Rada bi shujšala.!!• BiiNKii
• Od: 26.3.2009
Rada bi shujšala.!!
4.6.2011 19:02
Heii.*
Ne vem kje nej zacnem.. Uglaunem, ze od malega sem bila malo mocnejse in okrogle postave.. Trenutno koncujem 1. letnik in sem visoka 162 cm in tehtam 78,5 kg.. Sama se zavedam, da je to velik in ce ne bom neki nardila, to ne bo uredu.. res je, da ceu cajt pijem vodo, vsak dan mam zju3 zajtrk, u soli malco, pa pol doma kosilo in vecerjo.. In res bi full rada shujsala, kr gledam use te sosolke pa najstnice in bi si najraj razjokala zto k js nimam take postave... Z tezo bi rada prisla tam okrog 65 kg, kar je se v mejah normale, potem pa bom vidla kak naprej.. In zdej bi rabla res nasvete, kak se nej tega lotim, ker ponavadi zacnem kej bol intenzivno, ampak po nekaj dneh odneham, ker se mi ne da vec, ampak zeljo mam pa ogromno,.. Če ne bom neki nardila se bom resno zacela sekirat zrad postave.. Tut starsi mi ceu cas govrijo, da nej se neki spraulam delat itd., sam nimam nekega zagona.. Tudi fanta se nisem imela in to najverjetneje predvsem zaradi postave... Res je, da naj fanti ne bi gledali toliko na postavo in bi se precej ozirali na notranjost osebe ampak danes fantje padajo na osebe, ki imajo vredu postave.:: Potem pa je tu se ena tezava in sicer mozolji.** Ze od kaksnega 12,13 leta starosti imam probleme z mozolji.. Preizkusila sem ze nesteto teh izdelkou, ki naj bi pomagali ampak vecinoma ne pomagajo.. Trenutno imam izdelke od Garnier pure active in zdej bomo vidli kaj in kako... Videla pa sm ze tut reklamo za kapsule CERIN.. A to res kej pomaga al je to spet neka fora.?? Help.!! In zdej mi prosim pomagite in mi svetujte, kak se nej lotim in kakšen konkreten primer, kakšne diete al pa kej podobnega. Hvala;* • Feded
• Od: 28.5.2011
Re: Rada bi shujšala.!!
4.6.2011 19:56
1. Za hujšanje: Začni se mal ukvarjat s športm.. tko bo kr hit šlo par kg dol in dobla boš mišice! razmisl kwa te veseli pa se upiš.. usak večer pejt s frendico al pa sama na sprehod! tut u najhujšmi dežju! tko ti bo pršlo u navado in ti poj nau več težko.. k se boš nahodila npr. 20m pred bajto/blokom pa laufej.. poj pa postopoma več.. tko sm jes začela 3 tedne sm usak večer prelaufala 4 km.. (ja želja je bla ful močna in res sm bla ustrajna) poj npr. u šolo pejt peš al pa z bajkm (če nimaš ful do šole) SLADKARIJE: npr. tvoja najljubša sladkarija je čokolada. In nared tko: 3 dni brez sladkarij pa poj en dan z sladkarijami in tko naprej.. predn greš pod tuš tik pred spanjem nared 10 trebušnakov in 10 počepou (jes tko delam in prou čutm d me mišice bolijo 2. Za mazole pa ti čis iskren povem so te kreme brezveze! sam en kp dnarja daš pa ponavad ne pomagajo. Ti pejt lepo k zdravnici pa reč d maš težave z mazoli kaj ti ona pač preporoča pa uprašaj jo mal o klindamicin* to je ona men na recept napisala in vrjem d sm mela lička čeu nos in brado čis mazolasto najhuj je biu pa dekolte! in zj vrjem al pa ne nimam nč mazolou.. učas dubim kšnga k mam menstro.. delej si kšne domače pilinge prot ogrcm! evo ti jes povem kaj delam: u lavor dej vrelo vodo in eno filtr vrečko od mete.. lase si spni d ti naujo nagajale in daj obraz nad lavor d ti bo odprl pore. seveda si pa glavo pokrij z brisačo d ti nau para uhajala.. mal je težko dihat sam potrp.. imej pa prbližn 15 minut. Poj si pa nared piling in masko.. Piling nared iz enih zrnc k so grobe (tko ti grejo ogrci vn in odmrla koža) najbol pocen je če daš polento oz. koruzni zdrob. Mask maš pa itk en kp.. Mal pobrskej po netu... maske z domače kuhinje pa tko k so najbol enostaune pa pocen.. 3. potrud se in bot samozavestna! Upam d sm saj pikico pomagala Havefun!! • BiiNKii
4.6.2011 20:01
Hvaala.*
Sej fora je, da js usak dan v solo hodim 2,5 km in se pol nzaii. Drgac pa hvala.* Se bom potrudla, da dam tte kile dol. • katka5
• Od: 22.10.2010
4.6.2011 20:11
Glede hujšanja ti lahko pumagam, glede mozoljec pa žau ne, ker jih tud sama nimam...
~Ukvarji se z športom, VELIK ~Odpovej se čokoladi in ostali sladkariji, ampak kdaj pa kdaj pa le pujej kej od ''prepovedanega'', ker telo tud to potrebuje ~Jej normalno, torej; ne se basat, jej v normalnih količinah, sej veš kako praujo, zjutri se najej kot kralj, zvečer pa kot revež ~Pij ne preveč sladke pijače, najbulš vodo Tud jst sm mela ogromne težave s postavo, ampak ko so mi u šoli začel govorit, de sm premočna, sem se res trdno odločila shujšat! In, ne morš vrjet, uspel mi je! Prej sm mela 68 kg, zdej jih imam 58 in se res velik bolš počutm No, želim ti velik sreče • BiiNKii
4.6.2011 20:14
Hvaala katka5.bom upoštevala tvoj nasvet.&.upam, da mi bo uspel, tak ko je teb. • soonck
• Od: 16.2.2010
4.6.2011 23:09
za hujšanje:
no js nikol nisem bla debela.. v osnovni šoli sem mela 61 kil in to se mi je zdel absolutno preveč. kr naenkrat sm se odločila shujšat in res nč me ni ustavl.. včasih se je zgodil da sm hotla obupat, ker sm si želela da bi se po tednu truda poznal kej, pa se še ni. ampak vrjem, zdej sm hvaležna za svojo uztrajnost ker se počutm 14990384893x bolš 1. zjutraj se obvezno najej! to ne pomeni da se nabašeš k prasc, ampak tko da ne čutš več lakote.. bl v izi. praktično lahko ješ karkoli, izogibaj se sladkim pijačam, ker so res prazne kalorije. po 3-4 urah mej eno malco. to nej bo kšno sadje al kej podobnga.. 2. za kosilo jej manj. priporočam ti velik solate med obrokom ker te nasit in boš avtomatično pojedla manj ostalega. npr. pojej meso, veliko solate in manj krompirja. umes imej spet kšno v izi malco. 3. za večerjo jej lahko hrano. ni glih priporočljivo zelenjavo, ker se zvečer metabolizem upočasni in ker se ti ne prebav zelenjava do konca, začne gnit. zarad tega si lahko zjutri napihnena. ni pa nč narobe če jo ješ. npr. pojej kšn jogurt itd.. - res priporočam ti piti zeleni čaj. fora je, da ti ful pospeši prebavo kar ful dobr upliva na hujšanje. - glede telovadbe: js telovadm 1 uro 15 min intenzivno usak dan. pršlo mi je že v kri in breztega nemorm.. če je dž, se mi itak da neda, ampak grem ker je pač to del mojga dneva. - to hujšanje ne imej kot eno obdobje ko boš tko jedla in telovadla, ampak naj ti bo to kokr spreminjanje sloga žiuljenja. če ne morš use takoj spremenit, začni počas. usaka stvar se ti bo na dolgi rok poznala, sam uztrajna morš bit. - vsem tem čokoladicam, prigrizkom, sladkim pijačam itditditd.. se komot odpoveš oz. jih za začetek zmanšaš. npr. namest twixa pojej tablico iz kosmičev.. al pa namest čokoladnega peciva si nared sadno kupo. js si naprimr ob petkih dovolim karkoli. to ne pomen da se nabašem za cel tedn nazaj, samo pač ne obremenjujem se. čez neki časa ti bo use skp že čist normalno in avtomatično si boš pred tv prnesla skledo jagod namest piškotov. srečno! sporoč kako ti gre. • BiiNKii
4.6.2011 23:13
Uuuu hvala soonck.Bom upoštevala vsak tvoj nasvet. • pk4life
• Od: 20.7.2010
6.6.2011 17:20
ne jej pozn zwečer.. XD sry ni lih tema o keri bi kej dost wedu sam to glede ure pa bje res ni ql.._________________ I have skittles in my mouth. Wanna taste the rainbow? • LonelyGirl
• Od: 24.3.2010
9.6.2011 18:56
Glede hujšanja sm mela enak problem...po pa sm se začela prijavljat v športne krožke in sm v pol leta shujšala iz 54,5kg na 48kg...
Tko da se probi ukvarjat s športom...če maste kakšn krožek telovadni ali pa kaj tazga na šoli... Za mozolje pa poskusi:NIVEA VISAGE YUNG-clean deeper! Pa dost sreče! _________________ LonelyGirl xD • BiiNKii
16.6.2011 16:42
Tkole.No morm vam povedat, da sicer prejsnji teden nisem nic tekala, ker je dezevalo,sem pa pazla pri prehrani, pa pila sem vodo,po 6-i nism jedla... zdej pa ze od pondelka naprej vsak vecer tekam priblizno pol ure, pa po 6-i uri ne jem vec nic, pa vlik vode pijem, pa pred spanjem ponavadi nardim se kake trebusnjake, tak da upam, da mi bo uspelo. če še mate kakšne nasvete al pa kej glede tega, kr pište, kr se bom drzala usakega nasveta. Hf.* • kajca123
• Od: 5.5.2011
16.6.2011 19:59
Tut jas se moram dati zraven, in res veliko shujšati čez počitnice.
Pač pri kosilu al večerji prvo pojej solato in pij vodo, pol neboš več tolk lačna in se boš najedla solate, ki je bolj zdrava, pa pov ure po jedi nič ne pij. • BiiNKii
16.6.2011 21:48
Hvala kajca123. Ja kolk pa mas ti kilogramov ce ni skrivnost al pa kulk mores shujsat.?? (sam tko mal iz radovednosti. Kaj pa mogoce za MOZOLJE poznas kako super esitev al pa kakšno idejo al pa kej.?? • kajca123
17.6.2011 14:57
Huuuh, vsaj kakih 10 najmanj....
Za mozolje pa nwm jas sn si razne neke kremice kupvala pa nič ne pomaga, zadnič sm si pa kupla d e različni maski v dm in sta ful fajni in pomagata tut. • Max
• Od: 17.6.2011
17.6.2011 15:54
Zanima me, če je kdo za skupno hujšanje ki bi ga lahko izvedli med poletjem, ker so za večino od nas počitnice? Lahko si dajemo nasvete in poročamo o rezultatih in tko vzpodbujamo drug drugega.
• kajca123
17.6.2011 16:15
Max.....to bi blo pa res faajn.• Max
17.6.2011 16:30
Tudi meni se zdi dobra ideja, tako da ko se nas vsaj nekaj zbere, mogoče minimalno 3je lahko kar določimo datum kdaj začnemo. Vsak lahko napiše (če hoče) koliko je velik in koliko kg ima, kakšen je njegov ITM in koliko kg želi shujšati.
Če hočete in vas ni sram lahko objavite tudi svoje slike, ampak ne pozabite cenzurirati obraza in stvari po katerih ste prepoznavni ker nočete da še kdo uporablja vaše slike ali da vas prepozna kdo za katerega si to ne želite Delimo si lahko vse nasvete povezane z hujšanjem, zdravim prehranjevanjem, ukvarjanjem s športom in tako naprej. Upam da nam bo uspelo ker je hujšati skupaj zagotovo boljše, lažje in zabavnejše. • loveilicic
17.6.2011 18:31
Heej !
Če se boš zdravo prehranjevala in dovolj gibala boš mela manj mozoljev. Jaz sem v revijah prebrala če ješ sladkarije & nezdravo hrano se ti prej pojavijo mozolji & akne... Drgač pa se dovolj gibaaj ! Jaz si tudi želim shujšat ampak vedno obupam... Vso srečo • BiiNKii
17.6.2011 19:58
Max jaz se strinjam s tabo, da bi lahko skupaj hujšali, ker jz vedno potem po kakem tednu, dveh zgubim voljo in mi noben ne reče, naj nadaljujem, tak da bi blo to res supr. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.