problem - ljubezen na nek način

Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
problem - ljubezen na nek način 29.8.2010 22:19
No mam en problem ne: smo bli v toplicah pa sta ena dva mi povedala da sem eni všeč in pač tudi drugi ljudje so to potrdil samo štos je bil da sta me onadva vprašala če bi šo z njo na zmenek samo sem odklono (ma neki osebne stvari pa to kao). drugač nimam punce pa to samo malo sem mogo razmislit zaradi par stvari in pač danes sem na FB-ji pač napiso v smisli al je v mene al je bla neka finta in je napisala da je finta samo glih ne verjamem ker viri katerim zaupam pravijo da je v mene pa take.. no malo obžalujem da sem reko ne (samo nevem kaj bi se zgodl če bi reko ja) in zdaj me zanima kaj naj da bi kao šla na zmenek al kaj takega ???

L.P.
(oprostite da sem tolko napiso)

Plz pomagite
Re: problem - ljubezen na nek način 29.8.2010 23:04
Pačupa pravi:
No mam en problem ne: smo bli v toplicah pa sta ena dva mi povedala da sem eni všeč in pač tudi drugi ljudje so to potrdil samo štos je bil da sta me onadva vprašala če bi šo z njo na zmenek samo sem odklono (ma neki osebne stvari pa to kao). drugač nimam punce pa to samo malo sem mogo razmislit zaradi par stvari in pač danes sem na FB-ji pač napiso v smisli al je v mene al je bla neka finta in je napisala da je finta samo glih ne verjamem ker viri katerim zaupam pravijo da je v mene pa take.. no malo obžalujem da sem reko ne (samo nevem kaj bi se zgodl če bi reko ja) in zdaj me zanima kaj naj da bi kao šla na zmenek al kaj takega ???

L.P.
(oprostite da sem tolko napiso)

Plz pomagite
punci si všeč samo jo je sram in noče priznat XP vem iz izkušenj
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: problem - ljubezen na nek način 29.8.2010 23:08
saj vem samo kak naj se ji približam pa to ^^

ker problem je da sma se spoznala pri verouku pa oratoriju in nisma bla sošolca al kaj takega... zdaj grema oba v gimno pa to...
Re: problem - ljubezen na nek način 29.8.2010 23:10
em probi bit čim bl prjazn pa ne full tko frajerski ..očarj jo!
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: problem - ljubezen na nek način 28.9.2010 23:15
kko je šlo to pačupa?.. kej iz tega?
Re: problem - ljubezen na nek način 29.9.2010 18:51
eh ma nič. ma se mi ji niti ni dalo pol ''približat'' zaradi določenih stvari ki so se zgodle takrat xD Ma po drugi strani če bom hoto še mam tak al tak čas xD

Drugač pa sem začuda v takem stanju da em nobeni se nočem približat pa tudi da bi mi bla kera všeč ni tak da hmm čudn občutek xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.