Prosim pomagajte!• Petx3
• Od: 27.6.2010
Prosim pomagajte!
29.6.2010 18:55
HejLa!!
Jst mam ful problem.... Zlo rada pojem, doma pojem skoraj usaksi dan, pred ogledalom in use pravjo kak lepo pojem, v šoli sem hodila k pevskeu zboru ker me je učitlca ven vrgla ker sem tok "fušala". A ma kdo kako idejo kak se znebit treme.. hvala....papa • Jeeriix
• Od: 30.6.2010
Re: Prosim pomagajte!
30.6.2010 21:41
Nekje sem prebrala da pomaga, če si, ko si na odru ali nekje, predstavljaš ljudi, ki te poslušajo, hmm gole..
Wem da se sliši smešno, toda naj bi pomagalo. Vseeno lahko poizkusiš. Sporolči, kako bo. • ucauca
• Od: 16.9.2009
30.6.2010 22:41
trema je trema pa tremo ma usak ....več nastopou in vedno man treme ane...
• underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
30.6.2010 23:11
nalij se ga pa boš vidla da bo _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • soonck
• Od: 16.2.2010
1.7.2010 12:29
underberg - pametno xD hahahah.
okeej zdj pa resno drgač je pa tut pomembn d velik nastopaš. nč ti ne pomaga če dobr zapojš pod tušom. js na srečo nimam težauu s tremo kr že od mejhnga nastopam. poznam pa eno k lepo poje ampak nemore premagat treme.. =/ če maš posluh in glas se nujno upiš na solo petje! • RozaŽirafa
• Od: 20.7.2009
5.7.2010 22:43
k priš na odr ne smeš pogledat kok je ljudi in potm morš gledat u eno točko
(če si u zboru pač zijaš u uno pevovodkinjo al ka je že un osebek k vod zbor) in se koncentriraš samo na petje. To da ne gledaš po publiki je pr petju še lažje kot pri igranju kjer morš pogledat tko ko da gledaš u gledalce pa jih ne smeš pogledat drgač te strže. nekaj iz mojih izkušen. drgač pa so na internetu neke dihalne vaje po katerih ti rata slabo in se ti vrti (usaj men)čepru naj bi ble prot tremi, tko da ne priporočam. • Boris
• Od: 17.4.2010
5.7.2010 23:24
zvezdica95 ma prou, eno točko si zber pa se zaglej u njo, al pa če mižiš, sam nwem če lahko xD. če mižiš ti je najbolš k greš po občutku. al pa odmisl tiste ljudi k so notr, zamisl si čist neki druzga, odklop se od okolice. ne si mislt: faaak, kok je folkaaa, jst nebom mogla/mogu tega!!!..., čist na neki druzga misl. pomaga • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
6.7.2010 15:32
NE si predstavlat ljudi golih. ker se boš začela pačit in režat in pol te bojo usi čudn gledal in ne boš zmožna ničesar delat več. verjemi, iz izkušenj ;D
drugač pa ja, v neko točko se zazri, alpa v prazne sedeže najbolš pa se probi smejat zram. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.