Zablokiran mobi račun.• ElementX
• Od: 23.7.2010
Zablokiran mobi račun.
2.8.2010 13:44
Men so pa moj mobi račun oz. mobi številko zablokirali. :/
Mam pa mobitel na kartico. Tisto za 5 evrov. Moji starši še tega nevejo pa tud bolji da ne, ker bojo znorel. To se mi ni zgodil 1., se mi je že prej vendar takrat sem si bil kriu sam, ker sem zmeraj pozabil pogledati do kdaj je treba ponovno napolniti račun. :S Zdaj 2. pa mi je sestrica zgubila mobitel, lahko bi povedal tastarim, da nism jzt kriv ampak ona, sam mi glih ni do tega da ona pol use nastrada ker bi jzt tud mogu pazljivejši bit. :S Zanima me pa če se, da kako odblokirati račun brez, da moraš plačat nwm. 20 eurov? Ker če si bom pa spet sam plačal bojo pa spet opazl, da dnarja neki manjka. -.- A lahka kdo svetuje. • Amy Lee
• Od: 14.7.2010
Re: Zablokiran mobi račun.
2.8.2010 14:00
men se je isto zgodil in sm kupila kr nov mobi kr je blo cenejš kokr da bi spet odblokirala račun. poglej une mobije za 1 euro če maš pravo naročnino... drugač ti pa lah tut uni v simobilu al karkol znamka svetujejo kaj se da nardit
vso srečo! • Enna*
• Od: 29.10.2009
2.8.2010 14:45
Ja če nimaš nobenga paketa - naročnine, pol si tak odblokiraš da kupiš novo kartico, lahk za 5 al pa kulk pač evrov, si napolneš in pol ti tiste od prej se zravn pršteje.. Kulk si ti star?_________________ No music...No Łife • Eay
• Od: 25.4.2010
2.8.2010 16:42
kk si si pa sploh zablokiro fon?oz na kak način...?
no k jst sm si zadnjič pin zasrala in pol sm mogla puk iskat • Boris
• Od: 17.4.2010
2.8.2010 17:06
amm, če ene 2 mesca ne nafilaš mobija ti zaklenejo d nč nemoreš, tko sm usaj jst meu prej • Eay
• Od: 25.4.2010
2.8.2010 17:14
sam ne vem no ..ni mi jasn zakaj nekdo ne bi 2mesca nafilu telefon ..sj če ti pretečejo trije mesci maš pol tko da te drugi sploh ne morjo klicat?a ni tko?al je zdej mogoč drugač
• RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
2.8.2010 22:30
kuk ste stari? o.O
račun ti zablokirajo če fona ne nafilaš 90 dni(če si pozabu gdaj si ga nazadnje filu *123# in kliči pa ti napiše), lahka ti ga zablokirajo pa tud če maš na nemu preveč dnara pa morš it na mobitel in ti dajo novo SIMkartico z isto številko un dnar odprej ti pa poberejo) to vam pišem za mobitel, če mate na kartico. tko da ti sam idi po novo kartico za 5,10,20 euru!!! *če nimaš dnara ga pa nažici od nekje bbb |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.