kako naj vem če imam kaj šanse?

klaraklara • Od: 28.7.2010 • Prispevkov: 1
kako naj vem če imam kaj šanse? 28.7.2010 18:22
no jst mam en prublem.šli smo en dan tko z parimi frendi vn in tm je biu en k mi je ful ušeč.pač bli smo skupej cel dan.nasledn dan pa sm dubila njegou fb-me je on dodou.no in zajj nevem kko nej se mu prebližam da zvek če imam kaj šans? star je pa 3 leta več kot jaz.
hvala lp
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: kako naj vem če imam kaj šanse? 28.7.2010 21:12
ja pejd še kdaj z njim vun in se probi čim več tm puguvarjat z njim. pol pa po FB-ju ga praši če ma msn pa ga klikni usak drugi dan. sam nem bit preveč vsiljiva. pol pa k se bota že dougo pogovarjala pa mu napiši k boš šla čau pa srček pa boš vidla kk bo udreagiru. al mu pa naravnost poveš d ti je ušjč. izgubit nimaš kej. to sn js mela isti primer in sm mu direkt puvedala pu nekaj dneh k sma se puguvarjala in zj grma u petk na nek način vn:D
vlik sreče. napis ka bo blo:D
upam d sm ti kej pomagala.
Hf*

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.