Tabletke za zmanjšanje poraščenosti in povečanje prsi• disketa
• Od: 26.7.2009
Tabletke za zmanjšanje poraščenosti in povečanje prsi
28.7.2009 12:43
Ok jaz bi rada začela jemat kašne tabletke, ki bi mi malo zmanjšale rast dlak pa te fore.. ker sem malo preveč poraščena za svoj spol.. sej ne da sem ko gorila pa to, so svetle dlakice npr. po celemu trebuhu (res tašne baby dlakice, ma če boljše pogledaš se jih vidi.. :/ ) pa tudi na rokah mam pregoste pa predolge.. če si kdaj obrijem noge jih morem pol vsak dan.. no sej zdej uporabljam strojček ampak ni da bi mi držalo po nevem kolko tednov to XD
in tudi joške mam majhne.. premajhne za svojo starost.. najmanjši možen modrc pri 18-ih letih, halo?? XD sicer je ena moja sošolka ki je bol ravna ko js dobila neke tabletke za joške in sem prebrala v "reklami" da so kao tudi za dlake pa to.. ampak se je pa ženska ful zredila odkar jih jemlje.. 10 kil in ne, ne mislim zanosit • blondi
• Od: 23.6.2009
Re: Tabletke za zmanjšanje poraščenosti in povečanje prsi
28.7.2009 19:39
ja strije je dobila k se se preveč hitro "razšjrla"...
čene pa prvič slišim za te tabletke... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
3.8.2009 16:42
Ja, strije dobiš če intezivno hujšaš, al pa rasteš. ker se koža nategne p apol nekot skup gre. zakaj te te motijo svetle dlake? saj sama praviš da se skoraj ne vidijo.. jas se zaj poleti po nogah brijem 1× na dva dni.. pozimi pa te ko se mi da, oz.ko je že res treba. Glede jošk. vrjetno ti vsi govorijo da bodi zadovoljna s svojim telesom, tak da ti še jas enkrat nebom. si taka kot si. če te fejst moti, si idi joške povečat. ne, saj ne. pa fant te bo mel rad takšno ko si. če pa greš ven, pa te moti da maš kao premale, si pa pač 5× podloži. jas tudi prvič čujem za take tabletke. drugače se pa dobijo tabletke v športnih trgovinah za hormone.. če bi to kaj pomagalo glede jošk, nevem. jas ti nea glih priporočam da bi jih začela jest, ker je to sama kemikalija, pa bog ve kaj se pol vse poslabša. pomoje ti to bol škoduje kot pa da ti kaj pomaga. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
3.3.2010 20:51
aaaaaaa
da bi usaj ubstajale take tabletkeeee!!!!!!!!!! no k je že glih tko tema pa to amm no od razlike od tebe k maš svetle dlake jest mam ful temne jest sm se čist po fotru uzela roke mam kusmate ko medved tko da a kera zna kej predlagat kaj nej nrdim sej noge itak brijem pa use je tko kul sam roke me pa fulll motjo rposm č kera ve kja nrdit pa po trebuhu tist k majo fantje kao kurčevo pot ok to se ne vid tko ful ap to sam č je sonce se vid al pa sam jest vidm upurablam andino sam ni tok una ful bolš.... pa joške ja mene na usake kvatre res una fullll bolijo sam nikamor ne zrasejo? • MilosR
• Od: 16.6.2009
4.3.2010 11:34
Take tabletke obstajajo, uporabljajo jih homosexualno usmerjeni ljudje, še posebej je razširjeno v Aziji, npr na Tajskem in Filipinih. Moškim rastejo prsti(ženski hormoni), ženskam pa dlake (v primeru moških hormonov). Kako se jim pa reče in kako se jih pa dobi pa nevem.
No, js mislim da je bolš da si "urediš" v glavi, kaj ti to pomen, pa če se da sprijazniš ,ker kemija ma lahk res poleg pozitivnih učinkov tud dost negativne. Ampak, če se pa res odločiš, bi ti pa pomoje zdravnica povedala za ime, verjetno jih boš morala plačat, ampak js bi se na tvojem mestu vseeno posvetoval z osebnim zdravnikom. • Rexona
• Od: 18.4.2010
24.4.2010 20:27
ja za posvetlitev dlak na rokah ti priporočam kremo Andino.(v dmju jo imaš poleg tistih stvari za depiliranje) in fajn pomaga,usaj men,ful sm mela temne dlake na rokah,zdejpa skor nimam al pa so ful svetle...
glede prsi...nevem kaj ti naj rečem,samo a tud masaža pomaga pri tem da maš večje? • Petarda.
• Od: 1.11.2008
23.7.2010 17:25
disketa pravi:Ok jaz bi rada začela jemat kašne tabletke, ki bi mi malo zmanjšale rast dlak pa te fore.. ker sem malo preveč poraščena za svoj spol.. sej ne da sem ko gorila pa to, so svetle dlakice npr. po celemu trebuhu (res tašne baby dlakice, ma če boljše pogledaš se jih vidi.. :/ ) pa tudi na rokah mam pregoste pa predolge.. če si kdaj obrijem noge jih morem pol vsak dan.. no sej zdej uporabljam strojček ampak ni da bi mi držalo po nevem kolko tednov to XD
in tudi joške mam majhne.. premajhne za svojo starost.. najmanjši možen modrc pri 18-ih letih, halo?? XD sicer je ena moja sošolka ki je bol ravna ko js dobila neke tabletke za joške in sem prebrala v "reklami" da so kao tudi za dlake pa to.. ampak se je pa ženska ful zredila odkar jih jemlje.. 10 kil in ne, ne mislim zanosit Ma dej jest mam isto prublemee s puraščenostjo -.- Razmišlalaa sm dab si kupila uno kremo BIOXET al kua je k je zdej dostkrat po televizijiii. A jo kšna že uporabla?? • fallenangel
• Od: 11.10.2009
24.7.2010 20:51
jst mam tud probleme s poraščenostjo tko da bom pomoje res si bioxet nabavla. roke niti nimam pa brčice sm si pobella pa je kul. na zgornjem delu nog so se mi posvetlile na soncu sam problem mam po trebuhu. pod popkom si jih voskam nad popkom mam pa tako črto mejhno in se mi ni na soncu posvetlil pa sm uporabla andino pa ni dobr. pol pa po joškah pa med joškami. faaaaaaaak. to je res grozn -.-
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.