Poljubljanje

Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Poljubljanje 24.5.2010 19:53
No to me tak ful zanima: nikoli se še nisem poljubljal (star sem 15 let -.- ) in me zanima ko se bom prvič poljubljal kaj narediti? na internetu veliko piše kaj delati ob poljubu z rokami, telesom, nikoli pa z jezikom in usti in to mene zanima. Zdaj pa če mi lahko opišete kak začeti poljub in kaj delati medzmes (da je na koncu kao francoski... (žvaljenje pa to)). Razlošte mi kot bi nekemu loleku xD. Aja pa še povejte kaj o svojem prvem poljubu Wink
to.sem.jaz • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 97
Re: Poljubljanje 24.5.2010 20:47
žiujo (;
ja naibol je pač če jezik mau vrtiš al pa neki temu podobnga hh.. pa kakšn nežn ugriz umes u ustnco. al pa če punci nežno "sesaš" jezik to je tud fajn. predvsem bodi nežen in se prepusti občutkom in simpatiji (:
moj prvi kiss je biu k sm bla stara 13. no zdej sm 14.. se prav je biu ke pred pou letaa.. sva bla pa oba rahlo pijana tko da ni blo lih kej preveč kul. zdej pa mam že kr neki cajta fanta, s kerim se mava zlo rada pa tud kei novga probava kdaj (:
p.s.: moj fnt se je prvič zalizvou šele pr 16.. pač z mano ane. tko d ne rabš skrbet k pride pride (;
no pa velik sreče ane (:
Re: Poljubljanje 25.5.2010 6:38
žiu. no, jst sm se prvič pr 14, torei letos =D, approx 3 mesce nazai xD. in ja, kua sm naredu... za moj prvi poljub sm sam tko z ustncam na njene, niswa nč se tko z njimi objemala al p d bi blo že tapravo žvaljenje z jezikom, to swa pol kasnej uwedla Very Happy.
drgač ni glih ql če maš suhe ustnce, in tud ni ql če maš prewlažne ustnce, če si enkat sam tko z jezikom greš čez ustnce je čist ql, ampak ne jih zdej tko ''naslint'' d bo zgledalo d jo boš požru xDD. hec hec, nazai k temi =). ja, z jezikom, lahko mau kasneje to uvedeš, ne zdei tko direkt navali čez cela njena usta d jo boš tm zadušu, p tud ne prtiskat, k sei weš, če na zadno stran jezika prtisneš lahko mala pi*darijanastane, k pa niti ni kei ''ugodna'' xDD Razz. lahko tko sam s konicam jezika se dotikata en druzga, pol kasnej pa še kei weč. pr nama je tko, sprva mau s konicam probavava, pol pa še kei weč Very Happy. drgač pa pol kasnei lahko pa tko z ustncam narahlo jo objameš (jo => njene ustnce), in ti bo ona to tud vrnila Smile.

ustnce mej čim bol naravne, ne jih kei preweč šobt al pa vlažit, čim bol naravne Smile. če te še kei zanima o tem kr upraš =). pa tud to.sem.jaz ma dobre nasvete u zgornjem postu Very Happy.

užiwei
Zajklica • Od: 10.4.2010 • Prispevkov: 15
Re: Poljubljanje 25.5.2010 7:03
Glede poljuba nerabš nč skrbet.. jst sm se prviš polubla predlani (pr 12ih)- Ja nwm, no.. pač šli smo se flašo resnice (jst, moj tip, moja bF, pa njen tip). in pol je moja bF mogla dt iziv mojmu tipu.. In sicr da me more zalizat.. mene je blo najprj mau strah k nism vedla kuko, pa to.. ampak sm se sam njemu prepustila, pa je šlo.. zaprla sva učke, obrnla glavo (en RAHLO u desno, drug RAHLO u levo).. pol sva se pa skor skos žvalila brez flaše resnice.;P. pač če ti njo zažwališ, pol glavo ubrnš kokr se ti zdi.. jo bo že ona drgač ubrnila k pa ti.. pol pa se stakneta z ustnicami, pa daš ti mau jezk u njena usta (valda ne predalč), ona pa u tvoja.. Pol boš pa vrjetn že znov kuko z ustnicam nardit.. k itak najprej je blo tut mene strah.. vsazga je.. ampak pol k se pa začneš polublat pa kr enostavno nekak gre.. in nerabš skrbet, kr boš vidu da boš itak znov.. lohka si pa še mal na youtube pugledaš posnetke (french kissing).. sam da tam eni tut pretiravajo z jezikom tok da ti je kr slabo.. tko da klikn tm en lep normaln poljub k je solidn in k se ti nezdi ogabn.. pa si mau zapovn kuko gre tmle, pa to.. lohka še kerga frenda prašaš...
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: Poljubljanje 25.5.2010 14:51
glede poljubljanja ti reeees ni treba skrbet. =) 1ooo% bo use ql sam če se prepustiš občutku. mene je blo ful strah pa tko. miljon uprašanj sm mela. kam dam jezik? roke? kaj nj pol rečm? a nj si obrišm usta? kaaaako se to dela!?
in pol se je kr zgudil.. blo je res tok lepo. k se zalizujš pozabš na use. kr naenkrat use skrbi zginejo in znaš (:
prou spomnm se svojga 1. poljuba. zgodiu se je s tipom s katerim sva bla zalublena že od 4. classa. u 7. razredu na taboru sva bla cele večere sama u sobi. in se je pač zgudil.. najbl smešn je blo pol Very Happy nikol nbom pozabla tega večera. res ne skrbet k boš čis pozabu na use skrbi k si jih meu prej glede poljubljanja.
uživi v zalizvanjuu. Laughing
ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
Re: Poljubljanje 25.5.2010 21:20
pučas,z užitkm,ne tiš ji jezika nekm u gru...

hvala za razumevanje!!!! Smile
hubabuba • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 102
Re: Poljubljanje 5.7.2010 0:24
jz pač mislm, da se ti sploh ni treba sekerat zard tega..jz sm se tud najprej ampk pol poštekala da čiz za brezveze..takrt sploh ne razmišlaš kaj morš delat ampk se sm zgodi.
al pa sm jz tko..uglaunm zgudi se samu od sebe in nerabš nobenih napotkou kko to narest Very Happy don't worry.
Eay • Od: 25.4.2010 • Prispevkov: 420
Re: Poljubljanje 5.7.2010 13:59
Spelah pravi:
jz pač mislm, da se ti sploh ni treba sekerat zard tega..jz sm se tud najprej ampk pol poštekala da čiz za brezveze..takrt sploh ne razmišlaš kaj morš delat ampk se sm zgodi.
al pa sm jz tko..uglaunm zgudi se samu od sebe in nerabš nobenih napotkou kko to narest Very Happy don't worry.

se strinjam..vse je spontano..sploh ne rabiš vaje pa nč Smile
enapač • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 37
Re: Poljubljanje 5.7.2010 20:42
heej Wink sploh se ne siikirej glede tega prvega poljuba Smile
tut js sm ga dožvela pou skorej 1 let nazaj k sva s tipam začela hoodt Smile) decembra bom staara 14 drgač Smile
moj fnt pa js sva sošolca Smile blo je na enmu brzdeju k so naja zaklenil u eno soobo in sva bla sama na kavčuu u temi.. pokala sva si balone iz žvekou.. in poj sam naenkrat me je zažvaliu ... prej sm skos sprašvala kakšen je feeling,koko morm bit postavljena, itd.... sam k enkat to delaš sploh ne mislš nč zravn.sam preeepust se užitkuu in toj to Smile) Tega se nemorš naučiit;to pride s časm Smile tkoda užživejtaaa Smile
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: Poljubljanje 5.7.2010 20:48
nemaš se kei sekirat, ko se pa zgodi je pa najjači filing k pač poljubljanje je neki posebnga, ne Very Happy Razz. sam brez skrbi pa z užitkom Wink. usakm uspe, torej bo tud teb in usem ostalim k še niso probal tega Wink
kitty^^ • Od: 11.7.2010 • Prispevkov: 16
Re: Poljubljanje 19.7.2010 22:19
kak zglea če se ližžeta dva ko mata aparat?Very Happy
Lepi • Od: 28.4.2010 • Prispevkov: 125
Re: Poljubljanje 19.7.2010 22:23
Zatakneta se in za vedno ostaneta skupaj <3<3
kitty^^ • Od: 11.7.2010 • Prispevkov: 16
Re: Poljubljanje 19.7.2010 22:25
Lepi pravi:
Zatakneta se in za vedno ostaneta skupaj <3<3

xD...sam me res zanima ker fant ma aparat...js ga pa dobim in me je mal strah oz. mam čudn filing kak bo to zgledlo:)
PiikiCaa • Od: 6.3.2010 • Prispevkov: 102
Re: Poljubljanje 20.7.2010 1:16
phaha
a babe res znaamo tok kumplicirat jaao jaao...nemorm vrjet..kua niste čiz simpl..
ok štekam te je strah da nauš znau sam tok grozn pa spet nemore bit..sj delaš po SVOJEM občutku takmu k ti mislš da je najbl prou an?...poj že nemore bit nwm kwa hudo...ali pač č maš res čist 0% SAMOZAVESTI poj si pa lohk sam kon k liže hahah ..ne sej hec
Delaš pr polublanju kokr ti paše..č se ti pač prvič in je punca izkušena pač slediš njej in to je to...nemore bit tok BAD da bi te poj kr **** zrd tega...

glede aparata pa je čis navadn ker sploh ni nubene uvire..helou ..aa ti k se žvališ z jezikam a razkazuješ svoje zube..NOT...pokriješ jih z dlesnimi da je slučajn ne '' ugriznš '' ...nevem ko se drugač izrazt.....nima veze aparat al pa ne..isti k**** Wink
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: Poljubljanje 20.7.2010 14:15
mgoče se bo čudn slišal.. sam vedu boš kko tkrt k bo cjt z to.. jz sm se pr 13 n bzenu.. sam starost res ni pomembna.. čiz usen je.. pa vrjetn tut ona nbo neki nwm kakšn profi ..it will come naturally

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.