Punce pomagite!!!!!!!

3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 11:46
Ene par mojih sošolcev je vame ( no ene 5). nevem kak se jih rešim... k eni letajo za mano k bi bli naviti, ene me tko gledajo k b me najraj "podrli"....
mal pomaga to da sm v skupini prjatlc...torej pol razreda!!

A JE MOGOČE SE KAK NAČIN!?
hvala že v naprej!
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 11:49
ena moja prijatelca je mela podoben problem,kr je en mulc stalno letal za njo pa ji sploh ni dal mir pa sva se pol zmisnli da ma fanta in si je kao stalno dopisevala z njim in stalno sva se pogovarjali od tega njenga namišljenga fanta.
nevem lohk tud ti probaš kej podobnega mogoče ti bo kej pomagal...Very Happy
ursiii95 • Od: 15.5.2010 • Prispevkov: 165
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 14:20
a neb rajš usem rekla d se jim ne splača za tabo laufat, kr recimo ti si u enga druzga, in nimajo kj pričakvat?
Amy Lee • Od: 14.7.2010 • Prispevkov: 230
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 14:26
našpricej nase najbol grozn parfum namaži si ustnice z črno šminko... čez par mesecov bodo obupal...
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 15:50
Jst pa mislim da ti je po eni strani všeč da letajo za tabo..
pa skor 100% ti je 1 izmed tistih všeč..vrjamem pa da ni prijetno
če so fantje grdi al pa taki ki ne spadajo v višjo družbo
če bi res rada spremenila to se do njih drugač obnaši al pa našraji koga če bo siten
al pa ignoriri ne vem no..
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 19:42
pr men ist -.-" vame so letal 5 tko ko pr teb an..
Pol sm jih mal bolš spoznala,pogovarjala pa tak.in pol sm se pa en izmedou se zaljubila..tko pč..in ostale 4 so pa bli groozno ljubosumni -.-"" pol pa so trije obupali ker sm ves čas bla s tistm tipom u kerga sm pa ga skoz objemala..ampk en ni -.- skoz je za meno letal pa tut če sm mela tipa z roko..vedn je grdo govoru čz unga tipa -.- pol sm se pa kr enkrtt znorela kr use je izbuhnl iz mene pa use ... pol pa je on tm stau pa osupel..NI POMAGAL -.-... pa zdj komaj čaka da me vidi septembra k misli da ima šanse pr men -.-" k un tip zdej sep gre u sredno...Nevem kak se nej rešn glede na to da je vame že od 4klasa -.-" .. čeprau se učash z njim kul razumem se pogovarjam pol pa se kregam z njim pa vse..aveš kak je bed..ko te gleda celo uro,te sledi,sedi s tabo ..bedbeeeeeeeeeed totaln..še 1let pa ga ne vidm vč awww <33 xD
Xee • Od: 22.7.2010 • Prispevkov: 93
Re: Punce pomagite!!!!!!! 28.7.2010 19:59
ah kaj bi jst dau da bi kdaj za mano tok punčk letal =| .

ampak a ni to nasplošno puncam všeč da fanti za nimi letajo al nevem no. a si frendica z nimi al te nadlegujejo al kaj ? Cool
3theBESTnumber • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 29
Re: Punce pomagite!!!!!!! 29.7.2010 10:59
tnx za vse nasvete....tist k si izmislm da mam fanta sm že poskusla ampak se ne obrestuje k se vsi poznajo (fantje mislm) al pa jim je vseen....MJAW: verjemi mi tud ti se neb zalubila u 80. kilskega ****, 70 kilskega ****, takga k ti rče ku***ca al pa takga k smrdi po švicu...mislm da se neb nobena (al pa kakšna izjema)!!!
Vseeno pa bom poskusla še kej ukrepov!!! bye bye
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Punce pomagite!!!!!!! 29.7.2010 12:55
mah to je kr neki. sm js isti ku*ac mela u šoli. najhujš mi je blo k je biu en sošolc k sva bla pa res zalublena skor celo osnounoo, tih. sedeu je tm na stolu in sam gledu use too. blo mi je tok bedno. al je šu pa sam vn..
js sm jih sam ignorerala. po parih mescih so se naveličal. so vidl d js pač nism za take igrce Very Happy (: to ni nč tazgaa. če jih boš uzpodbujala pa govorila: joooj kok mi gre to na žiuce!, boš izpadlaa kretenskoo. js sm jih sam pustila. "nism" jih slišala, vidla, nč čutla do njih.. in to je to Very Happy simpl.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Punce pomagite!!!!!!! 29.7.2010 20:56
mja to se p prou wid.. taki bl annoyng tipi tipow tkoj k dbijo odziw se prlepjo in ne nehajo.. haha tko so sošolko **** skos.. ji je šlo n jetra sam je pa welik nrdila.. in lih to je biu blem.. nč nebi smela nrest.. p mal počakat.. kukrkol če ws tko **** še ne pomen wedn d so usi w ws..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.