LOVE AL NE?

a je zalublen vame al ne?
JA
66%
 66%  [ 14 ]
NE
33%
 33%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 21

KatjaVirus • Od: 12.4.2010 • Prispevkov: 36
LOVE AL NE? 25.7.2010 20:05
no haj.
no pač. js mam frenda k je 1. letnik gimnazije. no. js sm 8.razred.Very Happy in se ful štekama. pol k je šou u sredno sma zgubila bol k ne use stike:( vidla sma se sam še na nastopih v glasbeni šoli. in ja. že sma bla skupi:D in zdej. k so se pučitnce začele. .. smo mel veselico in smo igral ročni fuzbal in ud tkt naprej..sma spt dobra frenda..in zej sma si ud učer začela pisat. od šterih pa do desetih. in dans sma se tut po mobiju pisala po pa še po fb-ji. no in sm mu rekla d če ga motm nej reče pa je reku d ga ne. in pol čz pou ure al pa mal več napiše d more it in mi srčka napiše!
napisu mi je tut d nej ga pokličem k grem u bazen d grma skupi
kaj nej si mislm?
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 20:40
nism nek expert ampk.. no zj eni tipi pišejo srčke p mwa pa rest of the shit usm.. eni ih pa šparamo.. tkoda to lahk pomen karkol od tega.. sta že bla skp?.. amm kko to mišlen?.. pa drgač weze n dalč p n tak nčin d se bl poredko widta ne grejo nč preweč dobr.. sam so tut izjeme in nwm zkj nebi šlo.. probita se wečkrat vidt..
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 20:58
srčk lohk ma pomen al p ne... že u preišnem komentarju je napisan d nekteri to pošilajo pač usem s kterim se menjo, drugi pa ne... tko da po tem nmorš sklepat..
lohk da si mu ušeč če se pč velik menta pa to...
sj najblš bi blo če ga kr direkt uprašaš, če nis sramežliua preuč.. al p kaki frendici k se z njim razume rečš p naj ona pč tak mal upraša ampk d nbo vedu d si ti rekla pč da naj... mah.. nwm če ti je tle kj u pomoč Wink
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 21:35
sm če ga kera praša če mu je prou ta oseba šeč bo tip tkoj wedu d sprašuje ona ampk posredno prek prjatcle.. na simpl powedano: wedu bo.. pol če že nj praša če mu je krera šeč sam tko ni nujn d bo pršla do odgovora.. n tist način ga pa konkretn postavš pred prašanje.. sam bo pa wedu.. moje mnenje..
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 22:16
pomoje si pa tip ni še čist na jasnm a je zaljubljen al ne. pomoje je en mejčkn Wink
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 22:18
pk4life pravi:
nism nek expert ampk.. no zj eni tipi pišejo srčke p mwa pa rest of the shit usm.. eni ih pa šparamo.. tkoda to lahk pomen karkol od tega.. sta že bla skp?.. amm kko to mišlen?.. pa drgač weze n dalč p n tak nčin d se bl poredko widta ne grejo nč preweč dobr.. sam so tut izjeme in nwm zkj nebi šlo.. probita se wečkrat vidt..

am.hvala zdej pa še neki
am. ne un ne piše tega usem.glih u tem je zej fora. če kej tu pumen k mi je napisu.
žviva u istem kraju.
ful se štekama.najprej sm bla sam bf sam pol je pa on začeu take znake devat.. pa enkt je pršu s svojimi frendi u šol in mi je zapeu eno pesm:d
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 22:21
še neki
un je kr glede punc kr tk zlo mal sramežlu:D
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 23:10
oo, pesm ti je zapeu, to ti je znak Very Happy. če pa ne piše tega usem pa sam teb pol to je en znak d si mu ušeč. ni važn če je kei sramežliu, ni treba tko usekat pa prašat če si mu ušeč, ampak tko, mau po mau, na prehodn način Very Happy
Re: LOVE AL NE? 25.7.2010 23:22
to je men najmn ušeč.. če je punci ušeč nj powe ne p dajat teh namigow.. to ne razumemo preweč dobr tipi.. sam s5 nočm kej zasrt kle..
Re: LOVE AL NE? 31.7.2010 22:03
No... Pisala sma si skos redno;D vidla sm ga u šparu k dela (počitniško delo) un me nažalost ni vidu kr sm se skrivala:D
am.. Ja.. U pondelk grm na morje in sm mu napisala d ga bom pogrešala in on je napisu d me bo tud! Pa sm mu napisala če me **** pa je reku d ne. No in,... Nrveč ud tega pa pumen... D GRMA JUTR VN..!!!!;D
Ubistvi bo moja frendica zram.. D nam js totalno zablokirala pred njemu,.. Ampak useen. Važn d ga vidm predn grem na morje. Upam d se jutr kej zgudi med nama.
NASVET KAŠN Z JUTR?KK NEJ SE UBLEČEM NAMAŽEM.. KAJ NEJ SE POGOVARAJM Z NJIM??
oblečena ne morem bit u kavbojke al pa kiklo al pa kej tazga kr me je prašu če bomo še kej fuzbal igrali. Kr tut js sm šprtn tip. Ne zlo ampak fuzbal rada igram..
TKO DA.. NASVETI PROSM!!
ČIMPREJ!!!!!
Tnx
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: LOVE AL NE? 31.7.2010 22:26
no ja, rihtat se glih kko ni treba, sam psihično Very Happy. mazat se ne kei, lahko pa en mejčken če hočš, ampak ne velik! Wink. oblečeš se lahko tko bol u ''normalnem'' stilu, lahko se pa mau ''skockaš'', ampak zarad fuzbala ni treba kei velik Very Happy. tko, da zgleda Very Happy. pogovarjejta se o čemerkoli, ni važn oz. točno predpisan o čem nej bi se, useen je, kar vama bo padlo na pamet Very Happy. sam ne čist tiho bit, mau tud ti kei rec če bo on tiho Very Happy, ne bit sramežljiva, čeprou wem d boš oziroma si že zdej žiučna Very Happy.

no, za tko imenovano ''češnjo na vrhu smetane'' mu lahko pa preden se poslovita, torej preden gresta daš pa enga lupčka na lice če neboš zablokirala Very HappyVery Happy. če je on zalublen vate bo sigurn zafarbou pa še veseu biu + še bol se vate zaljubu Very Happy. in posledično lahko iz tega še kej več nastane kokr sam prjatlstvo Very Happy.

če te še kej zanima sam napiš Very Happy. pa užiweita, ne Very Happy
deadgirl • Od: 10.7.2010 • Prispevkov: 129
Re: LOVE AL NE? 1.8.2010 14:28
Boris pravi:
no ja, rihtat se glih kko ni treba, sam psihično Very Happy. mazat se ne kei, lahko pa en mejčken če hočš, ampak ne velik! Wink. oblečeš se lahko tko bol u ''normalnem'' stilu, lahko se pa mau ''skockaš'', ampak zarad fuzbala ni treba kei velik Very Happy. tko, da zgleda Very Happy. pogovarjejta se o čemerkoli, ni važn oz. točno predpisan o čem nej bi se, useen je, kar vama bo padlo na pamet Very Happy. sam ne čist tiho bit, mau tud ti kei rec če bo on tiho Very Happy, ne bit sramežljiva, čeprou wem d boš oziroma si že zdej žiučna Very Happy.

no, za tko imenovano ''češnjo na vrhu smetane'' mu lahko pa preden se poslovita, torej preden gresta daš pa enga lupčka na lice če neboš zablokirala Very HappyVery Happy. če je on zalublen vate bo sigurn zafarbou pa še veseu biu + še bol se vate zaljubu Very Happy. in posledično lahko iz tega še kej več nastane kokr sam prjatlstvo Very Happy.

če te še kej zanima sam napiš Very Happy. pa užiweita, ne Very Happy

ja..sej smo se z frendico zmenle d bo rekla če naj lahko skupi slika;D in ga bom pol tk ubjela. upam d bom tut kazga lupčka dubila al pa ud d ga bo dubu:P
žiučna sm ZLOOOO
bla sm pa že 1 ted prej xD tk da sploh nism mogla nč spat. ok namazala se bom mau ublekla se bom pa normalno. pogovor pa..bomo vidl kam bo tema nanesla;D
žiučna ssssmmm.ojoj..Very Happy d grm vn s fantom mojih sanj:P uau, učas sm misla d s bo sam u sanjih to dogajal.
Razz
NO FUL TI HVALA ZA NASVET
Hf*
rebelde • Od: 14.2.2010 • Prispevkov: 32
Re: LOVE AL NE? 1.8.2010 22:09
hja... to je lohka tut sam zelo dobro prjateljstvo tko da... lej js ti predlagam d se ne veseliš prehmau k lohka kr naenkrat vidš ga z neko punco al te pa sam presenet d ti pove rečmo d ma punco. no lej sej nč ne rečm d ni vate in da ne morta bit skupi sam mau pa le za rezervo uzem da ti ne bo kasneje hudo ok?? Smile
Re: LOVE AL NE? 1.8.2010 22:13
z kaj je blo to mišlen?.. za pru blem al drug?
Re: LOVE AL NE? 2.8.2010 19:06
rebelde pravi:
hja... to je lohka tut sam zelo dobro prjateljstvo tko da... lej js ti predlagam d se ne veseliš prehmau k lohka kr naenkrat vidš ga z neko punco al te pa sam presenet d ti pove rečmo d ma punco. no lej sej nč ne rečm d ni vate in da ne morta bit skupi sam mau pa le za rezervo uzem da ti ne bo kasneje hudo ok?? Smile

ja sej kul. ampak itak sm navajena usega hudga ;P kr sm hodla s fantom k sm ga mela najraj na svet po 2 letih me pa pusti in reče d je sam za foro hodu z mani.men se je ceu svet podru.tk d..sm navajena
ampak drgač
tenx

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.