Pogovori ali kaj več?• Xee
• Od: 22.7.2010
Pogovori ali kaj več?
22.7.2010 22:50
Ciaoo folk =P.
Mham en problemcek in sicer se puznam tko z eno suprpunco prek msnja ipd. eno leto in se ful ujameva itd. Problem je nastau ko sva se prvic vidla. Pac pogovarjala sva se to kar sva se ze doskrat prej prek neta in nc posebnga (pogovarjala sva se sam za kratek cajt). Potem sva spet nadaljevala s pogovori in kao da sva si ful vsec ceprov tega ni zaznat niker. Pol sva se zmenla ce bi se se kdaj dubla in to. Ampak jst nevem ful kaj bi zdej ker sva se pogovarjala tko že kr en lep cajt (mogoče clo veš k en let) prek neta in sva si vse povedala tko da je vse ze mal brezveze in ja sej vete kako je to.. ni isto kokr s frendi čao in ty za odgovore • KateySixx
• Od: 12.7.2010
Re: Pogovori ali kaj več?
23.7.2010 0:09
mal sprobi kok je ta 'všečnost' med vama prava.
če jo boš zaznou jo pa pč na en 'skrivn' zmenk pel pa se mogoč kej še zgodi... • iceQueen
• Od: 17.7.2010
Re: Pogovori ali kaj več?
1.8.2010 13:06
Jaz sem trenutno v podobni situaciji kot ti, s fantom si piševa prek msnja nekje pol leta (skor vsak dan), ampak sva ful narazen in se dolgo nisva zmenila, da bi se dobila + mene je blo "strah", da sem se preveč navadila na najine msn pogovore in na njegovo računalniško podobo (ker v živo je človek nekoliko drugačen kot po msnju). Poleg tega sem mela pomisleke glede tega, da sva že vse vedela eden o drugem še preden sva se srečala v živo. Med nama je 200 km.
Nekoč sva se potem vseeno dogovorila, da se dobiva (na njegovo pobudo), in sva se tudi drugače ful ujela. Seveda je blo na zečetku ful nerodno, ker pričakuješ osebo, katere podobo si si sam ustvaril v glavi. Ampak ok, ko enkrat prebiješ led je vse ok. Zdaj greva na drugi "dejt" in je vse v najlepšem redu Pusti času čas in ne hitet, srečajta se pa pejta na kakšen sprehod, krajši izlet. Ne na pijačko ali v kino, ker vama bo dolgcajt. V glavnem nekaj počnita, ne se samo pogovarjat (ker to lahko delata na msnju, po telefonu), da vama bo bolj zanimivo. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.