Punce: ŠPORTNI NEDERČEK• zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
Punce: ŠPORTNI NEDERČEK
23.7.2010 18:45
Zdravo..
A morda kera ve ce lahko športni nederček uporabljaš za tek za vrhi ne da bi se oblekla potem se kaksno kratko majico ..? Npr. jaz imam športni nedrcek ki je podoben tem navadnim in potem bi dala se tega cez Podoben je temu naprimer. [link] A mislite da lahko tako uporablamo brez se ene zgornje majice? (za tek sporasujem) upam da hmalu kaj odgovorite.. Lp * • Gaja
• Od: 24.4.2010
Re: Punce: ŠPORTNI NEDERČEK
23.7.2010 18:58
ja,pumoje lah..sam ne lih u centru mesta..nevem js na morju k tecm zmeri sam u topu...• zivaa
23.7.2010 19:00
Gaja pravi:ja,pumoje lah..sam ne lih u centru mesta..nevem js na morju k tecm zmeri sam u topu...
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? • Gaja
23.7.2010 19:05
pomoje si nauš naredla sramote ....sej c tecs pol mas predvidevam uredu postavo(• Gaja
23.7.2010 19:06
(: (: misnla sm smejkotexD
• princessme
• Od: 27.1.2010
23.7.2010 19:43
zivaa pravi:
Gaja pravi:
ja,pumoje lah..sam ne lih u centru mesta..nevem js na morju k tecm zmeri sam u topu...
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? vem kje je to k sm s primorske..ah..pa tm ni tolk dost ljudi..edino cesta je..;P ma itq se ne vidi dost..so še drevesa pa tko..ne boš si sramote nardila ne • zivaa
23.7.2010 20:44
Gaja pravi:pomoje si nauš naredla sramote ....sej c tecs pol mas predvidevam uredu postavo(
upam da ne • zivaa
23.7.2010 20:45
princessme pravi:
zivaa pravi:
Gaja pravi:
ja,pumoje lah..sam ne lih u centru mesta..nevem js na morju k tecm zmeri sam u topu...
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? vem kje je to k sm s primorske..ah..pa tm ni tolk dost ljudi..edino cesta je..;P ma itq se ne vidi dost..so še drevesa pa tko..ne boš si sramote nardila ne *heehee* cool pol a s primorske si? s kej tocn pa? ql • princessme
23.7.2010 21:12
zivaa pravi:
princessme pravi:
zivaa pravi:
Gaja pravi:
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? vem kje je to k sm s primorske..ah..pa tm ni tolk dost ljudi..edino cesta je..;P ma itq se ne vidi dost..so še drevesa pa tko..ne boš si sramote nardila ne *heehee* cool pol a s primorske si? s kej tocn pa? ql jaja.. primorka ( no bl s krasa) hrpelje (če poznaš) blizk sežane..13..ti? • zivaa
23.7.2010 21:16
princessme pravi:
zivaa pravi:
princessme pravi:
zivaa pravi:
Gaja pravi:
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? vem kje je to k sm s primorske..ah..pa tm ni tolk dost ljudi..edino cesta je..;P ma itq se ne vidi dost..so še drevesa pa tko..ne boš si sramote nardila ne *heehee* cool pol a s primorske si? s kej tocn pa? ql jaja.. primorka ( no bl s krasa) hrpelje (če poznaš) blizk sežane..13..ti? ja vem ja.. iz il.bistrice sm u kp hodm u solo pa stara sm 17.Xd. • princessme
23.7.2010 23:56
zivaa pravi:
princessme pravi:
zivaa pravi:
princessme pravi:
zivaa pravi:
Gaja pravi:
pja se ful folk tko.. Ma k npr. Jst sm u Kopru u soli in tm tud tecm celikokrt in zto sprašujem pač.. ma sj ne tm k je vlik ljudi.. tm kmr je đusterna pač k se po uni poti velik folka rola tece in kolesari. In je zelo malo navadnga folka. :d sm uprasala da si nebi nrdila sramote. kaj ti pravis? vem kje je to k sm s primorske..ah..pa tm ni tolk dost ljudi..edino cesta je..;P ma itq se ne vidi dost..so še drevesa pa tko..ne boš si sramote nardila ne *heehee* cool pol a s primorske si? s kej tocn pa? ql jaja.. primorka ( no bl s krasa) hrpelje (če poznaš) blizk sežane..13..ti? ja vem ja.. iz il.bistrice sm u kp hodm u solo pa stara sm 17.Xd. ahaa.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.