Vložki• mojcka
• Od: 27.4.2009
Vložki
19.7.2010 12:58
Žiujo. Mene pa zanima katere vložke uporabljate ? Katere za vsak dan, katere ponoči in katere v ''tistih dneh'' čez dan ? Čauu** P.S. Poveejte še kej o tamponih itd. • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: Vložki
19.7.2010 13:12
js ne uporablam vložkouu (: če že pol always al pa ene bioo al neki tazga drgač je pa reeees miljoooooonkrat bolš uporablat tampon. tut bolš se počutš. usaj js. (: na začetku je mau čudn... kokr d ti nekdo skos drži prst u p... o.O pol je pa kuul • mojcka
19.7.2010 13:17
Heh ^^ vrjamem da je bolš .. sam mau me je strah tampon dat ''notr'' • soonck
• Od: 16.2.2010
19.7.2010 13:27
(: mjaa, sj mene je blo tut nazačetkuu. sam res ni možno d bi se un trakc kr strgu al pa šou notr. nč baat • mjaw
• Od: 17.1.2010
19.7.2010 13:27
men je bolš uporablat vložke ko pa tamponi...Enx sm dobla mensto 1dan pred odhajanja na morje pa sm uporabla tampon UPIČKU MATR skoz mi ni blo udobno skoz mi je skrbel če mi ni vn zlezu p to..sej vm d je to nemogoče sam men je usen skrbel..pol pa smo igral odbojko,rokomet pa še plezali..uživat na puno nism mogla zarad **** tampona pol sm se nekak navadla in je blo ta čas najbbl zanimiv in js pa mogla odit u wcju sred plaža? pa tm sploh niso meli wcja -.-" pol pa od ta čs naprej nism plavala k nism upala..pridm dam pa mater hitr grem do wcju da ta bednega tampona vn zlezm..pa boleeeeeeeeeeeeeeeeeel je u **** matrnu ko sm ga vn zlezla :@@@
jz bi rekla da je vložek 100x bolš uporablat ko tampon pa še udobn in in ga čist nč ne čutš.xD.. Ena ki je rekla ko prst u **** p to..kakor sm prou prebrala ti ful uporablaš tampone ko vložki?? no useen..zdravnica mi je rekla da če ful uporablamo tampone recmo vsak dn al neki pol dabš raka..ne spomnm se lih al je rekla raka u zelodcu al neki ali pa raka u materernce nwm no.. • mojcka
19.7.2010 13:49
soonck pravi:(: mjaa, sj mene je blo tut nazačetkuu. sam res ni možno d bi se un trakc kr strgu al pa šou notr. nč baat
A da bi ga čizt počas dala notr ?? eni praujo d pomaga če rečš 1- 2- 3 • mojcka
19.7.2010 13:50
mjaw pravi:men je bolš uporablat vložke ko pa tamponi...Enx sm dobla mensto 1dan pred odhajanja na morje pa sm uporabla tampon UPIČKU MATR skoz mi ni blo udobno skoz mi je skrbel če mi ni vn zlezu p to..sej vm d je to nemogoče sam men je usen skrbel..pol pa smo igral odbojko,rokomet pa še plezali..uživat na puno nism mogla zarad **** tampona pol sm se nekak navadla in je blo ta čas najbbl zanimiv in js pa mogla odit u wcju sred plaža? pa tm sploh niso meli wcja -.-" pol pa od ta čs naprej nism plavala k nism upala..pridm dam pa mater hitr grem do wcju da ta bednega tampona vn zlezm..pa boleeeeeeeeeeeeeeeeeel je u **** matrnu ko sm ga vn zlezla :@@@
jz bi rekla da je vložek 100x bolš uporablat ko tampon pa še udobn in in ga čist nč ne čutš.xD.. Ena ki je rekla ko prst u **** p to..kakor sm prou prebrala ti ful uporablaš tampone ko vložki?? no useen..zdravnica mi je rekla da če ful uporablamo tampone recmo vsak dn al neki pol dabš raka..ne spomnm se lih al je rekla raka u zelodcu al neki ali pa raka u materernce nwm no.. ma ja .. js mam tut feeling d je vložk bl praktičn pa udobn pa to .. sam trdit pa tega ne morm ker se še nism prpraula do tega d bi si ga dala notr • loXX
• Od: 16.7.2010
19.7.2010 19:29
pa kaj daš cel tampon noter in sam vrvico pustiš vni?
• princessme
• Od: 27.1.2010
19.7.2010 19:40
loXX pravi:pa kaj daš cel tampon noter in sam vrvico pustiš vni?
ja..da potem lahk tampon vn povlečeš ne..k če ne ne gre vn..xD • mojcka
19.7.2010 22:23
no pomojm bo pr men še kr en časa trajal da se bom opogumla • KATEpeace
• Od: 26.4.2010
19.7.2010 23:49
men so 100x bolš tamponi kr k se navadiš ga skor ne čutiš več pa še skrbet ti ni treba nč če bo šlo čez al pa kej (:_________________ don´t worry be hippie <3 live,love,laugh ;3 • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
20.7.2010 1:07
oki tiste ženske k praute da tamponi niso za en k*** vredni...ko vs **** Neznate uporablat in kot zgleda še nikjer niste slišal...da pri uporabi tampona morš bit saj 99% sproščena k ga daš not in ga tud DAT nOT do konca in tud do konca pomen za tvoj ceu kazalc more bit notr...in k to nardiš prou se nurmaln lohk gibleš in kar koool delaš plavaš..nwm kašne **** zrd mene..ker ga neČUTŠ....č pa pač ne znate prou not dt pa vš problem ste pa mau tko no...da ne greš pru brt navodila za uporabo čć neveš tok u tem..tko da tud tiste k ste junf mogoče prve parkrat boli ampak poj neehaa!....100%...sam prou morš use izvest xD...č ste pa hlidi Kook mate to eni probleme res • loXX
20.7.2010 11:14
princessme pravi:
loXX pravi:
ja..da potem lahk tampon vn povlečeš ne..k če ne ne gre vn..xD aja xD sm misnla da je lohk tud kej tampona vidt vn xD,sam pol bi blo čudno xD • princessme
• Od: 27.1.2010
20.7.2010 18:46
loXX pravi:
princessme pravi:
loXX pravi:
ja..da potem lahk tampon vn povlečeš ne..k če ne ne gre vn..xD aja xD sm misnla da je lohk tud kej tampona vidt vn xD,sam pol bi blo čudno xD nene..ker tampon se potem napije krvi nee..in ti lahk ven pade • loXX
20.7.2010 18:54
princessme pravi:
loXX pravi:
princessme pravi:
loXX pravi:
ja..da potem lahk tampon vn povlečeš ne..k če ne ne gre vn..xD aja xD sm misnla da je lohk tud kej tampona vidt vn xD,sam pol bi blo čudno xD nene..ker tampon se potem napije krvi nee..in ti lahk ven pade aha • OriginalFake
• Od: 22.3.2010
20.7.2010 20:51
jest ponoč vložke pudnev pa tampone k če maš vložk se pučutm tko umazan p to.. tapru k sm tampon ustaula not nism prou in mej use bolel in auč žulu me je poj sm ga pa fjst not dala in ga mism čutitla.. prou udobn kokr nd neb mela menstre |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.