kako navezat stike???

1 | 2 | >>
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
kako navezat stike??? 12.7.2010 14:57
kako navezat stike z nasprotnim spolom (fantom).....no, de povem zgodbo...
prejšn tedn smo bli na moju, tam je bil edn ful dober fant/tip/tipček kokr kol že....
uglavnem njegova družina je bla slovenska in se je znal razbrat de so slovenci....
sam ka mu nej rečem k pride mim mene, al pa... mi, ne k smo ležal na plaži so uni (njegova družina) bli šiz bliz nas (pač bliz nas so mel brisače pa gor sedel,ležal...)
in ka mu nej rečem???? Embarassed

sej vem de smo že zdej nazaj iz počitnic,sam usejen mi bo vrjetn prou pršl tut kasnej drugje..(u svojem kraji al pa kej...) PA MISLEM DE BO ŠE MARSKIREM TO PRAV PRŠL...

OPROŠČAM SE ČE JE TEMA ŽE ODPRTA (JST JE NISEM NAŠLA)....
ČE PA ŽE GLIH JE, MI PA NAPIŠTE NASLOV STRANI.....
hvala Very Happy
LittleSunshine • Od: 31.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 15:10
hh jaaa...men se zdi da ma vlk folka s tem probleme. (js tut) Smile
recimo če ležite na plaži skupi (ti pa tvoja familija pa on pa od njega familija)
in pol on neki reče in ti se nardiš da nisi vedla da je slovenc pa tk presenečeno
rečeš: ooo ti si tut slovenc (al kej podobnega) in pol se predstavita in se mal
začneta menit. sj pol pa že gre pogovor. Smile
to je 1. predlog ko mi je padu na pamet. upam da sm kej pomagala.
HF* Smile

ps: upam da ti bo šlo. Wink
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 15:29
ka pa naprimer, de si v sloveniji, npr: de ga srečaš u mestu al pa na busi....
u mesti: lahk se vanj zaletiš (če si upaš) jst si najbrš nebi upala
ka pa nabusi ???
kak predlog??
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 15:37
al pa na kakem koncerti, prireditvi......

al pa tista fora: "alo, a se ne midva poznama???...... ej tebe sm pa že jst nek vidla!!
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 15:44

al pa tista fora: "alo, a se ne midva poznama???...... ej tebe sm pa že jst nek vidla!!
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 15:53
LittleSunshine pravi:
hh jaaa...men se zdi da ma vlk folka s tem probleme. (js tut) Smile
recimo če ležite na plaži skupi (ti pa tvoja familija pa on pa od njega familija)
in pol on neki reče in ti se nardiš da nisi vedla da je slovenc pa tk presenečeno
rečeš: ooo ti si tut slovenc (al kej podobnega) in pol se predstavita in se mal
začneta menit. sj pol pa že gre pogovor. Smile
to je 1. predlog ko mi je padu na pamet. upam da sm kej pomagala.
HF* Smile

ps: upam da ti bo šlo. Wink

ka pa naprimer, de si v sloveniji, npr: de ga srečaš u mestu al pa na busi....
u mesti: lahk se vanj zaletiš (če si upaš) jst si najbrš nebi upala
ka pa nabusi ???
kak predlog??

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 18:29
No, ja.. Sam fora.. Ej a se nisma že nekje vidla, js tebe pa ja od nekod poznam.. Je nekam obramblena.. Se vam ne zdi? ČE bi mene nek fant tko nagovoru bi me gvišno odvornalo... XD
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 18:33
Abby pravi:
No, ja.. Sam fora.. Ej a se nisma že nekje vidla, js tebe pa ja od nekod poznam.. Je nekam obramblena.. Se vam ne zdi? ČE bi mene nek fant tko nagovoru bi me gvišno odvornalo... XD

a maš ti kak boljši predlog???? Shocked
al pa de npr. rečeš če ti lahk pove kje je to in to, kao da si se zgubila.... al pa nevem ka... pač...sej vem de butaste predloge devam, sam ka ti nej Wink
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 18:38
Ma maš skoz samolepilne listke s sabo, mu napišeš gor telefonsko št in mu nalepš na rit lol hahaha
RozaŽirafa • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 51
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 18:43
Abby pravi:
Ma maš skoz samolepilne listke s sabo, mu napišeš gor telefonsko št in mu nalepš na rit lol hahaha

najbolš Laughing

sam ka pa če mu listek odpade&ga zgubi
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 18:49
če si na morju u vodi in je zravn 'slučajno' tvoja simpatija al fant k ti je ušeč morš seveda met sabo žogo. Very Happy
s frendico/frendom se žogata in žoga gre 'ponesreči' v bližino če ne kr u tisto osebo. ;3
in pol k ti jo(če ti jo)vrže nazaj ga prašaš če se gresta žogat in medtem se spoznavata ;P
Arrr* Twisted Evil

nimam bolših idej XD *
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 19:34
ka pa naprimer u mestu, na avtobusi ?????
ma kdo kake predloge ???? Very Happy
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 19:36
Sej sm rekla haha listk ;DDDD
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 20:01
Abby pravi:
Sej sm rekla haha listk ;DDDD

ja, no.... pa bogoče na avtobusi, mu ja nemorš listka prlept če je pa velik ljudi ukol ????

okej, okej uredi je.... a maš mogoče še kakšno idejo???
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 20:20
Sem bol pristaš tega, da pač začnem flirtat z njim.. Pač ga pogledam, se mu nasmejim,.. In pol ponavad oni pristopjo.. xD Sam je tut odvisn kolk si stara, enga 13letnka bo vrjetn preveč sram pristopt do tebe.. itd.. Pr kašnih 16,17 letnikih je to že mau drgač ((;
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 20:23
Abby pravi:
Sem bol pristaš tega, da pač začnem flirtat z njim.. Pač ga pogledam, se mu nasmejim,.. In pol ponavad oni pristopjo.. xD Sam je tut odvisn kolk si stara, enga 13letnka bo vrjetn preveč sram pristopt do tebe.. itd.. Pr kašnih 16,17 letnikih je to že mau drgač ((;

nasmehnala se mu 10000% nebom,ker mam pač zelo grd nasmeh oz. se sploh ne znam nasmehnat... Embarassed Crying or Very sad
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 21:00
Ja ben? Shocked Si gvišna de ja? Ma fantje palijo na smajle, veš. Tko da navad se..
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: kako navezat stike??? 12.7.2010 23:15
lei punca ti bi rada vsakega lepega spoznala in itd...tak nmorš nep reku če bi bliz žvela al pa kj tazga....ampk da pa hočš ud usazga k ti bi biu ušeč navezat stike....hmmmmm odsvetujem drgač pa...

če si na bazenu lahko z žogo....
mislm da pusod lahko z žogo navezeš stike......lahka ga tut zanalš u glavo zadaneš u mestu če je treba Very Happy
Re: kako navezat stike??? 13.7.2010 10:36
ucauca pravi:
lei punca ti bi rada vsakega lepega spoznala in itd...tak nmorš nep reku če bi bliz žvela al pa kj tazga....ampk da pa hočš ud usazga k ti bi biu ušeč navezat stike....hmmmmm odsvetujem drgač pa...

če si na bazenu lahko z žogo....
mislm da pusod lahko z žogo navezeš stike......lahka ga tut zanalš u glavo zadaneš u mestu če je treba Very Happy

ne, jkst mislim npr....lej....
edn mi je že dalj časa ušeč, in npr. ka mu nej rečem ko ga vidm kje, al pa na avtobusi,
a mu nej kej napišem na fejsu, kot sporočil, a mu dam komentar.....
al pa ka mu nej rečem če oba sediva na avtobusni postaji, k je full ljudi ukol...
..enkrat smo hotle s prjateljco it k njemu domov,
(ona ga pozna, pa je tud v njega)
sam se ne kragamo zarad tega)))....
de bi mu rekle (ko ma en motor)... "kao de jst nism vedla kje un žvi, pa demi je
una pokazala,,.. pa de kao de sm zaenteresirana de ga kupim (no,enkrat sm ga
uprašala po fejsu, če je motor na prodaji, pa je reku de ni)))
itak pa tam gor nimam slik, tak de neve kaka sm...
na netlogi jih pa mam fuullll velik....
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: kako navezat stike??? 13.7.2010 10:47
če na avtobus hodš s prjatlco pa bo on tut na tistmu avtobusu bi te lahko prjatlca vanga porinla.alpa da bi on sedu na notranji strani zravn pa ne bi blo nobenga pa te porine. lahko bi se pa zaletela vanga pa ta ti torba alneki pade na tla. Smile on ti jo pa pomaga pobrt in se začneta pogovarjat ... Razz Razz
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: kako navezat stike??? 20.7.2010 22:00
pridna pravi:
kako navezat stike z nasprotnim spolom (fantom).....no, de povem zgodbo...
prejšn tedn smo bli na moju, tam je bil edn ful dober fant/tip/tipček kokr kol že....
uglavnem njegova družina je bla slovenska in se je znal razbrat de so slovenci....
sam ka mu nej rečem k pride mim mene, al pa... mi, ne k smo ležal na plaži so uni (njegova družina) bli šiz bliz nas (pač bliz nas so mel brisače pa gor sedel,ležal...)
in ka mu nej rečem???? Embarassed

sej vem de smo že zdej nazaj iz počitnic,sam usejen mi bo vrjetn prou pršl tut kasnej drugje..(u svojem kraji al pa kej...) PA MISLEM DE BO ŠE MARSKIREM TO PRAV PRŠL...

OPROŠČAM SE ČE JE TEMA ŽE ODPRTA (JST JE NISEM NAŠLA)....
ČE PA ŽE GLIH JE, MI PA NAPIŠTE NASLOV STRANI.....
hvala Very Happy

če res nimaš bolš ideje mu reč: ej awš kok težk je polarni medved? .. .. tok d prebije led XD pol ga pa upraši po športu alpa kej alpa čiz simpl kko si?.. probi ga nasmejat .. čeprov je to negova naloga pol bo pogovor bl n izi .. pa men kot tipu ni lih šeč če so moji starci zrawn tkoada bi mi blo dost bl comfty če se n samem pogovarja punca z mano.. aja uno z medvedom je sicr mišlen d nje bi tip reku punci ampk sj sen heh
Re: kako navezat stike??? 20.7.2010 23:10
hehe
tis z zogo odsvetujem, če nis ziher d je SLO...sma bla z frendom na plazi pa tam ful ena lusna in pac mifva grema odbojko in (itq) po pomoti zoga odleti tja pred nnjo in jo vrze nazaj in pac jo uprasam ce se gre zraun....pa me cudn pogleda, se enkrat uprasam...in kmal sma ugotovila, da je francozinja....al pa neki takiga pac....skode, ker je bla res lusna
mojcka • Od: 27.4.2009 • Prispevkov: 129
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 9:32
KateySixx pravi:
če na avtobus hodš s prjatlco pa bo on tut na tistmu avtobusu bi te lahko prjatlca vanga porinla.alpa da bi on sedu na notranji strani zravn pa ne bi blo nobenga pa te porine. lahko bi se pa zaletela vanga pa ta ti torba alneki pade na tla. Smile on ti jo pa pomaga pobrt in se začneta pogovarjat ... Razz Razz

heheheh .. ej sam tole me pa že mau na kšn pocukran film spominja xD xD kua je problem ?? Greš do njega pa si neki zmislš. Recmo če si na bowllingu rečeš če bi loh 1x zate vrgu ker si fuul slaba Wink

čauu***
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 11:32
ka pa npr. zdej se velikrat furamo/vozmo s kolesom mim njegove hiše..
sam problem je k ga nikol ni uzuni,...
a mislte de bi blo vredi, če bi šle kr do njegove hiše pa pozvonile (živimo
mal bl ven iz mesta)...
sam nevem ka nej rečem, če odpre njegova mama, sestra al pa ate....
pa ka predlagate, grem SAMA pozvonit al s SOŠOLKO (k je tut v njega)

pa ka nej rečem če kdo drug ofne vrate, pa ka če celo un..
pa če me njegova mama praša zaka sm pršla, ka
ji nej rečem....

sicer ma en motor k je baje na prodaji, sam pa je reku, de ni,.. a nej
kej glede motorja ga uprašam....

a se vam zdi preveč usiljivo/posiljeno , de grem kr pozvonit na vrate??? Embarassed

drugač mam njegov fejs, (tamgor nimam slik) neki sma se menla,, (kero
šolo hod pa tak....) tak de itak nevem kaka sm....
na netlogi mam pa fullll slik(to ni pomenbno)
Re: kako navezat stike??? 21.7.2010 12:22
mojcka pravi:
KateySixx pravi:

heheheh .. ej sam tole me pa že mau na kšn pocukran film spominja xD xD kua je problem ?? Greš do njega pa si neki zmislš. Recmo če si na bowllingu rečeš če bi loh 1x zate vrgu ker si fuul slaba Wink

čauu***

tebe mojcka, bi pa mela rada vedn zarm sebe, kr maš take ideje,
(vedn se neki fajnga spomneš)...
če maš enga takiga zram sebe ti vedn da lahk kak predlog Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.