hujšanje• medyka
• Od: 6.1.2010
hujšanje
15.7.2010 10:43
helou folk..
mam eno uprašanje..mislm nevem če se kdo kej spozna bolje kot jaz, ampk vredno je uprašat.. velika sem 170cm, imam skorej 63kg.. nism nevem kako debela, suha pa tud ne.. torej začela sm neki wnb hujšat.. ustanem se ob 6h in grem za 2ure na kolo, potem pojem jabolko ali pač neki od sadja.. potem pri kosilu nekaj malega.. in ceu dan nič, potem pa le zvečer malo solate... delam tud trebšnjake pa to... in ja.. pol kg na dan učasih zgubim.. pa me zanima, je to zdravo, tak način? ma kdo kšne izkušnje? • GoBiCa
• Od: 27.4.2009
Re: hujšanje
15.7.2010 10:57
ne vem če je to ravno zdravo, ker po moje poješ premalo (nisem te vidla ko ješ, zato sklepam po tem kar si napisala)
namen hujšanja je pa da ješ zdravo in se gibaš -----> u glavnem pač porabiš več kalorij kot poješ ja drugače pa boš vidla, če se ti teža po hujšanju spet vrne potem to ni v redu hujšanje • Rexona
• Od: 18.4.2010
15.7.2010 11:21
Pač da ti povem svojo zgodbo...
Jst sm lani bla ful debela.Merila sem 158 cm in mela kar čez 80 kg. (okol 83) No in s poletjem sem začela s hujšanjem. Pač ful sem kolesarila, to skoraj vsak dan-po najmanj 10 km, kdaj pa kdaj sem šla tudi laufat. Delala sem trebušnjake. Vsak dan 50 potem pa vedno več, da sem že vsak dan jih po 100 naredila pa to sem več kot pol leta delala. Pila sem ful vode, obroki so bli pa kr podobni vsak dan: zajtrk: mleko s kosmiči (koruznimi), malica: sadje, jogurt, kruh z namazom - neki od tega, kosilo-pač kar je bilo skuhano, čimveč zelenjave, manj mastnega, malica-isto; sadje, jogurt... večerja: jedla sem vedno pred šesto, skuhala sem si kako zelenjavno juhico, pojedla tuno z kruhom, jogurt... Jej polnozrnati, ržen kruh. Ne jej veliko sladkarij, mogoč na čase tko kaj, ampak to ni tok narobe če kdaj pa kdaj. No in shujšala sem 20 kg do aprila, sicer 64 kg sm mela že potem septembra,sam sm se fajn držala še do aprila. In sm bla že kr suha ker sm merila že 166 cm. Zato sem normalno začela jest, sladkarije ful, nisem delala več trebušnjakov, sem pa sicer ful laufala, jedla pred šesto uro in pila samo vodo... do zdej sem se zredila zraven mogoč za dve kili. zdej sem pa približno podobno kot ti: 166 cm-66 kg. pa sem spet začela hujšat s tem tednom, zdej že 4. dan, ker bi rada zgubla še enih 10-15 kg. sej mi vsi govorijo zdej da sm čist normalna, dost suha, samo nekot me moti tta številka 66 kg, čeprau mi usi rečejo da mislijo da jih mam neki čez 50. zto bi rada zgubla še mau u stegna, pa u trebuh-čeprau mi ne manjka več vlk do ravnega. no in kk se zdj držim: zjutri pred sedmo uro pojem kosmiče (koruzne) s mlekom, potem grem laufat tko za eno uro, normalni tempo, umes hitr hodim, tko je še najboljš. pridem domou spijem dopoldan najmanj 1 liter vode, za malco pojem eno sadje/jogurt. za kosilo pojem, kar pripravi mami. potem pa spet malca okol 3-4ih, sadje, jogurt...za večerjo pred šesto pa velja tut kak jogurt, tuna, jajca - ki si jo spečem brez olja. in seveda pol spet grem za eno urco laufat. (: tko da ja lani sm bol kolesarla, letos bol laufam, čeprau grem občasno na kakšno daljšo turo s kolesom. počasi bom pa začela še s trebušnjaki. tko da mislim da lahk spet vlko izgubim kot lani in mam res popolno postavo tko kot hočem met (: ej pa če še maš kako vprašanje, sam povej, sem dost ''izkušena'' (: • sonček
• Od: 14.7.2010
15.7.2010 14:07
Tud jst sm počela isto..cel dan skor brez hrane..:/
Mislm de to sploh ni pametn glih velik nism zgubila in nism mogla zdržat ceu dan lačna:S Najbolj je to da ješ obroke normaln pa velik sadja manja oglikovih hidratov &all this dAmn shit.. Pa še en nasvet:zjutri k ustaneš spij kozarc mleka in do kosila ne boš lačna pa tud pri kosilu ne boš tok velik kalorij pojedlaa:D drugač pa veeelik zelenjaveee:) • partygirl
• Od: 10.3.2009
15.7.2010 14:11
spacegirl pravi:Tud jst sm počela isto..cel dan skor brez hrane..:/
Mislm de to sploh ni pametn glih velik nism zgubila in nism mogla zdržat ceu dan lačna:S Najbolj je to da ješ obroke normaln pa velik sadja manja oglikovih hidratov &all this dAmn shit.. Pa še en nasvet:zjutri k ustaneš spij kozarc mleka in do kosila ne boš lačna pa tud pri kosilu ne boš tok velik kalorij pojedlaa:D drugač pa veeelik zelenjaveee:) Maš prov; stradanje je čist brezveze zto ker ko nehaš hujšat dobiš use kilograme nazaj... Pa namest mleka zjutrej je še bolš kozarc mrzle vode • sonček
15.7.2010 17:00
Mam pa tud jst podobn problem..ubistvi mam lepo postavo to usi praujo sam jst nism zadovolna:/oukii je res de mam raun trebuh pa nč celulita..mi pa zato izsstopa rit:/
oooo grozn:S Če kjira kej ve koko bi lhka tko shujšala nej mi prosm svetuje sm pa že use skor probala:stradanje zelenjavne dieta,telovadba....:S ..DAmn.. • KateySixx
• Od: 12.7.2010
15.7.2010 22:39
spacegirl pravi:Mam pa tud jst podobn problem..ubistvi mam lepo postavo to usi praujo sam jst nism zadovolna:/oukii je res de mam raun trebuh pa nč celulita..mi pa zato izsstopa rit:/
oooo grozn:S Če kjira kej ve koko bi lhka tko shujšala nej mi prosm svetuje sm pa že use skor probala:stradanje zelenjavne dieta,telovadba....:S ..DAmn.. tut jest mam dost velko rit ;D sam me sicer še ne mot. pa lahko še kšn link najdeš na netu. itak je tok tega sranja da bi skor gotov MOGLA najdt dobre vaje. (; upam da sm ti kej pomagala HF** • KaTTiexD
• Od: 4.7.2010
16.7.2010 19:22
[quote="Rexona"]Pač da ti povem svojo zgodbo...
Jst sm lani bla ful debela.Merila sem 158 cm in mela kar čez 80 kg. (okol 83) No in s poletjem sem začela s hujšanjem. Pač ful sem kolesarila, to skoraj vsak dan-po najmanj 10 km, kdaj pa kdaj sem šla tudi laufat. Delala sem trebušnjake. Vsak dan 50 potem pa vedno več, da sem že vsak dan jih po 100 naredila pa to sem več kot pol leta delala. Pila sem ful vode, obroki so bli pa kr podobni vsak dan: zajtrk: mleko s kosmiči (koruznimi), malica: sadje, jogurt, kruh z namazom - neki od tega, kosilo-pač kar je bilo skuhano, čimveč zelenjave, manj mastnega, malica-isto; sadje, jogurt... večerja: jedla sem vedno pred šesto, skuhala sem si kako zelenjavno juhico, pojedla tuno z kruhom, jogurt... Jej polnozrnati, ržen kruh. Ne jej veliko sladkarij, mogoč na čase tko kaj, ampak to ni tok narobe če kdaj pa kdaj. No in shujšala sem 20 kg do aprila, sicer 64 kg sm mela že potem septembra,sam sm se fajn držala še do aprila. In sm bla že kr suha ker sm merila že 166 cm. Zato sem normalno začela jest, sladkarije ful, nisem delala več trebušnjakov, sem pa sicer ful laufala, jedla pred šesto uro in pila samo vodo... do zdej sem se zredila zraven mogoč za dve kili. zdej sem pa približno podobno kot ti: 166 cm-66 kg. pa sem spet začela hujšat s tem tednom, zdej že 4. dan, ker bi rada zgubla še enih 10-15 kg. sej mi vsi govorijo zdej da sm čist normalna, dost suha, samo nekot me moti tta številka 66 kg, čeprau mi usi rečejo da mislijo da jih mam neki čez 50. zto bi rada zgubla še mau u stegna, pa u trebuh-čeprau mi ne manjka več vlk do ravnega. no in kk se zdj držim: zjutri pred sedmo uro pojem kosmiče (koruzne) s mlekom, potem grem laufat tko za eno uro, normalni tempo, umes hitr hodim, tko je še najboljš. pridem domou spijem dopoldan najmanj 1 liter vode, za malco pojem eno sadje/jogurt. za kosilo pojem, kar pripravi mami. potem pa spet malca okol 3-4ih, sadje, jogurt...za večerjo pred šesto pa velja tut kak jogurt, tuna, jajca - ki si jo spečem brez olja. in seveda pol spet grem za eno urco laufat. (: tko da ja lani sm bol kolesarla, letos bol laufam, čeprau grem občasno na kakšno daljšo turo s kolesom. počasi bom pa začela še s trebušnjaki. tko da mislim da lahk spet vlko izgubim kot lani in mam res popolno postavo tko kot hočem met (: ej pa če še maš kako vprašanje, sam povej, sem dost ''izkušena'' (:[quote="Rexona"] uuuuf bravoo mene pa samo zanima, če kadiš? ne kej tko, samo zato prašam k sm že velik primerov vidla k je gdo začeu kadit in je poj ful shujšou tut.. samo zato • Lepi
• Od: 28.4.2010
16.7.2010 23:03
Citat:mene pa samo zanima, če kadiš?
Vse babe slej ko prej zacnete kadit, ce ne cikov pa kaj druga (ne tut heft ne mislim)... s tem da je pomoje ovo ta drugo bol zdravo • Rexona
17.7.2010 9:03
KaTTiexD
ne kadim, sem premlada še mau. sam je pa ena moja sošola začela k je tut ful debela in je shujšala za neki časa pol je pa use manj je pa mau nazaj dobla. tk da ja jst sm kr use bl naravno (= • sonček
17.7.2010 12:23
Kar se tiče trebušnakov:a to si jih naenkrat 100 nardila medyka???• Rexona
17.7.2010 12:48
spacegirl pravi:ups..popravek: rexona??
eeej ne.pač tk po 20, mau pauze pa še enih 4x po 20. pol k sm bla pa že navajena pa sam 2x po 50 ( = • iceQueen
• Od: 17.7.2010
17.7.2010 20:02
Punce malo si kakšen video poglejte o pravilnem izvajanju trebušnjakov, ker večina jih izvaja narobe in si naredijo več škode kot koristi.
• medyka
• Od: 6.1.2010
18.7.2010 15:21
seveda, nekak vem, da ni zdravo da ne ješ tko velik, ampk sploh mi ne paše... verjetnu me je ta vročina zdelala.. in dejansko se mi pozna. je učeraj prišla sošolka k men (nisva se vidle lajk 10dni) in je čiz zaprepadena bla kao da sm ful shujšala heh. in sej, če bom tko nadaljevala, s športom se ukvarjam, jem ko sem lačna, oziroma pijem tud dost, jaaa, zelenjavco sm tud začela, čeprou ne rada... mislm da bom lahko obdržala težo oz šla še za kšno kilo dol... =P
edino bojim se za pozim, ko nebom tko zunaj pa to... mi je pa en rekel, naj si nabavim tablete za hujšanje, ampk se mi zdi da to je pa zadnje, kr bi nardila... • Rexona
18.7.2010 15:25
medyka pravi:seveda, nekak vem, da ni zdravo da ne ješ tko velik, ampk sploh mi ne paše... verjetnu me je ta vročina zdelala.. in dejansko se mi pozna. je učeraj prišla sošolka k men (nisva se vidle lajk 10dni) in je čiz zaprepadena bla kao da sm ful shujšala heh. in sej, če bom tko nadaljevala, s športom se ukvarjam, jem ko sem lačna, oziroma pijem tud dost, jaaa, zelenjavco sm tud začela, čeprou ne rada... mislm da bom lahko obdržala težo oz šla še za kšno kilo dol... =P
edino bojim se za pozim, ko nebom tko zunaj pa to... mi je pa en rekel, naj si nabavim tablete za hujšanje, ampk se mi zdi da to je pa zadnje, kr bi nardila... jst sem se tut lani ful bala za pozimi, sem mislila z kakšnimi sprehodi pa to, sam pol sploh nism hodla na sprehode in sm bol trebušnjake pa to delala in je blo čist kul. za naslednjo zimo bi mela pa sobno kolo, hodla bi tut na aerobiko z sestrično pa mau več zuni bi bla (: drgač pa ja tut zart te vročine še komi ješ -.-'' |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.