darilo za BD• kiki996
• Od: 17.10.2009
darilo za BD
7.4.2010 20:59
ooo
ammm..dejte mi idejo za darilo za bd za mojo punco amm skp sva 2 tedna rada ma use kar je barvno pa bonbone amm.. pa mene xD ;O hvala vm za odgovore • limonica1995
• Od: 12.2.2010
Re: darilo za BD
7.4.2010 21:03
ja nwm odvisno s čem je zadovoljna z malim al je pa ful zahtevna
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč • kiki996
7.4.2010 21:07
limonica1995 pravi:ja nwm odvisno s čem je zadovoljna z malim al je pa ful zahtevna
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč amm ja je super to sam men se zdi da je mau preveč kliše :S • limonica1995
7.4.2010 21:09
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč amm ja je super to sam men se zdi da je mau preveč kliše :S kliše ka pa to pomeni • kiki996
7.4.2010 21:09
limonica1995 pravi:
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč amm ja je super to sam men se zdi da je mau preveč kliše :S kliše ka pa to pomeni hh amm..običajno...kej bl jasn? • limonica1995
7.4.2010 21:10
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč amm ja je super to sam men se zdi da je mau preveč kliše :S kliše ka pa to pomeni hh amm..običajno...kej bl jasn? je ja ja ne vem pol pa kaki nakit al pa nwm • limonica1995
7.4.2010 21:20
limonica1995 pravi:
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kiki996 pravi:
limonica1995 pravi:
kupi je eno ful dobro bonboniero medvedeka pa rdeče vrtnice upam da ti je moj predlog všeč amm ja je super to sam men se zdi da je mau preveč kliše :S kliše ka pa to pomeni hh amm..običajno...kej bl jasn? je ja ja ne vem pol pa kaki nakit al pa nwm eii možno pa tudi je da ji kupiš kak kos nakita pa ga daš v škatlco in ga zaviješ pajo povabiš v restavracijo na kosilo pa daš v restavraciji darilo in naročiš naj ji ga na pladni prnesejo • PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
7.4.2010 22:11
kiki996 pravi:ooo
ammm..dejte mi idejo za darilo za bd za mojo punco amm skp sva 2 tedna rada ma use kar je barvno pa bonbone amm.. pa mene xD ;O hvala vm za odgovore ParFumčkaa paa pripraavi ji kšno poseBno presenečenjee napr. zj k je žee tko doost toploo kšn mini pikniik u naravi da sta maau skupeei...paa č maa adaa slaadkarije i bonbone i to • Darilko
• Od: 9.4.2010
9.4.2010 22:23
Dobra fora je recimo obesek za kljuce v obliki srca, na katerga lohk nalozis digitalne fotografije. Poj ji pa pripravis romanticen vecer, slike nalozis na obesek potem jih pa lohk gleda na zasloncku kadar te pogresa
lohk si ga pogledas na strani darila za rojstni dan • mojcka
• Od: 27.4.2009
19.7.2010 7:38
Žiiujo !
Js bi pa rabla kakšn nasvet kaj nej kupm best frendici za darilo ?? nimam idej spljooh ! tko da bojo kakršni koli nasveti fuul dobrodošli ! Hvala useem ! • PiikiCaa
19.7.2010 11:32
mojcka pravi:Žiiujo !
Js bi pa rabla kakšn nasvet kaj nej kupm best frendici za darilo ?? nimam idej spljooh ! tko da bojo kakršni koli nasveti fuul dobrodošli ! Hvala useem ! Jaa zeei čiz udvisn kwa ji je ušeč an č pa to ni kul al pa keei podobnga paa poveeii...keer maam js ful idei sam pojej mal kwa ji je kej ušeč • mojcka
19.7.2010 12:20
PiikiCaa pravi:
mojcka pravi:
Žiiujo !
Js bi pa rabla kakšn nasvet kaj nej kupm best frendici za darilo ?? nimam idej spljooh ! tko da bojo kakršni koli nasveti fuul dobrodošli ! Hvala useem ! Jaa zeei čiz udvisn kwa ji je ušeč an č pa to ni kul al pa keei podobnga paa poveeii...keer maam js ful idei sam pojej mal kwa ji je kej ušeč ej hvala ti fuul huala ** čauu P.S. ampak tvoje ideje in ideje drugih še zmerej dobrodošle ! • PiikiCaa
19.7.2010 12:37
ja drugaač je to dost kul ideja uno z srči sam trenutno res nw ket bi jihh dobla..pa nwm pomoje je to kr dost ubičajn že • mojcka
19.7.2010 13:04
eej tale scena s kondomi je zakoon ! Ja js sm pou leta starejša od nje drgač pa zdej že ube 14 čaubau** • PiikiCaa
19.7.2010 13:09
noo tenks..upaam da tii rata pa z veseljm bi radaa uidlaa slikcoo noo ueliik sreče z darilam • mojcka
19.7.2010 13:15
Lepi pravi:Kupi ji breskve
LoooL pa oblečem nej jih v kondome ane ?? nene bom kr lepo ostala pr prejšni odločitvi hehehehe • katja12345
• Od: 19.7.2010
nwm
19.7.2010 14:02
nwm kšn prfum kokar je že en reku pa mogoče eno vrtnco k ji steblo odrežeš pa jo prvežeš na stekleničko od parfuma vajda mal pustiš stebla pa probi trne dol odrezat lah pa tut pustiš men je useen upam da sem ti pomagala
• GoBiCa
Re: nwm
19.7.2010 15:05
pa ne kompliciraj
pejt v Müller ali pa dm pa tam nek darilni set vzemi, ki pa je pač najbol pisan pa pač lepo zgleda aja pa namesto navadne čokolade ji kupi I LOVE MILKA SRČKE ali pa MERSI lahko pa kak okvir z vajino sliko • Luxiii
• Od: 19.7.2010
19.7.2010 16:40
kiki996 pravi:ooo
ammm..dejte mi idejo za darilo za bd za mojo punco amm skp sva 2 tedna rada ma use kar je barvno pa bonbone amm.. pa mene xD ;O hvala vm za odgovore helou!! no lej...js sm pč fnt ane, tk da ti lohka povem d j to večni problem fantou :ka kupt punci za B-day al pa ubletnco. no uglaunem...js sm moji punci za B-day letos kupu eno bombunjero k jo ma najraj pa sm zravn dau vrtnco(tako zlo lepo rdečo,kr j to njena naj barva) pa en ukvir za sliko pa sm notr dau najino slikco. no poli sm jo pa u park povabu u en tak bol udmakjen kutičk pa sm ji tm dau daril pa zapeu sm ji Use najboljše...itaq j bla ful happy in se mi j lepu zahvalla pa š kiss sm dubu. no pč, upam d sm ti kej pumagu. no pa š mal idej mam: *lohka ji kupš kazga plišastga medvedka tazga vlkiga d jo bo na tebe spominu ku bo šla spat *pč če ma rada bombone pa tak jo lhka nwm ne en piknik povabš na en udmakjen plac pa ž prej tm iz bombonou nardiš srček na travi pa ntr u srček napišeš use najboljše pa ji zravn daš š kako vrtnco al pa kej tazga *če ma rada barve...hmmm...ja lohka ji nevem kak tak fensi šal kupš (tist ku jih u new yorkerju prudajajo,tisti ukrasni k so ful barvni). pa nevem zraven daš še kako sladkarijo pa tak *ROŽE! to j zmeri zlooooo lepo! js ti priporočam kako vrtnico...in če j ž glih na barve "mahjena" poli ji čim več barvnih vrtnic kupš...pač evem 10 vrtnic pa usaka drigačne barve... *nakit...ponavad ga majo punce rade...no ja, usaj moja ga ma...no uglaunem: lohka ji kupš tisto verižco ku je srček pa j notr prostor za slikco pa daš not vajino slikco...al pa tisto verižco ki je tak srček napol prelomljen pa maš eno polovico ti,eno daš pa njej,al pa zapestnica (zdej je teh ugromn,sploh na morji) pa nwm kako tako zapestnco ku je njen ime not napisan,al pa tako de j napisan njen pa tvoj ime(to sm js dubu od moje punce za obletnco letos) NO UPAM DA SEM KEJ POMAGU!...pa še kdaj! LEP POZDRAU!...:Luxiii • princessme
• Od: 27.1.2010
19.7.2010 19:21
upam da nism prepozna :S
lakh ji nardiš fotoalbum vaju dveh. pa no3 prilimaš tvoje & njene slike..pa vajine spomine..okrasiš ga lahko s skittlesi(sj poznaš une pisane bombončke vrjetn) in zdravn daš še eno rožico (al pa več-če ma rada pisane barve) in mogoče kako čokolado upam da sm ti pomagala |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.