govor

limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
govor 17.7.2010 14:24
heey
v naši občini mamo pač občinski praznik in dva tedna prei se odvijajo kulturne prireditve
in ena izmed njih je za starejše občane nad 70 let in mene so pač prosli da jim neke povem
sam jaz nimam ideje kaj naj tak da bi vas prosla če ma kdo kako idejo kaj jim naj povem mi naj napiše al pa če kdo ve ki na neti bi bil kaki govor temu primeren bi prosla da mi da
link
hvala že vnaprej Very Happy
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: govor 17.7.2010 22:15
ma tku neki jim začni tm nakladt da kku so oni zasluženi da vaše metu danes stoji in kaj vse so dobrega nrdili in kku ste kao vsi ponosni na njih.....pač full jih začni tm hvalt ku tu majo stari ldje radi.p pač da se po njih največ ohranjajo tradicije ašga mesta da so oni kao vaše korenine....in blablabla.pol pa nek zcnes da pac je prou da se tut njih kdaj posebi spomnmo in rescs da je ravno ob tm obcinskem prazniku taka priloznost da jim posvetiste neki več pozornosti....zdei nevem lih kasna je zgodovina vasga mesta....sam pac nek v tm stili s preteklostjo...strejšmi ldmi in take fore...pc u tm stili

upm da sm ti s tm kej pomagla.. Wink
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: govor 17.7.2010 22:20
miss12 dore ideje !

Svaka ti cast
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: govor 18.7.2010 10:47
miss12 pravi:
ma tku neki jim začni tm nakladt da kku so oni zasluženi da vaše metu danes stoji in kaj vse so dobrega nrdili in kku ste kao vsi ponosni na njih.....pač full jih začni tm hvalt ku tu majo stari ldje radi.p pač da se po njih največ ohranjajo tradicije ašga mesta da so oni kao vaše korenine....in blablabla.pol pa nek zcnes da pac je prou da se tut njih kdaj posebi spomnmo in rescs da je ravno ob tm obcinskem prazniku taka priloznost da jim posvetiste neki več pozornosti....zdei nevem lih kasna je zgodovina vasga mesta....sam pac nek v tm stili s preteklostjo...strejšmi ldmi in take fore...pc u tm stili

upm da sm ti s tm kej pomagla.. Wink

si mi ja hvala

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.