Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem?

Kaj bi bilo bolše zame?
Zdravstvena.
31%
 31%  [ 5 ]
Oblikovanje.
68%
 68%  [ 11 ]
Skupaj glasov : 16

fromsaratotheworld • Od: 17.12.2008 • Prispevkov: 17
Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 17.12.2008 14:27
Ewo tko..jst sm deveti class in se odločam med zdravstveno(kozmetična tehnica) u nm (sm iz brežic) in med šolo za oblikovanje(frizerka) u mb..fora je u tem, da je moja mam kozmetičarka in bi bres problema mela šiht..sam nwem, če je to to kar hočem..moje sanje so, da bi postala frizerka in vem, da bi dala tut dušo u ta poklic..kr to res ljubim, fora je pa u tem, da se ne strinjajo..da govorijo, da s to triletno šolo ne bom nič, da grejo tam samo tisti, ki so zadostni..uglaunem, pa še u mb je.
Zdj me pa zanima vaše mnenje..Kaj bi vi nardil in ali kdo od vas hodi na katero ot teh šol?
Trish • Od: 2.12.2008 • Prispevkov: 18
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 17.12.2008 22:21
Haii js tukej (:
hodm ne u kšno od teh šol k sm kumej OŠ sam č mene prašš pejd na uno z frizerja k č si res tu želiš nimš kej za čakt sam č so tastari problem pa..nvem probi se poment z njimi
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 17.12.2008 22:40
hm.. ja pač vrjetno bi te mogla bolj poznat x)
samo to ti rečm.. če si odlična al pa prav dobra bi pomoje mogla razmišlat o gimnaziji...
še zmiri lahko greš pol na za frizerko al karkoli, če boš to še zmiri hotla.
sam če že maš uspeh, ga provi izkoristit, da ti ne bo pol žal..
nvem, premisli... x)
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 17.12.2008 23:03
bla sm praudobra usa leta sam nekak ne razmišlam o gimnaziji kr glede na to da približn vem ka mi bi blo u veselje tut čez nwem..20let delat se mi gimnazja ne zdi kul izbira.
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 15.1.2009 8:58
če si bla pravdobra, bi blo res škoda, da greš na FRIZERSKO. ker tja grejo res sam uni ko nimajo skor nič zbere :/ Pa pejt na gimnazijo, pa pol je zihr kira tut kira fakulteta u tej smeri, da si lahk pol frizer.
Aveš, ker zdele ti je mogoče tu ful ful ful ušeč. Sam newem asi prpravlena 40let držat fen u rokah, skos česat enga, poslušat une stare mam k ti bojo jamrale itd.?
fromsaratotheworld • Od: 17.12.2008 • Prispevkov: 17
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 16.1.2009 14:06
heh ja..ka pa vem.trenutno sm impresionirana nad njihovim delom, naj frizerji samimi..nekak se vidim tut čez 40 let u oblikovanju, čutm d morm po tej poti Very Happy
čeprau je pa res d so se tut tastari, ki so odločno proti temu..menli z razredničarko in je tudi rekla, da me je škoda za triletno šolo..sam se mi pol pa tut zdi, da oni težko govorijo, ko ne vejo kolko mi dejansko to pomeni.. =)
Pix • Od: 14.1.2009 • Prispevkov: 81
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 16.1.2009 14:31
fromsaratotheworld pravi:
heh ja..ka pa vem.trenutno sm impresionirana nad njihovim delom, naj frizerji samimi..nekak se vidim tut čez 40 let u oblikovanju, čutm d morm po tej poti Very Happy
čeprau je pa res d so se tut tastari, ki so odločno proti temu..menli z razredničarko in je tudi rekla, da me je škoda za triletno šolo..sam se mi pol pa tut zdi, da oni težko govorijo, ko ne vejo kolko mi dejansko to pomeni.. =)

če ti pa tok. Pa poslusi svoje srce, ne stare.Navsezadne bos ti to delala. Oni so že vrjetno več k pou oddelal.
rhino • Od: 29.10.2008 • Prispevkov: 15
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 16.1.2009 17:11
Res težka odločitev, ampak najbolj pomembno je, da narediš tko kt si ti želiš, ne pa tvoji tastari!
Čeprav glede na to, da si bla pravdobra, se men tut zdi, da je gimnazija najboljša izbira. Najprej se pozanimaj glede faksov, če maš po gimnaziji kej možnosti za oblikovanje, pač frizerstvo, ker če si boš takrt še želela bit frizerka, boš pač šla tja in bla frizerka.
Ker mislim, da tut če si ne boš želela bit frizerka, boš mela še veliiik drugih možnosti za vpis.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kam se naj vpišem? Katero srednjo šolo naj izberem? 16.1.2009 19:25
ej najbolš da greš na strojno, maš res tist taprau potencial za CNC mašino Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.