Keero SqL oBiiSkuuJeeTee

1 | 2 | >>
barbc • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 5 • Kraj: Trbovlje
Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 19.10.2008 9:44
No Kle pa loh napišete v Kero Sql Hodte...pa Mal Pokomentirite prfokse pa tko...

Very Happy
4everyours • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 19.10.2008 13:26
Gimnazija Ptuj Smile
Hm, profesorji kot profesorji. eni so zlo vredu, drugi pa **** xD to se itak povsod najde, drgač sem pa ful zadovoljna s sistemom naše šole in ravnateljico :wink
Ameba • Od: 16.10.2008 • Prispevkov: 10 • Kraj: black diamond bay
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 19.10.2008 19:53
Prva Maribor. klasicna.
kar se mene tice je blazno super. sosolci so zakon, blazno zabavni, OIVji so zakon, pouk je kul, profesorji pa tudi same posebnosti.. fajn je (:
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 19.10.2008 22:10
elektro in računalniška šola ptuj Very Happy eni prosfesoriji so zakon eni pa totalno z****
Smeeksy • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 28.10.2008 18:25
Kemija Lublana
tiiNaa • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 23 • Kraj: Cerklje
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 29.10.2008 14:22
jest sm pa ekonomska gimnazija kranj... Very Happy
šola je res najači k je lihk nova, profksi so pa tko tko , isto k pa drget !
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 4.11.2008 21:40
elouu.!* am js sm zadn let osnouke.. Bohinj.. ej ti k hodš na kemijsko u lublano.. mi loh kei več poveš od te šole?
bjondaaaa • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 2
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 4.11.2008 22:19
jst hodim pa U gimnazijo Ravne na Koroškem xD
zakon šola =) nooot xD
kid. • Od: 15.10.2008 • Prispevkov: 31
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 4.11.2008 22:50
jz hodim pa u cele na zdraustveno. xD
šoLa je super, sam prfoksi so nekteri super. [ no takih je boL mal.] nekateri p tko **** d se ne da povedat.
krisTi • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 5.11.2008 7:42
oLi.
obiskujem Poslovno-komercialna šola Celje.
FuuuL faajna sqL.res fuuL.ful fajni sošolci & profesorji še kr
Smeeksy • Od: 27.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.11.2008 20:36
ninaa pravi:
elouu.!* am js sm zadn let osnouke.. Bohinj.. ej ti k hodš na kemijsko u lublano.. mi loh kei več poveš od te šole?

hm... kai bi pa rada vedla?
šola je ful uredu... prfoksi so tko.. 80% jih je zakon... tistih ostalih 20 pa tko.. odvisn od vremena Razz
šola je ful lahka,.... usaj men no...
upraš če bi rada kej bl tazga vedla Wink
ursheeq • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 16
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.11.2008 20:45
doris pravi:
šoLa je super, sam prfoksi so nekteri super. [ no takih je boL mal.] nekateri p tko **** d se ne da povedat.

js sm tuut zadn let osnovne =/ in nasledn let bom vrjetn šla na zdraustveno u cele..
kak kaai ie tam pr vas? haaaah* tak me rahlo zanima.=)
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.11.2008 21:43
ursheeq pravi:
doris pravi:

js sm tuut zadn let osnovne =/ in nasledn let bom vrjetn šla na zdraustveno u cele..

hmm. odvisn kok se rada učiš. xD pol te bojo mel usi prfoksi radi. drugač je pa noro. mislim jz se mam super. najbolši dan dneva je zame šoLa [ kadar ne dobim ocen.] ^^ šoLa je ****, tut odvisno ker program greš. veLik učenja p to. od kot p si ti.? :]
Dul • Od: 8.11.2008 • Prispevkov: 44
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.11.2008 22:42
OŠ Žiri/// D-Best prfoksi so eni face drugi tok glupi de ne moreš vrjet
No recimo ena je stara nwm kok pa ma pinki violčne lase sm ni lih mlada:P
XXX • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 64 • Kraj: Ljubljana
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.11.2008 23:00
Dul pravi:
OŠ Žiri/// D-Best prfoksi so eni face drugi tok glupi de ne moreš vrjet
No recimo ena je stara nwm kok pa ma pinki violčne lase sm ni lih mlada:P

ja in? Imao.

js sm drgač še zadni razred OŠ, potlej grem pa naprej..vrjetn na medijsko(:
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 9.11.2008 1:10
doris pravi:
ursheeq pravi:
doris pravi:

hmm. odvisn kok se rada učiš. xD pol te bojo mel usi prfoksi radi. drugač je pa noro. mislim jz se mam super. najbolši dan dneva je zame šoLa [ kadar ne dobim ocen.] ^^ šoLa je ****, tut odvisno ker program greš. veLik učenja p to. od kot p si ti.? :]

haaah.js učim? ubistvu kuker me prime.dragč s pa sm šentjurja. ti?
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 9.11.2008 1:43
ursheeq pravi:
doris pravi:
ursheeq pravi:
doris pravi:

haaah.js učim? ubistvu kuker me prime.dragč s pa sm šentjurja. ti?

jz sn tam nekje pr frankoLovem doma. xD a poL ti poznaš kakega bLaža [ 1. letnik na zdraustveni] al pa lukata [ končau je 4. letnik.] k sta mislim da tut iz šentujrja. xD
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 9.11.2008 12:29
no jst pa hodm na splošno gimnazijo nova gorica...pač šola ku šola, potrebna bi bla prenove, ful učitlev ocenjuje spraševanje na podlagi tega al si jim ušeč al ne, če jim nisi pol si **** k ti dajo ful mn časa za oblikovanje odgovora (isto če si pisu test slabo), pa tud če poveš vse se ti vtaknejo v eno malenkost in rečejo, da ne znaš...kr neki...ostali (tko kake 5%) so pa uredu, pa ful pošteno sprašujejo itd.itd....sam procent teh je na žalost zelo majhen
čaw
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 3.12.2008 22:50
ekonomska roška Very Happy naibolša šola..mam naiiiibooooolšiii klas, pa prfoksi so tut uredi, razen nekaterih...npr razredničarka je kr ena mutava:S
miss • Od: 8.12.2008 • Prispevkov: 6
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.12.2008 4:36
prešernova..(ekonomska šola ljublajana) dost težka, ful ma viskoe kriterije in najtežja ekonomska šola u lj..sam če se mene upraša je roška težja..a tle nuben ni iz lubalne al kaj?
lollipop • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 27
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.12.2008 15:12
miss pravi:
prešernova..(ekonomska šola ljublajana) dost težka, ful ma viskoe kriterije in najtežja ekonomska šola u lj..sam če se mene upraša je roška težja..a tle nuben ni iz lubalne al kaj?

ja js sm za roško slišala da je naibol priznana ekonomska kao..in tut najtežja.. sam ne vem.. men se ne zdi tok tžka..zaenkt mi kr gre..
hottie • Od: 8.12.2008 • Prispevkov: 2
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.12.2008 15:25
1. letnik waldorfske- u ljubljani... šola je ful the best, zraun je še waldorfska osnouka, pa ful je dobr k je u usakm letniku sam en (!) klas, tko da ni unig gužv na hodnikih, ker ma usak razred svoj klas, letos mate pa fizkr sploh ne sprašuje, tko da je fuuuula uredu gimnazija, kle je posebn folk pa hudi tipi, pa ful izi jo zdelaš.. Mr. Green
Sashie • Od: 6.12.2008 • Prispevkov: 22 • Kraj: Ljubljana
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.12.2008 22:23
sggeš powah stari. Surprised

Very Happy

ja no, pac srednja gradbena, geodetska in ekonomska šola LJ.

skor da usi mau premakneni na tej soli,
sam ene par folka je fajn; pa še te grejo nasledn let. -_-'

profesorji pa.. odvisno..
eni so res, res, res tok uredu, da te res naucijo in ni tezko met dobrih ocen
(no, na sggeš, roko na srce, sploh ni težko met dobrih ocen. Twisted Evil )
so pa ene dost zafrknene.
ampak, after all...
fajn šola no. Very Happy
Urshek • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 8
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 8.12.2008 22:28
barbc pravi:
No Kle pa loh napišete v Kero Sql Hodte...pa Mal Pokomentirite prfokse pa tko...
Very Happy

Gimnazija Murska Sobota .. Very Happy
Profesorji so še kar v redu, razen takrat ko dobimo teste v roke
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: Keero SqL oBiiSkuuJeeTee 14.12.2008 0:02
Osnovna šola bratov Letonja Šmartno ob Paki Rolling Eyes sam je pa ful dobra osnovna.
naprej grem vrjetn na Kajuha u cele.. mogoč clo u Velenje na gimnazijo ka pa vem Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.