Kakšn kroj hlač?1 | 2 | >>
• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Kakšn kroj hlač?
4.10.2008 23:09
mene zanima kšn kroj hlač vam je ušeč... npr na korenček, na zvonc, široke...
sam tko btw... se spomnem k noben ni nosu hlač na korenček, usi so se zmrdovali kadar so prihajale u modo in govorili: fuuuj ma kdo bo to nosu js tega nebom oblekla nikoli to je grdo! itd... zdj pa jih majo usi da smi si na jasnem: pr meni osebno na zvonc rulz 4ever xD zdj pa povejte vaše mnenje.... • Morena
• Od: 11.10.2008
Re: Kakšn kroj hlač?
11.10.2008 12:28
Jz sm vedno nosila bolj ozke hlače, zdej ko so pa še v modo prišle in jih še bolj prodajajo, jih mam pa še več. Nevem ženska z ozkimi hlačami in škornji na petko mi je za dol past.
• ancy
• Od: 10.10.2008
11.10.2008 15:35
Hmm ja js sm bla tut na začetku..omggg kr hlače na kurene..po so mi ble pa zmeri bl ušeč in jh seveda tut nosm in mi zgledajo hudooo, sploh pa na škorne • jazmala
• Od: 28.9.2008
12.10.2008 14:14
Jaz skos nosim, ker se mi zdi da mi ta kroj najbolj paše, ker sem male in precej drobne postave.
• Wordie
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 17:39
Raven kroj!
Korenje mi ni všeč, ker mi ne paše. Imam sicer normalno postavo, ampak vseeno. • Fish
• Od: 28.10.2008
28.10.2008 14:29
Imam ene korenč hlače, ampak jih ne nosim pogosto. Ne vem nekak mi niso lih všeč, take neudobne pa še zd se mi, da mi ne pašejo. =D
Tako da, ljubim široke hlače in hlače na zvonc. • Thisis
• Od: 17.10.2008
28.10.2008 16:50
jst se vedno prilagajam modi...čeprov zdej ni šans da grem nazaj na široke hlače.Trenutno sm obsedena Z ZELO OPRIJETIMI HLAČAAMIII • THElittleONE
• Od: 14.10.2008
30.10.2008 15:31
no ja men osebno so fuul ozke hlače zlo zlo zlo ušeč na škornje to mi ful lepo zgleda no al pa mogoče na kkšne čevle z visoko peto drgač pa osebno jest prsegam na hlače na zvonc al pa kkšne široke k so sam čez rito uprijete • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
29.12.2008 0:39
na cigaret al pa na korenček • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
29.12.2008 20:56
Wordie pravi:Raven kroj!
Korenje mi ni všeč, ker mi ne paše. Imam sicer normalno postavo, ampak vseeno. se strinjam • Pix
• Od: 14.1.2009
17.1.2009 12:48
Men so ušeč na zvonc, al pa ravne. al pa ful široke.
Korančk mi ne paše niti mi ni ušeč <_< Sploh se mi pa zdi, da se velik bol počutm v nečem kar je široko in to ko pa v nečem ko sm stisnena notr. men pa udobje ponavad velikrat bol pomen kokr pa.. asm po zadni modi ublečena. isto je z barvami. Lepš da sm newem v rdeči, ko pa v modni vijoli k mi ne paše nč • pelyka
• Od: 14.3.2009
15.3.2009 14:30
hlače na zvonc mam še najraj....hlače na korenčk pa nism nikool prenesla k sm se tko debelo počutla u njih..tko da ja bom kr pr hlačah na zvonc ostala =))
• Ashley
• Od: 31.10.2008
15.3.2009 18:37
ok ia če js pogledam mam doma sam 1 kavbojke ker u šolo pa tko skos u krilcih hodm ane ja te k jih pa mam pa k jih res dam gor skor niko so pa na korenčka čist tko d jih komi dajem gor pa dol ampak mam pa ful krilc pa pajkic to pa
• cebelca14
• Od: 13.12.2008
15.3.2009 20:49
Ashley pravi:ok ia če js pogledam mam doma sam 1 kavbojke ker u šolo pa tko skos u krilcih hodm ane ja te k jih pa mam pa k jih res dam gor skor niko so pa na korenčka čist tko d jih komi dajem gor pa dol ampak mam pa ful krilc pa pajkic to pa
res krila skos? wah, vsaka čast. kolko si stara? kr js sm deveti razred.. in se v krilu sicer fajn počutim, sam mi je bedno k morm tko pazit kok se usedem in vse. Korenček FTW! _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • pupaa94
• Od: 15.3.2009
15.3.2009 21:13
XcrazyyX pravi:mene zanima kšn kroj hlač vam je ušeč... npr na korenček, na zvonc, široke...
sam tko btw... se spomnem k noben ni nosu hlač na korenček, usi so se zmrdovali kadar so prihajale u modo in govorili: fuuuj ma kdo bo to nosu js tega nebom oblekla nikoli to je grdo! itd... zdj pa jih majo usi da smi si na jasnem: pr meni osebno na zvonc rulz 4ever xD zdj pa povejte vaše mnenje.... hahahaha držim stabo xD hlače na kurenčk mislm kdo si jih je zmislu sej č maš škorne pol lepo pride sam č maš pa skejtarce al pa tko nurmalne čevle pa na zvonc al pa ravn kroj<3<3 • xdiamondx
• Od: 20.2.2009
16.3.2009 13:46
amm jst pa nosm sam na korenčka hlače. mybe tud na ravn kroj, sam takih mam bl mal...
• Screaam
• Od: 14.3.2009
16.3.2009 17:35
cebelca14 pravi:
Ashley pravi:
ok ia če js pogledam mam doma sam 1 kavbojke ker u šolo pa tko skos u krilcih hodm ane ja te k jih pa mam pa k jih res dam gor skor niko so pa na korenčka čist tko d jih komi dajem gor pa dol ampak mam pa ful krilc pa pajkic to pa
res krila skos? wah, vsaka čast. kolko si stara? kr js sm deveti razred.. in se v krilu sicer fajn počutim, sam mi je bedno k morm tko pazit kok se usedem in vse. Korenček FTW! pya men je še u tistih poletnih mesecih pa spomladi k nosim krilca pa mi je tko neudobn.. • LaLaLand
• Od: 26.4.2009
26.4.2009 23:20
Jst nosm smo Ozzke hLaače na Koorenčk..SMO TE !! u omaar mam ene Široke hLaačee na zvoonc in še to po voLjii moje mT. Pa še..js MAam fuuL teh na Korenčk in usee barve in to..Probeii s kšnimi barvasTiimi kdaii na Koorenčk in če mene prašaš jiH Booš tKoii uzLuubLa..prouu tko usii druGii..jsT kdr priidm s kšnimi noviimi barvami u ŠooLoo so usii Uaauuu.:p Inn tooo Hah..no ja pač eni mamo take radi drugi drugaačne Baii..HF. aiia..pa šee suuhe nogee ti nardiio • hubabuba
• Od: 4.7.2010
5.7.2010 1:56
jz ko nosm douge hlače nosm čiz oprijete pa na korenčka (:
• ImmortalLea
• Od: 19.3.2010
5.7.2010 11:44
mam trojne hlače na korenčka.
v njih sama sebe vidim,ko nilskiga konja,oblečenga v krzn od miške. res se ne počutm dobr u njih,ker mam tak bedn občutek utesnjenosti...nosim jih sam takrat,ko mam kako majco čez rit.al pa kako tuniko. drgač pa na zvooonc.pa ŠIROOOKE. fora da mam sam par takih...ker res nenajdem,ki jih nj kupim. ideje?.xD (Celje.) • Eay
• Od: 25.4.2010
5.7.2010 14:06
Spelah pravi:jz ko nosm douge hlače nosm čiz oprijete pa na korenčka (:
me too pa so mi najboljš...pa pajkice mam tud rada.. • badgirl356
• Od: 14.5.2010
5.7.2010 14:13
men so pa hlače na zvonc že tok nazgraužne....drugaš mam pa najrajš ravne pa ful ful široke pa prevlke tut • Larx Cannibal
• Od: 28.10.2009
• Kraj: Ljubljana^^
5.7.2010 15:18
Korenčk RULES!! xD
aja drgač pa tut ravn kroj, sam važn je da so oprijete^^ • enapač
• Od: 5.7.2010
5.7.2010 21:49
jss k te hlače na korenčka al na cigareto al whatever niso bleee še etok v modi ;mi spljooh ni blo tko do njih.. sam zdej mam pa same take hlače na to foroo.. k so mi najjhujše <33
najlepše zase pa dobim v tallywajli |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.