GrozLiiivkee xD

PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
GrozLiiivkee xD 22.1.2009 20:55
hmm.ja mene p zanima če poznate kak qulske grozlivke...mm full rada grozne čeprau me je pozneje ponoč strah..haha tak pač je..amm no nepoznam več nobene p bi jih rada gledala Sad če vete kakšno plis napište Very Happy tnx..
men so ful vrei: scary movie,the groudge,seed of chuckey,itd.. Shocked Laughing
reider • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 15 • Kraj: lenart v slo goricah
oj 22.1.2009 22:46
se šališ al resno misliš?
itak je osmi potnik alien zakon.mislimda so eni 4 deli.petek trinajsti,ulica brestova(fred krueger),kameni ubica(odkritje na titanu)to je podobno alijenom.kuča pored groblja,evil atar,relikvija.
dosta.če te pa to res zanima pa mi piši.foter ma za prodat polno kaset od grozlivk za prodat za malo ceno.če češ pa mi napiši int naslov pa ti takoj 3 maile poslem pa nerabiš grozlivk gledat ker se dogajajo tukaj v živo men nami.
fajn bodi!lp

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.