Fantje in rezanje• XOmjauXO
• Od: 1.7.2010
Fantje in rezanje
16.7.2010 21:59
heeeeeej. moj problem je pa tak: en tip je fulful vame ampak js nism vanga. rada ga mam sam kot frenda, ampak me on nerazume in se reže zarat mene !!!! kk ga nej ustavm? pol sm rekla da nej me puzab pa je reku nej nezahtevam tega k se bo ubiu pol. js res nevem kako mu nej pomagam!!
help? • Lepi
• Od: 28.4.2010
Re: Fantje in rezanje
16.7.2010 22:02
Glih se bo ubil ja... keri butl bi se zarad babe ubil svasta...
To ti govori samo zato da bi bla z njim al kak naj to povem... Posli ga u 3 picke materne pa konc. Glede rezanja pa ja - bo ga ze minlo ce ne prej pa takrat ko bo skrvavel .. Glede emotov : [link] **** jedni • to.sem.jaz
• Od: 21.5.2010
17.7.2010 12:43
mah dej tko manipulira s tabo. pošl ga nekam ej. valda da se nau šu zarad tebe ubit. se čiz strinjam s prejšnim komentom* _________________ live for the moment. • deadgirl
• Od: 10.7.2010
17.7.2010 19:15
Čis isti primer k pr men.
Tip me je sam pustu in je še kr vame in je reku d se bo ubiu. In da nej nasledn dan radio poslušam d bojo povedal d je mrtuxD In ka je pol blo? Itak d se ni ubiu. Lej...Povej mu d če te ma ful rad nej te pusti oz. da morta bit sam frenda. Kr če boš bla z njim boš nesrečna. Čau<3 • pk4life
• Od: 20.7.2010
20.7.2010 20:25
reč mu d če boš kdaj bla z nim se boš začela rezat p se boš ubila_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • Xee
• Od: 22.7.2010
23.7.2010 18:13
lahk da manipulira al je pa resnično žalosten. najbolš bi blo če bi tko res vorng pogovorila pol bi se ti mogoče bl posvetil zaka se gre.
• sosed
• Od: 30.3.2009
26.7.2010 21:36
ne pust se temu emotu izsiljevat pa mu reč naj gre psihiatru či mu kej ni jasn..
• pk4life
• Od: 20.7.2010
27.7.2010 20:32
heh ok no sam to je pa s5 mal pretirano ni?.. drgačpa kko je zdej??_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.