Kaj podarit punci s katero sva 1 mesec par?• janlamp
• Od: 28.6.2009
Kaj podarit punci s katero sva 1 mesec par?
2.8.2010 19:45
Zanima me kaj naj kupim punci, s katero bom 1 mesec.?
Ima kdo kakšen predlog? Hvala • NoorMaaaL
• Od: 19.10.2008
Re: Kaj podarit punci s katero sva 1 mesec par?
2.8.2010 20:17
za 1 mesec je tko čist dost kakšna vrtnica... lhko pa še kakšen spominek zram...
to najbol sam veš kaj ma rada... _________________ . nikoli ne obupaj nad tistim po čemur hrepeniš, in nikoli ne hrepenet po tistem kar ne moreš dobit ! • sonček
• Od: 14.7.2010
2.8.2010 20:36
jss uem!!
punce mamo zloo rade ogrlice/zapestnice..kup tak obesk d bo srček gor ;D • janlamp
• Od: 28.6.2009
2.8.2010 20:49
spacegirl pravi:jss uem!!
punce mamo zloo rade ogrlice/zapestnice..kup tak obesk d bo srček gor ;D Mogoče veš v kateri trgovini naj kupim takšno verižico? • sonček
• Od: 14.7.2010
2.8.2010 20:58
hmmm..mislm de jo dobiš skor u vsaki trgovini(mladinska knjiga..-npr. tisti me to you medvedki k majo obeske pa gor kakšn lep ljubezenski verz...)
Lohka jo pa tudi narediš sam iz posebne fimo mase in sem skor prepričana de ji bo še bolj ušeč) Upam da jo boš razveseliv&veliko sreče • Xee
• Od: 22.7.2010
2.8.2010 21:40
en dobr nasvet ti dam • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.8.2010 11:41
ja ljga...čist dost ma kako vrtnco pa da se ji mal bol posvetiš....ne morš je že kr pr prvem mescu neki ne vem ka kupit...lejga u izi...ko če jo boš razvadu ji boš mogu za eno leto avto kupit..._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Lalala3
• Od: 21.7.2010
3.8.2010 14:10
janlamp pravi:
spacegirl pravi:
jss uem!!
punce mamo zloo rade ogrlice/zapestnice..kup tak obesk d bo srček gor ;D Mogoče veš v kateri trgovini naj kupim takšno verižico? če si blizu kakšne Qulandije alpa BTC-ja al City parka alpa Tuš planeta si poglei malo v DM-ju alpa poglei v kakšni navadni trgovini -> Interspar, Spar, Mercator... Al ji kupi zapestnico z svojim imenom ki jo dobiš na kakšnih trgih. Sigurno pa ji bo ušeč. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.