ljubezen uniči prijateljstvo

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 0:09
hej..vem da je že ena taka podobna tema odprta ampak ni čist tko k je pr men

uglaunm..jst sm se začela ment z enim tipom zdej..pač živiva u istmu kraju ampak on je mal starejši od mene..no in sva ratala rees ful prjatla pato..skos se menva..doskrat me tut on klikne
no in problem je kr jst sm se zaljubila v njega. res ful mi je ušeč kr se ful dobru razumeva in se menva o vsem mogočem
on mi je tut že povedou kira punca mu je kej ušeč in me je tut sprašvou če bi jo uprašou in use to..
in tut reku mi je že da sm mu jst ured..se pač z njim dobr razumem in use
tut za novu letu smo bli skupej..čist normalnu se je obnašou do mene

no ampak jst bi z njim mal več k sam prjatlstvo. sam se mu bojim povedat to..nwem kok nej mu povem..kaj nej mu rečem
pa če lahko mal predlagate

hvala <3
skorpion • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 124
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 0:14
pač najboljše da mu direkt poveš ne... kaj pa če si ti njemu tut všeč pa je on tut zalublen pa ti ne pove... Wink
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 0:18
beh, idi do njega pa ga zažvali, či si upaš Very Happy pa enkrat ko neboš trezna, da či bo ke kompliciro se lahko na alkohol izgovarjaš Very Happy pol nima bit ke narobe. edino je problem či tega neje upaš naredit Very Happy
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 0:27
hah zanimivi predlogi Smile
bom najprej tko..da se bom najprej sam na njega naslonila recimo k bomo kje bli..pa pol za roko prjela..pa bomo vidli kuk bo reagirou hehe

drgač pa hvala za predloge Very Happy
PinkStar • Od: 30.12.2009 • Prispevkov: 50
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 18:02
dei mu tko mal namign d ti je ušeč p too pa ga pa upraši kok bi reagiru če bi bla ti vanga pol se pa odloč ka boš... Embarassed možno pa je tut da je on vate pa ti ne upa povedat tega zato-pejt u akcijo ane Very Happy kr lohk se zgodi da bo prepozn pol pa boš jezna sama nase...
dari • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 19:45
hmm..poglejte naslov "ljubezen uniči prijateljstvo" ...in to je res... zdej sta lohk res dobra prjatla sej tudi pole kdr bosta skupej bo use in prou..sam pa pride do komplikacij če bosta kdaj končala..kr če kdaj končasta n bosta več tolk dobra prjatla ku kr prej to je 100% ... dobro so tudi primeri ko ostanejo fajn prjatli... zdej pa mal pomisli kej ti več pomeni prjateljstvo al ljubezen...
Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 2.1.2010 23:42
Pejta na žuur in se ga napij al pa se sam deli da si piana in pol ga zaliž, kr res boš vidla če mu boš šeč in se pol lohk iizgovarjaš na alko Wink
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 9.1.2010 22:50
o faaak kaj je blo zdej..dns sva šla pač u kino sama Very Happy in pol zvečer še vn..in sva čist bliz stala in je že tko mal glavo nagnu in pol mi telefon zvoni faaaaaaaaaaaak
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 9.1.2010 22:58
nejchula pravi:
o faaak kaj je blo zdej..dns sva šla pač u kino sama Very Happy in pol zvečer še vn..in sva čist bliz stala in je že tko mal glavo nagnu in pol mi telefon zvoni faaaaaaaaaaaak

jeote bi pa prekinla hitro al pa na tiho al pa ignoriraš Smile
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 9.1.2010 23:00
na glas sm mela telefon..faaaak
ampak zdej vem da mam upajne Very Happy
da mam šans Very Happy
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 10.1.2010 14:42
če bi se men to zgodlo bi fon razbil Twisted Evil
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 20.7.2010 23:29
heeeej Smile
spet jst
no midva s tem tipom sva še zmer ful dobra frenda...in na eni veselici sva se že zažvalila in to..k sva bla mal pod uplivom..pa učeri sva se tut k nisva bla pod uplivom..in me je dns uprašou kaj si mislm glede tega..kr on misl da če bi bla skupi nebi bla več taka frenda k sva..in glih zarad tege neveva kaj čva narest..kr jst bi bla res še zmer z njim frendica in to in on je reku da bi biu frend z mano...pa me zanima pač kaj bi vi nardil u mojmu primeru..
je biu tut z eno tipico že skupi..in pol k sta končala sta še zmer frenda ampak sta ful stike zgubila..nevem

pomoje boste vi zdej usi napisal da bodva pač skupi in to..sam jst bi pol useen po eni strani če bova končala pogrešala te dni k se usak dan po msnju menva in to..
nevem..dejte plis predlagat
Re: ljubezen uniči prijateljstvo 21.7.2010 18:13
če obadva čutta, da sta fuul zalublena bodta skp (: nemorš skos razmišlat kaj se bo zgodil k bo konc... najbolš se je prepustit lajfuu.
če pa ne čutta neki ful pol pa bolš da ostane tko kokr je.. (: sam pomojm če se zdj žvalita bosta hmal hotla neki več. Smile no nevem.
drgač pa ja.. ljubezn unič prjatlstvo. se mi je to že zgodil. res pogrešm enga tipa.. tok mam pomešane občutke. sovražm ga, ampak ga mam še vedno rada. želim si ga čutt, hkrati pa nočm njegouga objema. želim si, d bi me poklicu, ampak vem d bi ga ignorerala. use je zmešan :/ in usga je konc zrt najne ljubezni ...
but I still have that little bit of hope (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.