkrat objavla na zid. recimo 1x na mesc(pač za to slikco) in bedno se mi zdi da napišeš pod slikco alpa pod povezavo dei bot piki pa laiki. ko da je cev lajf od laikov. pa ponavadi nikol ne laikam tistim ki to pišejo ker mi je bv.. na stanje je pa ful odvisno kolk mam laikov, včash 10, včash 30, ... odvisno.
um.. nism nevoščljiva, briga me za laike.. čeprov priznam nekej časa so mi bli zlo pomembni, ampak to je mim... ajja še to, mislm da laiki ne izhajajo iz tega kok si lep/a, ampak iz osebnosti. jst osebno nism nalepša, pa mam kar dost laikov. mam pa velik prjatlov, pa ne zarat izgleda ampak zarat osebnosti.. tkoda mislm da če maš slabo osebnost maš tudi mn laikov, razn če si zej nevem kolk fuuuuuuuuuuul hud/a se jih bo vrjetno kr nabral... pa isto, tut če si zloo grd pa maš dobro osebnost jih bo mal več kokr bi jih blo drgač samo zarat izgleda.. upam da razumete kaj sm hotla rečt haha. čuss!!!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.