Kaj jeste na dan1 | 2 | >>
• Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
Kaj jeste na dan
20.6.2010 18:28
mene pa zanima kaj in koliko jeste na dan, pa kulk ste velki stari in mate kil, pa kulk se gibljete.
+ rešte anketo ;D • Fake0riginaL
Re: Kaj jeste na dan
20.6.2010 18:35
js sm 157cm, 50,5 kilogramov in stara 13. nekak bi pa si rada še mal več mišič nabila po rokah in trebuhu in se znebila vsega špeha na nogah tko da sm zdej začela delat 50 trebušnjakov na 2 dni in usak dan več ponovitev ene vaje; poskok, dvig na eni nogi & skleca.
jem pa; za zajtrk nikol ne jem, pol mam ob pol desetih v šoli malco, in je to ponavadi kak namazan kruh ali štručka ali juha. ob dveh pridem domov in ponavadi pojem kaka 2 namazana toasta ali skuham kake jajce ali špagete ali kruh + sir + paradajz ali kruh + sir + solata. Pol pa še kako sadje. Mesa med tednom ne jem ponavadi, samo ob vikendih če mami kej takega skuha,čips & čokolado tud zelo redko, mogoč 1x na mesec ali pa še to ne. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
20.6.2010 18:55
kera slika to?
15, 165 (nisem ziher, tam neki), 48 poskok, dvig na eni nogi & skleca am, drugače mi smo skoraj vsaki dan vzunaj, pa gremo na otok z bicikli, pa že to se pol ure voziš, tak da to je nekaj, pa še nazaj, pol pa tam tak stalno nekaj laufaš al pa pač nekaj ;D pa lani med počitnicami sma s kolegom vsaki dan (al pa vsaki drugi, pač 3× na teden ziher) hodla na stadion laufat ;D zaj letos boma pomoje tui avgusta, samo zdaj nea morma, ker grem jas počasi na morje, pol ko pa jas pridem pa gre še on, tak da se glih zgrešima, samo avgusta pa boma verjetno oba2 doma, ampak to niti ni pomembno, pa drugače sem jas skoraj stalno na rolerjih, pač do trgovine, al pa do babice, al pa pač če grem do koga da nea glih peš hodim ne ker se mi ne da.. no pač meni je taka "telovadba" boljša kot pa če bi hodla recimo k atletiki, o **** kak sem se zapisala saj sploh nea vem kaj hočem povedat, pa vedno kar nekaj pišem, sploh ne znam bistva povedat ko bi mogla k eni temi, vglavnem gibljem se dosti. zdaj kak jem ne, zajtrka ne jem, za malco gremo ponavadi k žar burgerju, kosila v šoli nimam, grem pa pol ob kakih 4h-5h k babici na kosilo.. za večerjo pa jem ponavadi pico al pa french toast.. mesa pa nea jem, ker mi je vgabno, razen ribe na morju, pa še to samo file. pa jas verjetno samo od čokolade pa tega sranja živim, ker stalno nekaj jem, pa nič zdravega to mi je ful ****, samo čokolade, lizike, kokice, bobi palčke... ;D samo kaj te naj če nimam drugega rada, silila se pa tudi nebom,čeprav sem že probala samo mi je vseeno že kaj jem.. samo da je nekaj dobrega xD _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:03
PorceLan pravi:
živiš u mestu i quess ne? to je ena dobrih stvari, ker maš dejansko površino da se lahk rolaš. js bi se tud ful, sam pr nas ni ravnega terena + na večini cest je tulk peska gor da se skoz ustavljaš in ko greš laufat si gležn skor zviješ na vseh krtinah po travi -.-' drugač pa tale slika če zdej mal zrolaš stran gor, je ena blond ženska u rjavih hlačah in oranžni majci nad njo pa eetaq forum piše. • PorceLan
20.6.2010 19:09
kak si to naredla da samo PorceLan je napisal/a: piše? to je ful vrei ker se nea pol strani zraven izpiše, sploh nisem vedla da gre to tak ;D
aja to je bedno ja /: pa saj mate verjetno ki kako tako cono al kak se reče, ko je bolj fajni asfalt al ne? al pa idi zvečer pred kako večjo trgovino ker tam je fajn asfalt ;D aja, ja tota je meni glih vrei. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:12
poskok, dvig na eni nogi & sckleca ----> [povezava]
to je to ;D Nazadnje urejal/a Fake0riginaL 20.6.2010 19:19; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
20.6.2010 19:16
aaa glej kaki trebuh ma, to je meni ful grdo za babo ;D pa umetne joške ma. samo je športnica neka prava ne ;D in maš kaj več mišic zaradi tote vaje?_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:19
PorceLan pravi:
ubistvu sam izbrišeš vso besedilo med [quote="PorceLan] in [/quote] večja trgovina je od mene oddaljena for about 8 kilometrov ;D • Fake0riginaL
20.6.2010 19:21
PorceLan pravi:
to so ruske atletinje, steroidi v večini ;D ubistvu sm jih že enkrat prej delala in ja, dejansko jih maš. Nazadnje urejal/a Fake0riginaL 20.6.2010 19:22; skupaj popravljeno 1 krat • PorceLan
20.6.2010 19:22
Fake0riginaL pravi:
ja no pa greš z biciklom tja pa maš telovadbo ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
20.6.2010 19:22
znam znam aha ja kul, bom jas tudi probala mogoče ju3 kero samo nevem kero naj ker jih ma preveč ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:24
PorceLan pravi:
Fake0riginaL pravi:
ful se mi ne da z bajkom po hribih drajsat zto grem rajš na sobno kolo alpa trenušnjake delat alpa laufat. in tud od nas do šenta ni nobene kolesarske steze alpa pločnika. + brez čelade ne grem na kolo, s čelado se pa ne bom po šentu furala ker preveč ljudi poznam ;D • PorceLan
20.6.2010 19:26
baba mi gre na kur*c, bom pa mnda toto probala [link]
mja, bed pol ne ;S samo saj zaj gledam, kak se tota zmatra ne, pomoje je dovolj če to delaš eno vajo enkrat na dan xD al pa dve, pač kak ti je ;D sobni bicikl je kul ja ;D sploh če je tv blizu ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:27
PorceLan pravi:
ja vem eej. pa ful jih skoz objavla. res bi mogu met ful cajta da bi tole kajezvem usako vajo 1x na teden delu. ampak pol bi bil pa verjetno extra sexy (H) • PorceLan
20.6.2010 19:28
ja samo tota ni več sexy, ker mene preveč že na deda spominja ;D nekaj mišic je že vrei da maš, samo tota jih ma preveč za moj okus ;P_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:30
tole more bit **** stari =O
• PorceLan
20.6.2010 19:31
kaj more bit? xD_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:33
z.a.j.e.b.a.n.o.
kak mi grejo na k.u.r.a.c tte zvezdice. kot da bi se ljudje bal kletvic ej -.-' sej je sam beseda • PorceLan
20.6.2010 19:35
ja meni tui.. saj jih te vsi poznamo, pa če bodo tu zvezdice jih bomo še naprej xD
samo meni je tak hecno to ne, tota je cela zmatrana pa rdeča pa prešvicana, jas pa tu tak lepo sedim pa jo gledam kak se matra xDD fak stari mene bi blo sram se snemat medtem ko bi jas to delala ;D če glej kaka je, burek neki največji z umetnimi joškami ;D pa na kurac mi gre da tak diha, to še jas po eni uri nea ko nisem glih v formi ne... ;D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:39
haha ja sej. ful se vidi da ni ful fit in uno, ampak se sam s steroidi fila xD
• PorceLan
20.6.2010 19:40
;DD pa prav nastavla se da ja vsi vidijo da ma umetne joške.. ja **** saj ni edina ;D daj fuj kaka je, meni je prav ogabna s totim trebuhom pa rokami, čisti ded ;D_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:42
agree. ful je antipatična, pa ful mam js bolšo izgovorjavo pr angleščini ej.
• PorceLan
20.6.2010 19:45
jaa, samo to majo vse tote rusinje tak čudno.. ;D pa ful nesimetrična je, pa ful bi lahko kake normalne majce nosla ;D_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Fake0riginaL
20.6.2010 19:47
hahaha nesimetrična?
pa ja no, ženske s takimi majcami zgledajo tak kot da prav hočjo da jih kdo posili |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.