Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš?

1 | 2 | >>
metuljcica2 • Od: 27.1.2009 • Prispevkov: 38
Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 3.4.2009 19:06
Oj!

Mene pa zanima, kako nek fant reagira, če se mu punca nesmehne. Kaj to sproži pri njem? Kako se odzove? Cool
Juliet013 • Od: 3.2.2009 • Prispevkov: 100
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 3.4.2009 21:04
Mene tut to zanima! Smile
al pa če mu pomežikne. to me tut zanima. k ubistvu ful mau vemo tko o tipih Smile
wipi • Od: 3.4.2009 • Prispevkov: 3
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 3.4.2009 22:33
hh
ja bed jim je
sploh pa če tega pač ne prčakujejo Very Happy
in s tem ga lah zloo zmedeš (preizkušeno Smile )
Ashley • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 30
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 3.4.2009 23:25
ia tut mene to zanima a neb to kšn tip odgovoru?????
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 9:36
sn upršala mojga fanta n je tako reku:

"ja zmeden si, pa ne pričakuješ, če je lušna greš v akcijo, če ne pa se ne meniš, drugač pa je pri usakem tipu nekoliko drugač kako odreagira ... !"
doubleR • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 40
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 12:10
ja jst bi si mislu da se zafkrava al pa da se zanima zame če bi blo tko.. naprej pa raziskat ne Razz
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 15:18
kaj pa č ti je en tip ful ušeč pa bi ful mela kej znemu ane sam pač je od bivšiga frend...... in mi tut že vlikrat pomežiknu al pa sva se zazrla dug u druzga...sm k ful nwm kk se nej drug k drugmu prbližama.. ma kdo kk nasvet? pa a mislte d sam za foro pomežikne pa me gleda al je kšna iskrca Razz ?
doubleR • Od: 26.3.2009 • Prispevkov: 40
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 15:49
pupaa94 pravi:
kaj pa č ti je en tip ful ušeč pa bi ful mela kej znemu ane sam pač je od bivšiga frend...... in mi tut že vlikrat pomežiknu al pa sva se zazrla dug u druzga...sm k ful nwm kk se nej drug k drugmu prbližama.. ma kdo kk nasvet? pa a mislte d sam za foro pomežikne pa me gleda al je kšna iskrca Razz ?

če ti je všeč to sploh ne sme bit ovira res pa je neprijetno če je prjatu od biušiga.. bolš da mu poveš pač kar si misliš in to kot pa da samo čakaš in bo pršla katera ki bo samo stopila do njega potem ga lahko pa samo še sanjaš.. na žalost
bibica • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 6
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 17:43
js sm prašala pa mojjga....
pa mi je reku da ga zmedeš Smile ..
tut js sm mu parkt pomežiklna pa ni vedu kej narest:D .. je samo pogledu pa ... ni mu blo jasno XD
GreenBlondie • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 45
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 20:09
metuljcica2 pravi:
Oj!

Mene pa zanima, kako nek fant reagira, če se mu punca nesmehne. Kaj to sproži pri njem? Kako se odzove? Cool

Poči Laughing
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 20:23
ma prau fajn je če se mi kira pomežikne al pa nasmehne. Men se kr nasmeji Smile je pa tut odvisn kaka je, ker od nekaterih mi pa ni da bi mi mežikale pa kaj takiga. Učas zna bit tut mal nerodn, ker ja te zmede pa ne veš ka bi nardiu, sam ka češ nasmejiš se nazaj pa je to to Smile
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 4.4.2009 21:55
lol sam res tipe že taka malenkost zmede tkoj XD
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 5.4.2009 11:49
doubleR pravi:
pupaa94 pravi:

če ti je všeč to sploh ne sme bit ovira res pa je neprijetno če je prjatu od biušiga.. bolš da mu poveš pač kar si misliš in to kot pa da samo čakaš in bo pršla katera ki bo samo stopila do njega potem ga lahko pa samo še sanjaš.. na žalost

heh veš sva na isti šoli sam d je on 7 klass( dvakrat je padu kr mu dol za sql visi Confused ) no jst sm pa nurmalno u devetmu tko da do konc šole je sam še dva mesca tko da s ebom mal igrala pa tko ane mu nazaj mežikala:D pol pa so bom probala zbližat z nemu č bo ratal bo č pa ne pa pač lajf teče dalje ane:D
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 10.4.2009 23:08
Hja nek čudn občutek..( če je kaka pač lepa..dobra pa to.. pol občutek sreče..)

Drgač pa itak da te zmede..kr iz nenada.. Laughing Wink
Užiwite..
Duda • Od: 12.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 11.4.2009 17:06
To je ful fajn mežikat tipom al pa jih lepo pogledat, ker vedno nazaj dobiš nasmeh Smile
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 11:39
Duda pravi:
To je ful fajn mežikat tipom al pa jih lepo pogledat, ker vedno nazaj dobiš nasmeh Smile

haha...jst sm probala in je biu tok fajn feeling xD sploh pa k je tip pol čist zmeden in in pol sam bog ve ka si misle xD Very Happy
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 11:52
o bog.. meni se je pa on prvi nasmejo in me tak pogledo da sn skor dou padla Embarassed Very Happy

sam me tui zanima, ka bo, če se mu jest nasmejim.. SmileSmile
bnika333 • Od: 10.2.2009 • Prispevkov: 29
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 11:53
Duda pravi:

res je Smile
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 13:16
wipi pravi:
hh
ja bed jim je
sploh pa če tega pač ne prčakujejo Very Happy
in s tem ga lah zloo zmedeš (preizkušeno Smile )

tu sploh ni nc kei tazga. sploh p ne cviknem. men je fan c mi kera punca pumrkn al pa s mu n smji. jst ji pa nzai pa j use ql. puol s pa uba2 nsmjima tu j tu.
je pa res, da niso usi fantje taksni. sploh ce so malo sramezljivi, ali pa d aiso navajeni Embarassed
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 13:18
monja pravi:
sn upršala mojga fanta n je tako reku:

"ja zmeden si, pa ne pričakuješ, če je lušna greš v akcijo, če ne pa se ne meniš, drugač pa je pri usakem tipu nekoliko drugač kako odreagira ... !"

tko nekak ja. zmeden si p sam ud zcetka. al pa ce u cem fula rzmislas
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 12.4.2009 21:33
če men kera pomežnikme mi ponavad gre na smeh
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 22.4.2010 19:37
metuljcica2 pravi:
Oj!

Ponavadi so odzivi pozitivni, zato se nasmehne nazaj. Najprej se nekaj časa spogleduj, šele nato se mu nasmehni.. Mežikanje pa raje obdrži zase, to je bolj 'cheap' fora.

Lp, Southwind
L0o0 • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 29
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 22.4.2010 20:08
no js sm se pa vlkokrat komu nasmejala pa je biu un pogled: ''a ti to men?'' enkrat je tip začeu okol sebe gledat če to res njemu XD Razz
KateySixx • Od: 12.7.2010 • Prispevkov: 100
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 15.7.2010 17:58
sam to je zlo zanimiva stvar Very Happy

eni fantje delujejo močni, hudi, šmekerji... sam k jim pa ena pomežikne : tn tn tn .... Very Happy
so pa pol k eni 10-letni fantki k nevejo kaj narest Smile
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: Kaj se zgodi, če se fantu nasmehneš al pa mu pomežikneš? 15.7.2010 21:12
to me spominja na en dogodek:
prvi je pač bil da je ena kar vreji sošolka xD pač tisto se spogledovala z mojim frendom ki pa je tisto pri puncah bolj shy te pa mu ona pomežikne on pa neve kaj bi naredo. tak zgubljen je bil xD jaz pa sem se tam že skoraj režal xD

drugač pa kak fantje odreagiramo je ful drugače =) jaz vsaj no odvisno od punce:
-če mi je nekak všeč se kao nekak spogledujem
-ča pa ni glih mojega okusa pa se samo nasmehnem pa je to to...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.