Smisel življenja??? zakaj se sploh vrti?• TMCFE
• Od: 18.9.2009
Smisel življenja??? zakaj se sploh vrti?
25.7.2010 23:09
no mene pa zanima... zakva se sploh žvi???... k men je use sam breme... kar kol delam mi je brez veze... nč mi ni u vesele... sam razmišlam kok se majo eni fajn...pa razmišlam kok sm bednik pa nevem kva... :/
sicr sploh nevem zakva use pišem to... sam res se mi zdi use tko... brez veze... kva a je to obvezn deu lajfa k ga morš dt skos a kva? k js res nevem več... • Boris
• Od: 17.4.2010
Re: Smisel življenja??? zakaj se sploh vrti?
25.7.2010 23:23
hm... učas se tud jst to uprašam, kua je sploh smisu če te tok stvari doleti, pa so lepe in grde tud jst zdej že prbližn 2 tedna nevem kaj nej s sabo, nonstop sam igrce igram, sam nevem kaj nej sploh delam. ampak sm sigurn d bodo lepši časi in bolši kokr so zdej, zto ne odneham, sm pa meu že želje... sam se niso uresničle • TMCFE
26.7.2010 12:31
ej aveš kdaj je res grozn? k ti igrce postanejo brez veze drgač pa sej dons se klub usmu kr veselo počutm ma ja maš prou... pozitivno je treba mislt... sej prej sm to že poskušu... pa mi je poj zmer kej slabga iz preteklosti pršlo na misu :/... hvala za odgovor P.S. kere pa igraš? • Boris
26.7.2010 12:53
haha • dari
• Od: 8.3.2009
26.7.2010 12:55
Lej fajn se boš meu če se boš tou met fajn, kr če si boš ti mislu "oh kolk je to kr neki, brezveze, kej bom meu od tega, zkej bi sploh to delu, ... " ti gvišno n bo fajn kr si na tak način že predn provaš neko stvar narest nardiš de je bedna.
Morš mislt na use pozitivno in si rečt "zakaj pa ne bi provu tega, nrdu tega" (dobru do neke mere .. za kšne droge in razne numnosti tega spet n smeš) uglawnm bistvo je de misli pozitivno in delej pozitivne reči. Dam kšn primer : doru zdej res de so počitnce ma rečmo med šolskim cajtm, k se itak redko komu da učit in pole k se n učimo dobivamo šuse.. jst si pa doskrt rečm "zkej se n bi zdej naučiu in pole bi meu mir in mi ne bi blo treba popraulawt ocen in met skrbi s tem". Uglawnm u stvari morš dobit pozitivno točko No upam de sm kej pomagu. Ajde have fun • TMCFE
26.7.2010 13:55
ja sej bom zej probu mal drgač na use gledat... ubistvu kar me je **** je to da ni drušne... recimo zej k se tle mal pogovarjam je drgač (pa drgač nism tko... "izločen" u šol...no usaj po mojem ne...) P.S. boris ka pa strateške? • TMCFE
26.7.2010 13:56
woo kletvice ti kr z zvezdicami napišejo **** • Xee
• Od: 22.7.2010
26.7.2010 14:03
a kdo Fifo spila prek neta al morm spet Coda potegnt Drgač pa ja čist isto. Včasihs sploh nevem ka bi s sabo in vsi neki veseli jst pa nevem kaj bi.. • fireflie
• Od: 1.6.2010
26.7.2010 14:05
Smisu življenja je ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na starži, visenje u mreži med dvemi drevesi, slamo u ravnini zarjavelimi kolesi.smisu življenja je jahanje oblakov pihanje v sonce in lomljenje korakov sanjanje parnika na modrem ogledalu piknik z mravljico in luknja u sandalu...lalalala xD
mislm da bi see kr strinjala s temu:P • Boris
26.7.2010 14:47
eeem, strateške pa ne glih, no, odvisn kere mislš xD, powei sei mamo skor usi podobne težave, kaj d ne, učasih smo hepi ko radio, učasih pa safr furamo d zgledamo kokr da so nam nwem ka naredl... učasih se nam zdi d bi najraj use končal, učasih pa žural na ful pa užiwal • TMCFE
27.7.2010 13:17
fireflies js pa nebi tko reku... men je poj DC... ne zdržim dolg nepremično pr mir... men je ubistvu najbol med šolo ...(mal izdajalsko se sliš...) sam useen... fajn mi je mal kršt pravila pa tak hehe boris js igram... stronghod crusader (stara igrca k zemla poj civilization 4 toj pa to • Pačupa
• Od: 7.5.2010
27.7.2010 17:21
hmm ah življenje je težko pravijo. in včasih je res =) samo kaj mormo. Mel sem probleme z familijo (dam primer. star sem 15 pa je bil problem da si rečmo sam kosilo skuham pa ful take fore pa puna so se drli pa nikam nisem smel it pa to. (pa še starša sta ločena, živim z mamo pri starih starših) majka me je mela ful na kratki vrvici, babica pa me je hotla met tak kot majka celi cajt pod nadzorom. dobesedno) no in začel sem se takorečeno osvobaja xD. ignorirat in take. tak kot je negdo napisal - misliti pozitivno. in čez čas je blo boljše in še vedno je vreji pa to. No prišo sem do zaklučka da nam take težke stvari v lajfu dajo neke izkušnje (rečmo iz moje ''izkušnje'' sem se naučo da če bom mel otroke da vem kaj ne bom smel delat (jih met na kratki vrvici)).
Hmm med ''osvobajanjem'' (ja tak rečem temu xD ) sem prišo do enga zelo dobrega stavka: To kar te ne ubija te krepi • Soundbox
• Od: 23.11.2009
28.7.2010 1:31
a je važn zakaj žvimo?
men je to čist nepomembno vprašanje, zakaj obstajamo. js pač žvim ker mi je to blo dano in to izkoriščam na najbolši način • Ella95
• Od: 13.5.2010
28.7.2010 13:18
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.
• OriginalFake
• Od: 22.3.2010
28.7.2010 17:17
okej. Mogoč so za to krive sam tvoje misli d je use brezveze in poj je res tuko.Tapru mal prečist pr seb kua je narobe zakua se tko počutš (jest sm bla 2 mesca u depresiji :/) poj pa u akcijo. Zjutri se zbud u sončn dan se lepo ubleč tko d si boš sam seb ušeč poj pa poklic(al se pa že prej zmen) s frendi d greste km xD maš pa še eno opcijo.nevem če ti bo ušeč ampak usen. Pjt z frendi(nwm kok si stara) al pa z tastarimi u gore! koj na pokluko še bolš pa na uskovnco. svež zrk ti bo dau mislt se boš sprostila mal ud sveta in cevilizacije.to se zj sliš nwm kuko bedn sam mi smo bli na taboru jest sm pred taborm kr "se bom nardila bolano d mi nau treba" al pa "to bo najhujši tedn u lajfu" nakonc sm pa hotla ustat gor. ni mrz je vroče pa ni soparn. Loh greste tut namorje.(Koj u portorož al pa kopr.) če ti tastari nepostijo same res kšni frendici gresta tastara zravn pa še frendica poj maš pa tm udklop! in tm bo prepovedan bit slabe volje in sam ležat na soncu. morš jt u vodo se zabavat. če ti ni škoda kj reskirat dnarja greš loh na smučanje na vodi poj tist d si u padalu pa te vlečejo al pa koj na trampoline.uglavn kr ti hočm povedat je da nesmeš bit notr za kompm se smilt sama seb in jokat pa bla bla bla. tzapru kr storiš je reč sama seb nam več taka morm bit vesela! misli ds sama na svetu pa nj grejo nekam.. pumaga tut če jh napišeš na list greš nekam jh zakurš se fajn zjokaš poj rečeš: DOBRODOŠLE DOBRE MISLI IN POZITIVNA ENRGIJA. punca poletje je !!! nwm delej nekej zabavnga če maš rada adrenalin maš uff stvari čes pa bol mirna za misrne stvari pa greš na douge douge sprehode..tolk z moje strani in upam d nauš mislna več d žiulene nima smisla
HF* ps. mal sm za žensko pisala tok d sory če si tip. upam d usaj dujameš bistvo • princessme
• Od: 27.1.2010
28.7.2010 22:32
jst pa se vedno prihodnosti ustrašim..:S
kaj bo z mano na srednji? bom mela frendice/frende? kaj če poskusim drogo? alkohol? cigareti? če umrem? fak..juj..kko se mučim s temi uprašanji :S strah me je..:S sam morm pa priznat da probam uživat usak trenutek u žiuljenju.. in učasih ob teh mislih pokličem mojo bf..pa se pomeniva pa malo opravljava..in pol se bojim da bom še njo zgubila :S uuf.:S ah..in seveda da ne pozabim še mojo milko ki me vedno spravi u dobro voljo..xD sam takih trenutkou je 5 na leto.. • TMCFE
29.7.2010 9:52
ja dujamem bistvo se prau... če hočš met smisu u življenju si ga morš narest hvala za nauk P.S. sm tip |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.