Blokiran račun• Abby
• Od: 21.5.2010
Blokiran račun
21.7.2010 20:54
Olaaa. Na facebooku sem si ponesreči blokirala račun in za odblokiranje je potrebno potrditi povezavo na gmailu. Vse ok. Dokler js ne ugotovim, da mi je bil moj gmail onemogočen! Ali ima kdo kaj pojma, če je še kakšna šansa, spet uporabljam svoj fb? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Blokiran račun
21.7.2010 21:20
saj si lahko novega narediš ne?_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Abby
21.7.2010 21:26
Ja lahko si nardim nov facebook, ampak je malo čudno saj stari še vedno obstaja (samo blokiran je tako, da bi za prijavo morala še enkrat potrdit)
Poleg tega moram vse prijatelje na novo dodati -.- Vse skupej še nebi blo tko hudo, če bi lahko vsaj kako zbrisala stari fb. • Blo0o
• Od: 14.7.2010
21.7.2010 21:36
ej men so tud enkrat gmail račun blokiral
k se hočš upisat ti napiše da je biv račun blokiran in maš neko povezavo zravn...tm boš mogla obrazložit kaj je blo, pol ti pa pošlejo mail (k kao to preverjo) in pol morš en obrazc izpount, da oni vejo da si to ti...jst sm ga zihr ene 10x izpounla predn so mi vrnl račun nazaj...velik sreče • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.7.2010 21:43
aja, eh bed je to, če se ti je kar za brezveze zablokiralo ;S nevem no, jas ti nea znam pomagat, tak naredi kot ti je Blo0o rekla ja.._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Abby
21.7.2010 21:44
Uhh hvala.. Bom probala čimvečkrat.. V kolkem času (približno) pa si ga pol dobl nazaj? • Blo0o
• Od: 14.7.2010
22.7.2010 10:45
mislm da so mi ta pru mejl poslal v 1 tednu...pol sm pa probavala pa mi ni ratal...in sm si nov račun na yahoo nardila, sam pol sm pa str naslov rabla in sm pač tist izpounjevala. drgač pa to da ti potrdijo a je tvoj račun dobiš takoj.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.