koža--->help me, please!!• thedevil
• Od: 28.6.2010
koža--->help me, please!!
25.11.2010 15:25
en lep pozdravček!
jaz pa imam nekakšen 'problemček', saj je moja koža na obrazu zelo suha.no ja, vsaj izgleda tako.jaz pa nevem zakaj je tako.vsak večer si jo namreč očistim z garniejevim izdelkom exsfo brusher (upam,da sem prav napisala) nato pa si jo še namažem s kremo.zjutraj ko vstanem si obraz ponovno namažem s kremo in nato nanesem ličila (uporabljam samo senčilo za veke ter maskaro,včasih pa tudi korektor, za majhne nepravilnosti). imate mogoče kakšen predlog zakaj imam potem na obrazu suho kožo??pa saj ni suha, ampak izgleda tako čudno,suho...upam da veste kaj želim povedati.imate kakšen predlog kako naj skrbim za kožo na obrazu, da bo bolj voljna in da bo njen izgled naraven,svež in zdrav? resnično potrebujem vašo pomoč... pa še nekaj...kako naj se znebim podočnjakov?? imam resnično tiste temne 'kolobarje' pod očmi in nevem zakaj je temu tako...spim vsak dan najmanj 8 ur, tako da to ni vzrok zanje...kako naj jih odpravim??resnično me motijo.(v šoli me kdo večkrat vpraša, če sem sploh kaj spala, ker menda zgledam kot mrlič s temi temnimi podočnjaki =)) prosim, pomagajte mi oz. mi svetujte... • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
Re: koža--->help me, please!!
25.11.2010 17:26
Kar se tiče suhe kože bi blo po moje najbolš, če si je nebi tok čistla s tisto zadevo, k jo pč maš.. probi čez vikend bit brez krem pa ličil, pa ne si res nč umivat z unim, sam z vodo, da si koža mal "spočije"...
podočnjaki pa... nvm, v skrajnem primeru dej korektor gor, pa čeprov ni najbolš... drgač pa pravjo, da si nej bi zjutri dala sam za ene 10-20 sekund žlice iz hladilnika gor in nej bi bli poj kao manjši...nvm, to pravjo... • luckaa
• Od: 25.11.2010
25.11.2010 20:51
Um.. moj brat ma eno ud NEUTROGENE in prau de je super, ubistvu se tut vidi da je super xD
Garnier pa men nikol ni biu preweč ušeč.. Men je glede mozolčkov pa ogrcou naredu še več sraja Drugače pa grep h zdravniku če maš kritično, pa ti napiše kreme, ki jih greš iskat u lekarno. Moj tamau jih ma brez one od neutrogene 3 različne in ma čezdali lepšo kožo (: • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
25.11.2010 20:55
am za suho kožo....to mam dost krat tud jst...pa takoj zjutri ko ustaneš spij 1-2 kozarca MRZLE vode....TOPLA VODA suši kožo!!!! pa ko se umiješ se najprej z mlačno vodo te pa še z HLADNO....meni pomaga _________________ Peace!
Nazadnje urejal/a Timi 26.11.2010 16:50; skupaj popravljeno 1 krat • rsyka
26.11.2010 15:58
haha Kakšna je pa vlažna voda? • guppy
• Od: 25.7.2010
26.11.2010 16:17
da neboš mela podočnjakov se namaž z labelo. ne zgine takoj ampak po neki cajta ;D
• LaLi
• Od: 30.6.2009
26.11.2010 16:40
guppy pravi:da neboš mela podočnjakov se namaž z labelo. ne zgine takoj ampak po neki cajta ;D
ti to resno? • Timi
• Od: 17.11.2010
• Kraj: Beltinci
26.11.2010 16:49
rsyka pravi:haha
Kakšna je pa vlažna voda? haha se pardon -iram ma kaki FAIL!!! _________________ Peace!
• rsyka
26.11.2010 18:29
Timi pravi:
rsyka pravi:
haha
Kakšna je pa vlažna voda? haha se pardon -iram ma kaki FAIL!!! sej vem, sam se tko ful smešn sliš |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.