pŁeees.<3• iasnaaa
• Od: 21.1.2010
pŁeees.<3
10.7.2010 21:15
Heei.
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... • deadgirl
• Od: 10.7.2010
Re: pŁeees.<3
10.7.2010 21:20
Haj
tud js zloo rada plešem:D Sm bla tut u plesni šoli. Sam sm plesala latino-ameriški:D * Ni tok drago d si neb mogu prvošt * Vaje so 2x na tedn[pr men so ble v četrtek in pa u soboto] * tista učitelca k je naju mela je bla za en k in naj ni nč naučila tk da sma hit odnehala. Oziroma moj soplesauc je odnehu. * Nastopi..Pff...Mau je treme..Ampak zmoreš kr nis sam na odru Am..Js bi ti predlagala hip hop. Tak je moje mnenje. Ker ga je moja prjatlca plesala in je bla ful zadovolna. Pa še hitr se uživiš notr. Am...Ampak to je seveda stvar okusa posameznika:D Upam d sm kej pomagala:D Napiš k se boš odločla in če se boš upisala povej kko bo mugoče se še js:D • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
10.7.2010 21:31
deadgirl pravi:Haj
tud js zloo rada plešem:D Sm bla tut u plesni šoli. Sam sm plesala latino-ameriški:D * Ni tok drago d si neb mogu prvošt * Vaje so 2x na tedn[pr men so ble v četrtek in pa u soboto] * tista učitelca k je naju mela je bla za en k in naj ni nč naučila tk da sma hit odnehala. Oziroma moj soplesauc je odnehu. * Nastopi..Pff...Mau je treme..Ampak zmoreš kr nis sam na odru Am..Js bi ti predlagala hip hop. Tak je moje mnenje. Ker ga je moja prjatlca plesala in je bla ful zadovolna. Pa še hitr se uživiš notr. Am...Ampak to je seveda stvar okusa posameznika:D Upam d sm kej pomagala:D Napiš k se boš odločla in če se boš upisala povej kko bo mugoče se še js:D tnx. mogoče se bom pa tut za hip-hop odŁočiŁa. [: drgač pa najbuuŁ važnu je, de se pŁeeše. xD • Lemon
• Od: 20.6.2010
10.7.2010 22:51
- js plešem latino ameriške plese
- pr ns (studio ritm) je ukol 40 evrou, na urški je pa še mau draži - treninge mamo dvakat na tedn po uro pa pou, pa u sobotah je preplesavanje, - js sicr še nism nastopala, lohka pa, pač greš na tekme, pa č maš talent pa željo lahk ful hitr uspeš - pr ns so kr fajni učitli, tk ful prjazni pa carji.. - kondicijo mam definitvno bolšo zj, pa shujšala sm tut mnda kr dost, pa tko ti puvem: res je zakon, sam je pa res ja, pač udvisn ud učitlou, orientalski znajo bit tut kr fajn, kar se pa hip hopa tiče, ti pa, če ne puslušaš hip hop muske glih ne prporočam... vrjem, guvurim iz iskušn... pa pazi d nauš glih kkšnga iz maestrota za učitla dobla, ker se poj use ful pudraži, je mnda tut čez 100 eurou... sm slišala no... • neniiika
• Od: 27.3.2009
11.7.2010 0:04
plešem orientalske plese če maš namen s plesom kaj shujšat..ti z orientalskim plesom to ne bo uspelo, boš samo nekako preoblikovala telo. za shujšat je hip hop uživajte počitnice <3 • LZyMN
• Od: 29.11.2009
11.7.2010 11:19
Plešem. Sam nobene izmed naštetih. Nisem upisan v nobeno plesno šolo. Učim se vse sam. + kar vidm od drugih na party-jih in če koga prašaš k že to pleše ti bo z veseljem pomagu [link] [link] [link] [link] [link] [link] 2 videa za vsak ples. PLEASE don't judge it 'till you try it. Glede hujsanja ti ne morm nc rect ker sem ze sam precej suh (186/75) če pa ze ne shujsas pa dobis utrjene trebusne in nozne misice (vsaj jst sm jih) • myself
• Od: 3.4.2010
11.7.2010 16:50
iasnaaa pravi:Heei.
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... heeej jas plešeem hip-hop (neki taiga)hh. xD 40 € na 2 mesca. tok plačujeeš 3. nastopaamo v javnosti ja.. na radio rogla in na lentu v mb. 4. dobra učitlcaa • partygirl
• Od: 10.3.2009
11.7.2010 17:25
Jst treniram hip-hop ples že 8, 9 let in sicer v plesni šoli devžej... 40€ na mesec... mamo zlo zlo zlo super učitlco, k nas ful dobr nauči... lani sm bla na špf-ju področna prvakinja, na državnem pa osma... kondicija se izbolša če maš redne vaje pa če se trudiš za rezultate... • mojcka
• Od: 27.4.2009
18.7.2010 16:23
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... Žiiujo čauu** • 005
• Od: 17.5.2009
21.7.2010 18:59
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... Hej. jes plešem hip-hop in ti ga tui predlagam da ga zbereš. ;DD plešem v plesni šoli Rolly. treningi so 2x na teden po 90 minut. na mesec je za plačat 35€. Učitlca je supeeer. ;P rihta nam fuuul nastopov tak da se veliko kažemo javnosti.v skupini nas je 13 se mi zdi.xD in smo fuuul dobri.po vsej sreči se bomo letos začeli udeleževati tekmovanj. to samo iz tega razloga, ker nas vsi tak hvalijo in nas vabijo na nastope itd. drugač pa je naš trening sestavlčen iz 45 minutnega ogrevanja [trebušnjaki - okoli 500, skleci - okoli 160, in druge razgibalne vaje za moč in vztrajnost.] drugač pa kondicije pridobiš zagotovo, pa mišice se utrdijo. glede hujšanja pa tko..kila al pa dve, to se pa itak nič ne pozna. sam zaj bomo mnda trenirali tui po 3-4x na teden. in pomoje se bo poznalo. pa še treningi bojo po 2 uri najbrž, tko da. ;DDD pač ja. ;DDD • Pixiie`
• Od: 19.3.2009
21.7.2010 19:28
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... jaz plešem že 8 let, sam da sem 5 let komaj v plesni šoli emm .. treniran pri Natka v Mariboru trening mam 1x na teden po 90 minut, sestauleni so pa najprej iz ogrevanja pol pa pač da ponovimo to kaj že znamo pa da novo uzamemo .. plačat pa je 45€ na dva meseca. ja ples mi je zlo ušeč, ker drugače niti nebi plesala učitli so pa tak .. večina mamo Natko drugače pa mamo mešano .. včasih mamo učitle tut iz Ljubljane. v skupini pa nas je mislim da okrog 12 jap kondicija se mi je malo izboljšala ja no upam da sem ti kaj pomagala, odloči se pa sama • tango
• Od: 18.7.2010
21.7.2010 22:28
Amm.. js razmišŁam, de bi se upisaŁa u kašno pŁesno šoŁo, de bi treniraŁa pŁes. Zdeei se še odŁočam, kera zvrst [orientaŁski/trebušni, latinsko-ameriški, hip-hop...]. Še najbuuŁ me mika orientaŁski pŁes. Zdeei pa vaša mnenJa: - a pŁešete [če ja, kaj]; - kje trenirate, kuk koštajo treningi, kuk ur na teDn je; - če vm je pŁes ušeč, če tut kje jaunu nasToopate; - če so dobri učitŁi xD; - če mate izboŁšano kondicijo, ste keJ shujšaaŁ; ... 1. plem st&la (standard in latin) 2. stane kr dost, sam ne preveč. lajk 70 eurou ( ne tejm individualnih ur ), drgač 3x, 4x na tedn, + individualne ure kokrkrat hoč 3. sm u klubu, tko d je bl resno, skos tekme, tut nastopi 4. trenerja mam oba odl. res sta najbola 5. kondicija itak se ti fuul izbola, saj če tko gleda napredk od tkrt k začne trenerat, shuja pa itak, skos treningi. pol se pa ful pozna k med počitncami nč ne dela ;P drgač pa čist po lastni volji. usak ples zase je dobr. ((; [size] |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.