foore.(= & izjavee.• Rexona
• Od: 18.4.2010
foore.(= & izjavee.
23.7.2010 9:55
haaj.mne pa zanima če ve kdo za kakšne dobre fore pa izjave k jih lahk maš tko pred folkom da mau ''car'' izpadeeš. • DeZelod
• Od: 10.4.2009
Re: foore.(= & izjavee.
23.7.2010 10:00
Če te kdo po telefonu pokliče npr. Recimo da te kliče Janez !
Janez: Oooj,a sm te zbudu / te motm ? Ti: Ehh,nee,iTak sm mogu ustat ker je telefon zvoniu Ta mi je čiiz fletna stvarca • Rexona
23.7.2010 13:08
hhh.to ma en tip neke fore-pol ga pa kdo pokliče pa on tisto namest ''ja'' not ''ne?''
tk da še kr zmagajo nekatere izjave pa tko sam bi še kej rabla hh. • Soundbox
• Od: 23.11.2009
23.7.2010 13:28
hahahahaha.. če nisi car pač nisi car.. ne morš fejkat nekih izjau da boš pa kul pol u družbi..
če si dost razgledana oseba, pol ti bo zih šlo.. poglej si mal kake humoristične nanizanke pa to.. The big bang theory, fresh prince, that 70s show, family guy, south park, seinfeld, bla bla bla • Pačupa
• Od: 7.5.2010
23.7.2010 17:19
Seinfeld rula xD
sem si pred parimi dnevi dol potegno pa hhh cari so xD • Gaja
• Od: 24.4.2010
23.7.2010 18:15
ene neumne(:
moj črn konj je bele barve.hhaha pa k si u vod ...oo kok je ta voda mokra.. hahahhah...sam to bl blond izpads...xD • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
23.7.2010 18:51
ubistvu ma usaka šola neke svoje fore, in zdej sam posluši kak de oni ''takul'' menjo into.
• jeeny
• Od: 13.12.2009
23.7.2010 20:15
Rexona pravi:haaj.mne pa zanima če ve kdo za kakšne dobre fore pa izjave k jih lahk maš tko pred folkom da mau ''car'' izpadeeš.
pa se kej gdo hval z sixpacki pa rečeš.; kaj ti bo sixpack če lohk maš ceu sod ;D • pk4life
• Od: 20.7.2010
24.7.2010 0:47
če kdo uzame kredo pred tablo p reče kok je mejhna (aja p pr možnosti pr mati) in rečš je u sorazmerju z tvojim tičem .. hahaha to je šica izjawla.. tale je šla okrog po sql usi poznamo_________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • soonck
• Od: 16.2.2010
24.7.2010 10:14
nikol nboš smešn izpadu, če se boš nauču ene 'kuul' izjave in jih kr tko umes reku.. če si tak, si, drgač pa bot to kar si (: men gre na ku*ac če folk jemle moje fore • ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
24.7.2010 11:04
soonck pravi:nikol nboš smešn izpadu, če se boš nauču ene 'kuul' izjave in jih kr tko umes reku.. če si tak, si, drgač pa bot to kar si (: men gre na ku*ac če folk jemle moje fore
enako mnenje.xD nwm no...tak čudn izpade,če nekdo govori fore,k so že "znane" • Rexona
24.7.2010 11:41
hh jst bi rada kako novo zvedla k je še ni naši skul (= k en ma prou dosadne.pol je pa enkrat učitlu govoru če mu je kaj težil '' a sm vam mlade bek požrl '' pač ker mu je neki težiu. pol je pa enkrat isto men brat neki težiu pa jst tisto '' pa dj a sm ti mlade požrla al ka '' pa on neki '' kera stara izjava '' jst pa sam tiho. hhhh. al pa tist k nekdo neki skor neresničnega izjaui pol pa drug reče ''ja pol si se pa zbudo s prstom u riti pa s glavo v wcškoljki'' |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.