VALEETA--Straah--HELP!

1 | 2 | >>
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 10:46
heii..
no js sem zdej 8 razred..in letos bo valeta(9.r) al predaja kluča pto..
in meneee je fuul strah tga..kaj če js najbol na j****..
mene je te valete tko strah.
kaj če se bom tko osramotila prd celo šolo.?!
omg.
dej mi pomagajte pregnat ta straah.
valeta se kmau približuje..
16.6.
sicer se z 9rim klassom ddobr razmem..sam useen..oni so tko..zahtevni
in en mi je reko da nebo sam en najbolj na j*** ampak usi*--tega me je straaah!!!
kj naj nardiim???
pomagite mi ..prosm¨¨!
hvalla*
Mad
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 11:33
eh glej. vsi smo preživeli. mi bomo meli predajo ključa že 28.5.Very Happy in mamo tudi malo take krute igre..Razz samo nič ni takega da bi se kdo ravno osramotil pa take..xD pa itaq nekaj fejst groznega ravnatelj/ica nebo pustila tak da se neboj. malo pa bote itaq mogli potrpet.Very Happy saj boš preživela.;D
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 12:51
nam so lani tui ful govorli da bomo na **** pa nismo v bistvu je blo čist brezzveze no mi pa mamo letos predajo kluča 24.6. pa še ne vemo nič ka bomo meli če glih nas razredničarka priganja nej se spravimo neke delat Very Happy
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 12:54
hh čist isto pr men XD .. majo 9. class valeto letos in rabjo še 12 punc .. tak da mormo tut punce iz drugih razredou plesat in je tut mene strah če se bom kei zmotla pol me bo pa soplesalc grdo gledo itd. xd :/
glede predaje kluča pa beed.. tut mi bomo zdei to mel na konci maja nekje tle in zihr bom dobla jst kei ''fajnga'' za delat..:/ ..
Drugač pa ne se sekirat.. velikih je strah tega itd. pa grejo skos to pa je use ok.. zto bo tut isto pr teb.. pa pr men xd . ne se sekirat..nei se zgodi kar se more
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 14:58
hvalla vam useem!
sam res..sej tko hudga pa nam spet nemorejo dt..
mogoč pa bo prav smešno za vse!
ka veš?* Laughing

Wink
slovenka5 • Od: 23.3.2009 • Prispevkov: 8
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 15:42
loh si vesela da to sploh mate... mi tega nimamo Crying or Very sad
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 20:31
slovenka5 pravi:

zaka pa nimate tega??
pa tud valete nimate.?
al ka? :=O
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 20:33
lolikaa pravi:
slovenka5 pravi:

zaka pa nimate tega??
pa tud valete nimate.?
al ka? :=O

valeto mamo sam predaje kluča ne.. pač zabita šola..
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: VALEETA--Straah--HELP! 8.5.2010 20:45
slovenka5 pravi:

mi tud nemamo predaje ključa, sam valeto. wem kko to nekak zgleda k so mi frendi z drugih šol powedal, ampak pr nas tega nikol ni blo
Re: VALEETA--Straah--HELP! 9.5.2010 12:52
Boris pravi:
slovenka5 pravi:

mi tud nemamo predaje ključa, sam valeto. wem kko to nekak zgleda k so mi frendi z drugih šol powedal, ampak pr nas tega nikol ni blo

mi smo mel sam zdej že ene 3 al 4 leta nimamo
miisk • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 30
Re: VALEETA--Straah--HELP! 9.6.2010 19:15
punca fantje kdorkoli Razz

amm... mogoče uprašanje ne sodi sm ampak pri nas je stvar tašna :
* mamo valeto in se pač že tok nemormo nič zmenit
* kaj kupit učiteljici za darilo pa se nam sanja ne valeta pa je v ponedeljek [ 14.6 ] *

* ma mogoče kdo kakšen predlog kaj bi ji lahko kupli... je pa ful mahnjena na rože

Mr. Green hvala že vnaprej Smile
Re: VALEETA--Straah--HELP! 9.6.2010 19:28
miisk pravi:

* kaj kupit učiteljici za darilo pa se nam sanja ne valeta pa je v ponedeljek [ 14.6 ] *

* ma mogoče kdo kakšen predlog kaj bi ji lahko kupli... je pa ful mahnjena na rože

heej
rože ji kupite. haha.
nwm no..
to tud naš klass nnewe.
naši 9 klass ma tut u pondelk valeto.**
:$ Laughing Smile
Re: VALEETA--Straah--HELP! 9.6.2010 19:37
lolikaa pravi:
miisk pravi:

heej
rože ji kupite. haha.
nwm no..
to tud naš klass nnewe.

mah sej po eni strani maš prau samo ki te rože... jih ma že tolko da se križaš res...
mislim neumno se zdi ( meni osebno ) kupovat rože ki itak zginenjo umetne pa niso tko lepo za vidt k jih dobiš * mislim da me razumeš kaj hočem povedat

tut pač nevem na verižice in krila ful pali samo ki to učitlci kupovat je malo glupo...
sm razmišljala nevem o kašni sliki al kej takega ?? kaj pravte ? pa hvala ti Very Happy
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 12:56
miisk pravi:
lolikaa pravi:
miisk pravi:

heej
rože ji kupite. haha.
nwm no..
to tud naš klass nnewe.

mah sej po eni strani maš prau samo ki te rože... jih ma že tolko da se križaš res...
mislim neumno se zdi ( meni osebno ) kupovat rože ki itak zginenjo umetne pa niso tko lepo za vidt k jih dobiš * mislim da me razumeš kaj hočem povedat

tut pač nevem na verižice in krila ful pali samo ki to učitlci kupovat je malo glupo...
sm razmišljala nevem o kašni sliki al kej takega ?? kaj pravte ? pa hvala ti Very Happy

ja seej. ja vem kaj hočš poweat.
mi smo ji lani kr sami narisaLi eno sliko in je ful svetowno prišlo pa ji je blo zlo ušeč.
ja sej . tele rože tut meni niso glih ušeč k tak zgnjijejo ja.
Smile
na kero šolo ti hodiiš? da nisva ki iz iste šole.. hh xD
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:00
fa* mene je šele zdj ratal strah xD čez 4 ure mormo bit tm... najbl na žiuce mi grejo k use punce tok use upraulajo!!! Evil or Very Mad
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:14
soonck pravi:
fa* mene je šele zdj ratal strah xD čez 4 ure mormo bit tm... najbl na žiuce mi grejo k use punce tok use upraulajo!!! Evil or Very Mad

sej bo.
ko bo konc pa bo use spet OKEJ.!
hh.
ja mene je tut strah čeprau je valta komi u pondelk. *
Smile
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:16
blagor. js jo mam čeu 6 ur xD aaaa znurela boom. pa še solo točke mam -.-''
eeh.. po eni strani mi ful dol visi po drugi pa ne.
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:18
soonck pravi:
blagor. js jo mam čeu 6 ur xD aaaa znurela boom. pa še solo točke mam -.-''
eeh.. po eni strani mi ful dol visi po drugi pa ne.

hahah.. kko pa to veš d maš solo petje.?
al to wam powejo al kko.?
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:26
js pa na predajo preprosto nism šla..pa ni nč blo Smile
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:26
ja že prej mi je glasbarca rekla da bom pela. in sm že prej prpraula pesm (: kko pa bi drgač?
drgač pa še violinoo igram =S
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 13:54
lolikaa pravi:
miisk pravi:
lolikaa pravi:
miisk pravi:

heej
rože ji kupite. haha.
nwm no..
to tud naš klass nnewe.

mi smo ji lani kr sami narisaLi eno sliko in je ful svetowno prišlo pa ji je blo zlo ušeč.
Smile

je ena druga toršica predlagala masažo in kao bodo šli pogledat ><" samo dobro če more bit nej bo

ma ja to s sliko meni je ful hudo * mislim pač usi narišejo na en list in konec tudi če je kr nekej*
ampak žau nism zaželjena za ideje Sad Mad

amm...vrjetno nisve iz Stare Cerkve sm hehehe Wink pa ti ?
Re: VALEETA--Straah--HELP! 10.6.2010 14:02
miisk pravi:
lolikaa pravi:
miisk pravi:
lolikaa pravi:
miisk pravi:

heej
rože ji kupite. haha.
nwm no..
to tud naš klass nnewe.

Smile

je ena druga toršica predlagala masažo in kao bodo šli pogledat ><" samo dobro če more bit nej bo

ma ja to s sliko meni je ful hudo * mislim pač usi narišejo na en list in konec tudi če je kr nekej*
ampak žau nism zaželjena za ideje Sad Mad

amm...vrjetno nisve iz Stare Cerkve sm hehehe Wink pa ti ?

a ne js sem z bistrce.(slovenske).
Smile
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: VALEETA--Straah--HELP! 22.7.2010 3:29
hahahaha kere fobije.. mi smo se mel supr .. mal žiwčni mogoče ampk jbg .. js sm plesow z zwitim gležnom XD no kukrkol pol so nm ceu party prprawl in blo tok hudo use.. prou n waleti je biu ceu party zto k so nm aftrja starci **** čiz.. nekoga bom zadawu še zj sm tok besn.. Evil or Very Mad starci so bli zrawn p nč alkohola pa muziq potih... wtf no kakšn aftr je to?.. pou ih je ležal tm.. ufff je bla p saj waleta tok bolš
Re: VALEETA--Straah--HELP! 22.7.2010 10:32
pk4life pravi:
hahahaha kere fobije.. mi smo se mel supr .. mal žiwčni mogoče ampk jbg .. js sm plesow z zwitim gležnom XD no kukrkol pol so nm ceu party prprawl in blo tok hudo use.. prou n waleti je biu ceu party zto k so nm aftrja starci **** čiz.. nekoga bom zadawu še zj sm tok besn.. Evil or Very Mad starci so bli zrawn p nč alkohola pa muziq potih... wtf no kakšn aftr je to?.. pou ih je ležal tm.. ufff je bla p saj waleta tok bolš

bogi..naši so p alkota ful mel baje..mi ga mammo pa nasledn let Razz
pa pr predaji kluča je blo tko da sta una2 izbrana mogla laufat u rikvrc paaaaa on je mogu njo na hrbtu pa mau okol it...
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: VALEETA--Straah--HELP! 22.7.2010 14:07
hah mi smo mel p tut kluč čiz bedn.. čitli so ns prou **** u glawo.. omejitu uprašanj p iziwou.. p use je mogla šica vidt d je blo po njeno.. in to zrd lanske generacije.. heh mi smo se mogl slačt pred uso sql hahahaha wažn d smo kluč dbil ... sam mi gre p še wedn n žiuce.. najbolš generacija najbl ql smo bli nč kej dost pi.zd.ar.ij heh p so ns usi **** u glawo.. nauk: prjaznost se nagradi z ****

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.