V katero šolo naj se vpišem?

myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 15:41
heeej..
mam eno vprašanjee, no mam še 1 let do koncaa osnovne šolee, in naj bi že mal razmisla kam naj grem napreej..
ampak nwm..
- a mogoče kdo we na kero šolo lahk greš use z dobro- pravdobrim uspehom.???
-sicer me zanima d bi bla modna oblikovalka al pa d bi bla tajnica. sam to ne bo šlo z tem uspehom. Smile

pa mal powejte kam grete wi naprej al pa ste že u SŠ. pa z kakim uspehom ste se lahk upisaLi.
prosiiim.!!*
hvalaa*

<3
Wink
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:09
jst grem septembra na zdraustveno u lublano. usa leta sm meu prou dobr uspeh, omejitev letos ni blo za zdr. nego, tko da smo bli usi sprejeti Smile. drugač bi pa pršu notr, sam ta tazadn let pa le stisn use iz sebe, ne se vržt iz tira pa čim bolši uspeh mej za točke k ti bodo pomagale pr upisu. več točk - večja možnost d si sprejeta. uglaunem uzem kar tebe veseli, ne pa po izbiri drugih, uglaunem kar teb paše, kar bi ti delala u lajfu Wink
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:16
Boris pravi:
jst grem septembra na zdraustveno u lublano. usa leta sm meu prou dobr uspeh, omejitev letos ni blo za zdr. nego, tko da smo bli usi sprejeti Smile. drugač bi pa pršu notr, sam ta tazadn let pa le stisn use iz sebe, ne se vržt iz tira pa čim bolši uspeh mej za točke k ti bodo pomagale pr upisu. več točk - večja možnost d si sprejeta. uglaunem uzem kar tebe veseli, ne pa po izbiri drugih, uglaunem kar teb paše, kar bi ti delala u lajfu Wink

, huaala* Smile
bom se poskusla bl potrudit ja. Very Happy
backspace • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 46
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:29
Pejd pol na oblikovno smer modni oblikovalec, pa z pravdobrim uspehom boš zihr sprejeta Wink
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:34
jas sem na oblikovni, smer modni oblikovalec, pa sem bla v 7 pravdobra, 8 pa 9 pa dobra, pa sem prišla bres problemov noter ;D
se ti pa splača zdaj toto leto še potrudit ja, da boš bla bolj ziher, pa nea se zaj sekiraj med počitnicami Wink
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:39
Heeej Very Happy Če hočeš na oblikovno, boš z pravdobrim uspehom pomoje sprejeta, če boš pa dobra, pa odvisno. Lah tut da ne boš. Tuki so še tut gimnazije. Kjer ni neki problem prit gor. S tem mislim Moste pa Aškrčevo. Sam je mal večji problem tut zdelat. Čeprav je na teh gimnazijah, useen use skupi mal na nižjem nivoju (znanje). Pa tut drgačn folk je gor.
Ma mislim, da letos ti dve gimn nista edini, ki sta ble brez omejitev (škofijska je recimo ni mela heheheh).
No, uso srečo pri izbiri.
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:41
PorceLan pravi:
jas sem na oblikovni, smer modni oblikovalec, pa sem bla v 7 pravdobra, 8 pa 9 pa dobra, pa sem prišla bres problemov noter ;D
se ti pa splača zdaj toto leto še potrudit ja, da boš bla bolj ziher, pa nea se zaj sekiraj med počitnicami Wink

aha, hvala za info..
ej.em u kerr letnik greš zaj.?
pa zanima me, kak tam, pač če je težka šolaa pa to. plis mal se rrazpiš, . Very Happy
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:42
Abby pravi:
Heeej Very Happy Če hočeš na oblikovno, boš z pravdobrim uspehom pomoje sprejeta, če boš pa dobra, pa odvisno. Lah tut da ne boš. Tuki so še tut gimnazije. Kjer ni neki problem prit gor. S tem mislim Moste pa Aškrčevo. Sam je mal večji problem tut zdelat. Čeprav je na teh gimnazijah, useen use skupi mal na nižjem nivoju (znanje). Pa tut drgačn folk je gor.
Ma mislim, da letos ti dve gimn nista edini, ki sta ble brez omejitev (škofijska je recimo ni mela heheheh).
No, uso srečo pri izbiri.

abby, aha. okeej.
bom se še odločla ja. Very Happy
hvala. Very Happy
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:44
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:

aha, hvala za info..
pa zanima me, kak tam, pač če je težka šolaa pa to. plis mal se rrazpiš, . Very Happy

pomoje nisi iz mb, al pač? ker drugače jas to v mb hodim, za lj pa nevem kak majo.. ;D drugače grem pa v drugega (:
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:45
PorceLan pravi:
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:

aha, hvala za info..

pomoje nisi iz mb, al pač? ker drugače jas to v mb hodim, za lj pa nevem kak majo.. ;D drugače grem pa v drugega (:

ja za MB js misliim. Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:50
Aja sorry. Če si iz mb pol pa nwm. Glede gimnazij mata 1. in 2. zmerej omejitev (še posebej 2.), tretja je pa bolj tko. Mislim da letos ni mela omejitve.
Glede oblikovne pa pojma nimam, sam pomoje da lažje prideš gor ko pa u lj.
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:52
Abby pravi:
Aja sorry. Če si iz mb pol pa nwm. Glede gimnazij mata 1. in 2. zmerej omejitev (še posebej 2.), tretja je pa bolj tko. Mislim da letos ni mela omejitve.

okej, useeno za pomooč. Very Happy
se bom že znajdla. Very Happy
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:55
lolikaa pravi:
Abby pravi:

Itak, da se boš Wink
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 16:58
Abby pravi:
lolikaa pravi:
Abby pravi:

Itak, da se boš Wink

Very Happy
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 17:16
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:

aha, hvala za info..

aja? aha no dobro ;D

pač meni ni vrei haha, samo se nebi prepisala ker me to pač zanima, pa še kot razred se ful zastopimo.. edino kaj mi je fajn pri toti šoli je to da dosti rišemo (res pune, pa čez vikend moreš vlko narisat pa to) pa tut večina ocen dobiš iz slik, to je vrei (: drugače pa prof. so še kar vrei, edino Olgica je že malo munjena, recimo jas sem mela letos štiri pa dve, pa mi je kar dve zaklučla (pa sošolki tut, kar bi pa 3 mogla če že logično pogledaš).. pa olgici se že meša malo se mi zdi, enkrat je prinesla neke črno bele slike, pa je bla taka črna lukna narisana, okoli pa svetlo (kao lunin mrk), a ona je rekla da tota slika prikazuje kak heavy metal vpliva na ljudi haha xD..baba glupa, pa neke slike z vodo je mela, kao da če je muzika lepa da je voda mirna, če je pa heavy metal pa da kao ni vrei, adijo pamet haha.. pa vse teste na roko piše, pa skoraj nič ne moreš prebrat, pa vedno take teste za 10točk naredi, pa če maš 4,5 že ponavljaš xD pa recimo če eno črko pozabiš ti da kar eno točko bek, al pa recimo da nisi množine vrei napisal, kuj ena točka vstran..(okej, sorry tota me vedno tak **** haha... **** je xD)

pa če kaj nazaj poveš (pa recimo samo svoje mnenje) si že pri ravnatlci z ukorom xD tak da mam jas že dva ukora xD ravnatlca je drugače vrei, pa tak poveš ji lahko tut vse kaj se profesorov tiče, pa jas sem ji enkrat rekla pač kaj je v resnici blo (ker olgica si je kuj zmislila nekaj) pa je rekla da me zastopi, pa da je pri njej isto blo, da kao nikoli niso smeli svojega povedat kaj so si misli, pa mi že vlkokrat ni dala nič ukora al pa nečesa, pa tut če bi ga mogla dobit xD

aja, pa organizacija šole je nula, letos smo zamenjali 5 urnikov, pa smo na koncu meli v pon 2 uri slo pa 2 uri mat, pa v petek isto.. a čes tor, sre pa čet pa vse natrpano xD beda v glavnem..
nevem no, pač če te zanima, pa če že veš da bi v prihodnosti rada bla v modi noter pridi sem, pa pač vzemi kot šalo, mislim nea vse naredi kar ti bodo rekli, pač nea se podrejaj ker drugače ti nebo vrei (: recimo če ti bo ena dala slabo oceno, pa če se je tebi zdelo da si za več znala, vprašaj zakaj ti je tako dala, pa pač naj razloži, drugače pa vstrajaj da ti zviša, ker pol bodo vidli da se nea morjo norca delat (ker včasih te **** kuj za brezveze) pač za sebe se postavi Wink paa folk je vrei drugače na toti šoli (:
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 18:08
PorceLan pravi:
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:
lolikaa pravi:
PorceLan pravi:

aha, hvala za info..

aja? aha no dobro ;D

pač meni ni vrei haha, samo se nebi prepisala ker me to pač zanima, pa še kot razred se ful zastopimo.. edino kaj mi je fajn pri toti šoli je to da dosti rišemo (res pune, pa čez vikend moreš vlko narisat pa to) pa tut večina ocen dobiš iz slik, to je vrei (: drugače pa prof. so še kar vrei, edino Olgica je že malo munjena, recimo jas sem mela letos štiri pa dve, pa mi je kar dve zaklučla (pa sošolki tut, kar bi pa 3 mogla če že logično pogledaš).. pa olgici se že meša malo se mi zdi, enkrat je prinesla neke črno bele slike, pa je bla taka črna lukna narisana, okoli pa svetlo (kao lunin mrk), a ona je rekla da tota slika prikazuje kak heavy metal vpliva na ljudi haha xD..baba glupa, pa neke slike z vodo je mela, kao da če je muzika lepa da je voda mirna, če je pa heavy metal pa da kao ni vrei, adijo pamet haha.. pa vse teste na roko piše, pa skoraj nič ne moreš prebrat, pa vedno take teste za 10točk naredi, pa če maš 4,5 že ponavljaš xD pa recimo če eno črko pozabiš ti da kar eno točko bek, al pa recimo da nisi množine vrei napisal, kuj ena točka vstran..(okej, sorry tota me vedno tak **** haha... **** je xD)

pa če kaj nazaj poveš (pa recimo samo svoje mnenje) si že pri ravnatlci z ukorom xD tak da mam jas že dva ukora xD ravnatlca je drugače vrei, pa tak poveš ji lahko tut vse kaj se profesorov tiče, pa jas sem ji enkrat rekla pač kaj je v resnici blo (ker olgica si je kuj zmislila nekaj) pa je rekla da me zastopi, pa da je pri njej isto blo, da kao nikoli niso smeli svojega povedat kaj so si misli, pa mi že vlkokrat ni dala nič ukora al pa nečesa, pa tut če bi ga mogla dobit xD

aja, pa organizacija šole je nula, letos smo zamenjali 5 urnikov, pa smo na koncu meli v pon 2 uri slo pa 2 uri mat, pa v petek isto.. a čes tor, sre pa čet pa vse natrpano xD beda v glavnem..
nevem no, pač če te zanima, pa če že veš da bi v prihodnosti rada bla v modi noter pridi sem, pa pač vzemi kot šalo, mislim nea vse naredi kar ti bodo rekli, pač nea se podrejaj ker drugače ti nebo vrei (: recimo če ti bo ena dala slabo oceno, pa če se je tebi zdelo da si za več znala, vprašaj zakaj ti je tako dala, pa pač naj razloži, drugače pa vstrajaj da ti zviša, ker pol bodo vidli da se nea morjo norca delat (ker včasih te **** kuj za brezveze) pač za sebe se postavi Wink paa folk je vrei drugače na toti šoli (:

okeej. Very Happy
hahah.. kaka nora baba. xD bi jo praw rada vidla. hah xD

kolko si zaj powejala mi je kr fajn d bi se tja vpisaala..

kak to pa da ti ni vreji, ko si napisala?

pa ka je ful zahtevna?

pa kateri predmeti se ti zdijo ok in kateri najbolj kritični,

pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd.?

plis to mi še powej, drugače pa hwala* <3
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 20:10
^^ eh ni problema haha, jas ko sem bla 9.razred sem tut hotla čim več vedet (:

pa ja, če je ****, kar nekaj bluzi stalno, pa vsakega do konca **** da ti ma priložnost ukor dat xD

pa saj mi je fajn, samo pač tak profesori so bolj taki gusteki, pa nič ni kaj organizirano, pa ful malo mamo prostih dni (pač kake naravoslovne al pa kaj.. edino projektne tedne mamo, pa mislim da smo jih letos 4 meli.xD.. ) paa kolektiv šole pač, saj pravim da vrei da mam vsaj razred vreo (: zahtevna pa ful ni, ful vlko se jih je prepisalo iz zdravstvene na toto, ker res ni zahtevna.. (: samo kaki profesori te na začetku ****, sao pol če se enkrat za sebe postaviš ti dajo mir (:
glede premetov pa kaj te vem, meni je že od oš angleščina legenda, tak da mi je ang vrei.. od strokovnih mi je risanje, pa kostumografija.. pa predstavitvene tehnike mi je tut kr doro.. najbolj bedni mi je slovenščina pa književnost (zaradi olgice -.-), pa matematika, fizika, kemija, zgodovina.. to mi tak nikoli ni šlo xD pa tekstilna tehnologija je tut tečno (:

neem več kaj ti še lahko povem, vprašaj če te kaj zanima (:
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 22:17
js grem na šentweed.. sm p usa lata biu odličn z najmn truda heh.. mato sm meu 3.. sprejet sm biu pa 7. tkoda sm za tja supr piflar.. hah ni blema prit tja.. sošolc k ma trojke je tut biu.. pa ni blo umejitu letos.. za poklic ta twoj sicr nwm sam je itq gimnazija tkoda boš lahk šla naprej pol za tisto..
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 22:27
pk4life pravi:
js grem na šentweed.. sm p usa lata biu odličn z najmn truda heh.. mato sm meu 3.. sprejet sm biu pa 7. tkoda sm za tja supr piflar.. hah ni blema prit tja.. sošolc k ma trojke je tut biu.. pa ni blo umejitu letos.. za poklic ta twoj sicr nwm sam je itq gimnazija tkoda boš lahk šla naprej pol za tisto..

to ni gimnazija
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 22:54
aja XD kaj p je?.. gimnazija šentvid?.. ni gimnazija?.. pol sm se p nrobe upisu
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 23:05
aja, samo ona nea misli it na šentvid al kak? jas sem drugače mislila da sšom ni gimnazija, ker sem mislila da si ti napisal da je (:
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 23:09
aja heh ste se pogovarjal.. js nism bru prej.. sam 1. koment ne.. p piše: - a mogoče kdo we na kero šolo lahk greš use z dobro- pravdobrim uspehom.???
pa sm sm powedu kam grem jz.. mja mgoče bi mogu citirat hah no kr tko sm reku.. za šentvid .. sšom je pa kratica za?
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 23:12
ajaa haha, meni pa ni blo jasno kaj zaj tu neki šentvid xD pa še tisto: "za poklic ta twoj sicr nwm sam je itq gimnazija tkoda boš lahk šla naprej pol za tisto.."

drugače pa srednja šola za oblikovanje mb (:
Re: V katero šolo naj se vpišem? 27.7.2010 23:16
aha heh sry pol no heh biu je offtheme čisti ja.. XD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.